Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12300
21.10.09 08:47

Holky a kdo jste už byl na Nt tak vám tu krev brali kde? U vaší gyndr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
21.10.09 08:58

Dobré ranko, musím říct, že jsem taky ráda že jdu na kontrolu už zítra protože už je mi týden fakt skvěle necítím únavu,nevolnosti nic…jen prsa… tak mám někdy pocit jestli to neznamená něco špatného…

jinak VIKI ještě jednou stejný dotaz, kdyby jsi nedočítala :D Mikulík ti řekl sám o screeningu nebo jsi se hlásila kdy co a jak? pokud mi zítra nic neřekne řeknu si sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
21.10.09 09:28

dobré ranko,

tak já ještě o screeningu vůbec nic nevím… minule když jsem byla u své mudry, tak se Bíleček schovával, tak mi asi nechtěla nic říkat dokud se neukáže. Teď tam jdu v pátek (pozítří) a doufám, že už mi řekne jak budeme postupovat dál, ale bojím se, že průkazku dostanu asi až tu další návštěvu.

Jinak mě už nevolnosti taky opustili, jsem akorát unavená a bolí mě prsa a jsem ukrutně poďobaná - hrůza! Čím to je? Objevilo se mi to během jednoho - dvou dnů. Musí do drogerky na nákup… tak si pořídim i nějý to maskovadlo, už mi dochází.

Holky hodně štěstí na dnešních kontrolách!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
21.10.09 09:51

Tak jsem volala tý svý gyndr a konečně jsme se domluvily…

mám přijít na odběry k nim, že si zavolá k primářovi do fakultky a domluví si to s ním nějak…takže jdu v úterý pro průkazku a na odběry jak na screening tak i na ty základní Hiv a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
21.10.09 09:57

Perucho - super! Konečně se domluvili! Aspoň si v tom udělaj pořádek, je to hrůza, když musíš lítat sem tam jako blbec, ještě aby ses jim doprošovala viď? Já jsem zvědavá u nás - na nějaká vyšetření se taky jezdí jinam, do Liberce myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
21.10.09 09:59

Papay ja jsem se taky osypala jak pubertak…neřeším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
21.10.09 10:02

To jo no…jsem si fakt včera v tý fakultce připadala jak blázen.

Jééé holky nám se tady začíná trhat ta hnusná mlha a leze sluníčko. To je paráda hlavně aby to vydrželo do večera, abysme mohli být s Adámkem venku.
Přijela sestřenice až z Budějic, ona je sochařka a restaurátorka a opravují nám tady v HK jednu památku, tak se jdu na ní podívat. Vdávala se měsíc přede mnou a ještě jsme se od tý doby neviděly tak mi ukáže fotky a tak. Ani nevědí že čekáme další robě, tak se pochlubím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
21.10.09 10:03

No a osypaná jsem taky, to chce klíííd…já mám beďáry teď už i na zádech, no fuj…ale co s tím naděláme, hormony jsou svinstvo…se uklidňuju že zase asi budu krásná v šestinedělí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
21.10.09 10:11

Ahojky holky, moc vás zdravím a přeji vám krásný den, tu se též klube sluníčko ,taky doufám,že to vydrží, člověk se pak cítí o poznání lépe …
jo a mimochodem, nemáte nějaký tip jak zpracovat jablka a hrušky, aby vydžely?
jablka budu strouhat a zavařovat - na zimu na štrůdl´a hrušky jako kompot, prý jdou dělat i přesnídávky, ale nevím jak a víc mě už nenapadá, jo a křížaly už taky suším, ale mámer toho dost a nechci aby přišlo něco na zmar … jinak si dělám i ovocné 100% džusy, ale chtěla bych něco na zimu, nenapadá vás něco, plííís? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
21.10.09 10:16

Ahojda…my jablka a hrušky rozvařujeme a následně zavaříme do sklenic…je to pak jako taková přesnídávka s kusy ovoce. Potom jsem to ocenila hlavně pro mladýho a i na pečení se to dá použít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
21.10.09 10:20

Sluni my děláme přesnídávky a je to docela jednoduché rozvařiš ovoce pak uděláš mimo puding z vody vkypeš to tam a máš přesní dávku a ochucuješ si to jak chceš.. Třeba jablka a puding dej…kokosový ..nebo vanilkový…ale nikdy nedávej karamel kakao..to vím že se nesmí ale už nevím proč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
21.10.09 10:21

Nic ja valím na kontrolu, pak du do města a pro malého takže na netu budu až večer.. pak se ozvu.. Pa hezký den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
21.10.09 10:24

Ahooj holky, tak jsem se vrátila z kontroly a jsem nadšená. Děcko roste jak o závod :-)))

Mám novou fotku kde na nás bobula hrozí ručičkou, to bylo asi za to dloubnutí ultrazvukem do hlavičky :lol: :lol:

Doktor mě nechal docela dlouho koukat na to, jak si tam pěkně plave a víte coo? „Prej jéééj á asi vidím pytlíka!! Nechcu Vám ale nic říkat, aby ste se pak nedivila…takže říkám jen to, že já u Vás vsázím na kluka“

Takže přítel je úúplně nadšen, já též…no dneska super :-)

Fotku za chvílu vložím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
21.10.09 10:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
21.10.09 10:33

Rybíííí obrovská gratulace.....vy jste si tuším kluka přáli? Jo a říká se když už tam vidí pytlíka tak holka to určo nebude :o) takže bych to brala na 90 procent jistý.....my to tak taky měli, sice až na 17 týdnu ale taky tam najednou cosi plavalo a pak byl vidět i pindík, taková malinká tyčinka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí