Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko,
filad tak co malá? Doufám že bylo a je vše ok.
My měli taky v noci veselo…asi hodinu mi tady řvalo moje zlato, nevím co to teď má za hysteráky v noci…tak jsem nakonec nevydržela a vzala ho k sobě do postele a tam spal v pohodě, tak fakt nevím.
Teď jedu s kamarádkou občíhnout kočárky v reálu, ona už je 20 týden tak už má pomalu čas, tak pak podám info co jsme vykoumali.
Dobre ranko,
tak beruska vypada uz dobre, zvracela asi 3×, vzala jsem si ji taky k sobe. Spis ji nesedly bramboraky co jsme mely k veceri.. tak snad uz bude vse v pohode…
uffff
Dobré ranko,
Filí - to byla ta mastnota s bramboráků, určitě. Ale je to nepříjemný. Každopádně na bramboráky jsem rázem dostala chuť
Marťa je doma nebo ve školce, říkala jsi, že bude tenhle týden s tebou viď? Zak čajíček a bude fajn
Mě dneska neuvěřitelně třeští hlava! Ale jako fakt. Jsem taková divná, asi proto, že bych v tuhle dobu měla normálně dostat MS. Zhoršila se mi pleť. Jinak neblindim, ani když čistím zuby… je mi trošku šoufl, když se nenajím. Od příštího týdne, ale začnu chodit na cvičení pro těhule a aspoň jednou týdně do bazénu… a to jako i kdybych měla chcípnout! Protože jinak ze mě bude lemra líná. jsem strašně strašně unavená, ale prostě to musím rozhejbat než to přejde (ty 4 týdny už nějak dám)
Petrucha - tak to pořádně obhlídni ať nás můžeš všechny informovat!
Dobré ránko:-)
Filad: chuděrka malá, přeju ať ji to co nejdřív přejde!
Papayo: Já byla 2× plavat (což je u mě dost úspěch), ale pokažde se mi v té vodě tak zarazily prdx
, že jsem pomalu ani nemohla odejít
![]()
Tak možná ještě někdy půjdu, až se zas odhodlám ![]()
Holky nemáte zkušenost se sušičkama? Nejlépe s pračkou a sušičkou v jednom, jestli se to vyrovná klasické sušičce a vůbec všechno kolem toho? Já o tom vůbec nemám páru, ale vím, že to chci
![]()
Taky se přidávám k velikosti36, 38. Ale já jsem prcek.
V prvním těhu jsem přibala jen 11kg a to jen do břicha. Po 6-ti týdnech jsem byla na původní váze.
Ale ten pohled v porodnici, když jsem vlezla druhý den do sprchy. Ta vytahaná kůže, hnus. Tak jsem zvědavá, jak to bude teď.
Rybana - tak já mám pračku a sušičku rok a za boha na to nedám dopustit!!!! Dostali jsme nějaké peníze ke svatbě tak jsme si pořídili výbavičku. Mám to zvlášť takže pračku pak takovou podložku (mezikus) a na tom sušičku. Obě jsou od Whirpoolu, teď si nepamatuju jaké to jsou přesně ale jsou to ty dobré, třídy A. Sušička má 6 smysl, což znamená, že když do ní dám prádlo, zapnu program sušení třeba na hodinu a půl, ona si to sama přepočítá, podle váhy prádla a podle toho jak je mokré a suší ho třeba jen 45 min. Jako fakt je to vynález století. Máme malý byt a mít ho plný hadrů na sušáku to se mi teda nechtělo. Nejdřív jsem taky chtěla pračku i sušičku v jednom, ale nechala jsem se pořesvědčit… to prádlo není pak tak kvalitně buď vyprané, nebo usušené. Jsou mnohem víc poruchové. Vykloktá se ti těsnění jako nic. A taky žerou víc proudu. Jsem rozhodně pro oddělený přístroje… dají se postavit na sebe, neklepou se, je s nima lehká manipulace atd. Dohromady stály 25.000,– ale obě jsou fakt dobrý… mají odložený start, digitální displej, ruční praní atd. Peru v tom všechno a jsem maximálně spokojená. když prádlo usušíš a hned ho vyndáš tak ho složíš a nemusíš žehlit, pokud ho tam nechám a vyndám např. až když přijdu z práce je zmačkané a žehlit musím. kalhoty suším jak které (teď myslím džíny) Ondřejovi jen asi dvoje, moje všechny. Bojím se aby se nesrazili když jsou nové tak chvilku počkám až se operou a pak to zkusím na jemné sušení.
Všem se omlouvám za román, ale tohle je prostě vynález století… strašně šetří čas a práci!!!
Obláčku - jsi tu někde? Jak jsi to vyřešila s tím bolením hlavy? Někdy je to k nevydržení, poslední dobou jsem přestala blindit a začala migrénovat
Nechci se cpát práškama pokud to nebude nezbytně nutné, ale dneska jsem si už říkala, že si zobnu alespoň půlku oparalenu, nakonec jsem to zatím vydržela a jelikož jdu ve 12 domů říkám si, že to zaspím, ale zítra je taky den.
Ahoj holky,
fili: tak malé je mi líto at je jí brzo líp. U nás dneska jsou bojové podmínky..neteče teplá voda a ještě k tomu ani netopí. Takže mrznem. parada kdybych to vedela tak dneska malého šoupnu do jeslí..no nic..tak bude semnou doma nejak to přežijem a poobědě jedem i tak k babičce..mazec..
Petro: kočárky omrkni a pak dej info..Ja i tak chci to Jane..ale zas tooolik peněz..uvdime..a to Gt3 je super ale hooodně místa…
rybano: moje kamoška má přímo sušicku s pračkou má to v jednom.. už fakt nějakou dobře vybavenou a má ruzné programky.. Ona když to prádlo vytáhne tak to už mái vyžehlené…Vím že to stalo šilené prachy ale vím že si to nemuže vynachvalit a hlavne ji to ušetřilo čas nebot nemusí žehlit ![]()
Papayo: dííky za vyčerpávající vysvětlení…musíme změřit koupelnu a pokud by to šlo, tak asi nakonec půjdu do oddělených taky…moc dobré recenze na 2v1 nejsou no…a že je to vynález století mi tvrdí všichni, co ji mají ![]()
Prej lepší než myčka, což je pro mě hrdina domácnosti
![]()
No a ti co ju nemaj tak mě děsně zrazujou, ale já se nenechám, chci ji!! ![]()
Holky tak lasecce uz je lepe tak je to bezva ![]()
Jinak taky chci susicku pac mame take maly byt a s pradlem je to sileny… Papayo prosim te muzes sem hodit ten typ ktery mas? a Renet prosim taky se zeptej te kamosky …
Ryb - teda zarazene prdy z bazenu - no to jsem se zase nasmala kdyz jsem to cetla
![]()
filad: mě se totiž zarážejí úplně všude, kromě domova (te asi tím, že tady nikdo není a nemám problém prdět)
![]()
a pak někam jeď na návštěvu nebo něco dělat ![]()
Filad - hodím sem nějaký odkaz na tu sušijdu co máme my, ale až z domova, páč teď jsem v práci a nepamatuju si přesně která to je.
Rybana - já prala v 2v1 v Anglii a prostě si myslím, že ty oddělené jsou lepší. Běžně se mi stávalo, že jsem musela zapnout sušící program 2× aby to bylo suché. A s tím žehlením má renet pravdu. když to vyndám hned po dojetí programu tak jen skládám. Nejlepší to je na spodní prádlo, ponožky atd… takové ty malé serepetičky co musíš brát tisíckrát do ruky než je uklidíš.
Holky ja mam predcasne prani k Vanocum - JA UZ CHCI ROOOOODIIIIT … a taky mi slusne hrabe