Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10911
20.10.09 12:19

:cry: šmankote, proč to jako nenosí čááááp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
20.10.09 12:23
Žiža píše:
Papaya píše:…
Od příštího týdne, ale začnu chodit na cvičení pro těhule a aspoň jednou týdně do bazénu… a to jako i kdybych měla chcípnout! Protože jinak ze mě bude lemra líná. jsem strašně strašně unavená, ale prostě to musím rozhejbat než to přejde (ty 4 týdny už nějak dám) …

Nazdar těhulínky,
Papayo: já bych s tím cvičením počkala až do druhého trimestru. Plavání v poho, ale dr. mi říkala, že ty tři nejrizikovější měsíce necvičit. Když jsem jezdila se ségrou, tak do cvičení brali až od 12.týdne. A co jsem se dívala na cvičení těhulí ve Zlíně, tak berou taky od 12.týdne. Máte někdo jinou zkušenost?

Mě dneska fakt divně píchá v bříšku na levé straně, až jsem z toho nervózní.

PAPAYO, nic se nemá přehánět. Ale nepříliš namáhavý pohyb neškodí. Já normálně pokračuji v břišních tancích. Ale horší je squash, skákání, lyžování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
20.10.09 12:59

Teda holky jedno dopoledne tady nejsem a vy toho nakecáte :lol:
Tak teda já jsem se totálně zamilovala do toho Peg perega a nic jinýho už nechci.....jako oni do toho mají vložnou tašku od Emitexu která je krásně prostorná a stojí 1100,– takže prdím na hlubokou korbu…stejně jsem ji minule používala jen tři měsíce. Takže koupím jen sporťák asi novej, k tomu tu vložnou tašku a autosedačku buď na netu použitou nebo žádnou protože mám na Adámka autosedačku 0-36kg takže prostě Adovi koupím novou a na mimi bude ta po něm a mám vyřešíno jednou pro vždy. Jediný co musím pořešit že topeg perego je trochu neskladný složený, přece jenom je to podle prodavačky největší sporťák na trhu, takže nevím jestli ho narvu do auta. Ale snad jo. Budu to muset ještě pořádně oměřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
20.10.09 13:11

Petruš bacha na výtahy, kámoška si koupila pro mimi kočár a teď se nedostane skoro do žádnýho výtahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
20.10.09 13:20

Já bydlím v rodinným baráku tak výtahy neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
20.10.09 13:40

Výtahy jsou někde fakt zradné..ale cortina vleze všude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.10.09 13:41

čauko holky kecalky..já už jsem vzdala veškerou snahu cokoli dočítat :)

já už nevydržela a vykecala to i na MMB, dala jsem si rodinnou těhulkovskou fotku…

http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
20.10.09 13:46

ty jo tak do toho všeho musím ještě řešit rodinné trable :( jsem definitivně odepsala švagra… to jsou fakt stavy, bych do toho kopla, zrovna teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
20.10.09 13:52

Jee obláčku ty děláš scrapy? To fotku máš fakt moc hezkou…ja neumím vystřihnout fotku..Udělám si všechno ale ořezat fotku ne a ne…

Jinak si sympatačka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
20.10.09 13:53

Viki: vždycke je něco..ja taky řeší svoji švagrovou která doted nerozdýchala že jsem dříve než ona těhotná..chápeš to? jak kdyby šlo o závady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
20.10.09 13:55

Viky copak se stalo?

Oblacku, mooooc hezke :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
20.10.09 13:55

obláčku krááásná fotečka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
20.10.09 13:57

no je to blázen, jsem nejmladší ze tří dcer a mám starší rodiče, tak holt jsem jejich mazánek a on má strach o dědictví atd. atd. nechápu, nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
20.10.09 14:00

Tak me na tom hlavne zarazi, ze se do dedictvi montuje on, ktery do te rodiny prisel jako „cizi“ … jak kdyby na dedictvi mel mit narok on … vyprdni se na nej… to nema smysl resit …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
20.10.09 14:04

přesně taky nechápu a hlavně řešit dědictví když jsou moji rodiče na živu díky bohu..... to mu teda neodpustím. Kašlu na něj, stejně jsem ho vídala tak 4× do roka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí