Poradna duly
Jana Čurdová
No ovšem… tak Petruš tady jsou dost good hadérky a myslím že celkem dobrá cena, což?
Tož to teda jsou good hadérky hlavně ten fialovej těhu svetřík s těma netopíříma rukávama…ten jako musím mít…
HOOOOLKKYYY já mám takovou radost
ADÁMEK SE VYKAKAL DO NOČNÍKU A SÁM SI ŘEKL.....
Holky uděláme sraz.....bysme tam přišly všechny stejně oblečený.....
![]()
Petrucho - už néééé, kdo na to má vydělávat…teď mi přišlo zaplatit povinný ručení a technická na auto a já tu nakupuju jak vzteklá ![]()
Viky - http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
na téhle stránce dole najdeš ty džíny. No a pak na další adrese co posílala péťa je ten svetřík. Jo a ještě se mi moc líběj ty bílý pláťáky na mimibazaru, ale ty si pořídím až se zakulatím, páč na zimu je to asi zbytečný,páč jsou slabý.
Petruš - myslš ten rolák Matylda? Tak ten je jako vostrej
fakt
JJ matylda.....ale jako ten lola a bella taky jako by nebyly marný…
No jo celá nemocenská padne na hadry a budem držet dietu protože na jídlo už nezbyde…
![]()
Supeeer Peti, Adamek je proste uz velkej chlap tak se matko nediv
stejne je to husty jak jsme ujety z takovych veci cooo
![]()
No to já taky nevim, beru to podle toho jaká jsem teď a nebo o číslo větší… neměly bychom tlousnout celé, ale jen to bříško a asi boky. No vzala bych o jednu velikost větší než máš teď.
s tou velikostí to zkusím pořešit tak že jim tam písnu mailíka jestli by mi ten svetřík neoměřily a u tý největší velikosti.....snad budou ochotný.
Píšou že ten svetřík je až do velikosti 42 a to docela jde, určitě je natahovací… Petruš mě se líbí Bella ten kávovej ![]()
Holky ja teda musim davat bacha i pres stehna, tam jsem taky v tehu celkem pridala na objemu a pak to bylo v kalhotech dost znat
Jooo Filad má recht, bacha na prdelky a stehýnka, mě teda v těhu taky dooost narostly tyto partie…