Poradna duly
Jana Čurdová
a toho měřili od temene k prdelce? protože tahle velikost by odpovídala na 13-14 týden.....
Jinak ty jsi jen o tři dni míň než já tak to taky okupuješ toho 20.týho vlastně…
Nic holky ja du spinkat jsem hooodne unavená a zítra taky brzo vstavam du prcka zas hodit do jesli at si mužu odpocinout…
Tak pa…
Jo ja mám termín 19.5.. petruš to ja nevím… Řekla velikost miminka je 8cm což by u vás odpovídala i týdnu…Ja si myslím že to je od hlavicky až po prsticky
Ona tu sipku i tak mela i na tom ultrazvuku je to tam tak napsaný…
Tak to jo, to ho asi opravdu měřila celýho…já tady koukám na net do tabulky a tahle velikost odpovídá tomu 13 týdnu, ale právě že tam píšou že se to měří od temene po kostrč.
Tak já jdu taky hajat......
Dobré ránko,
dneska jako první??? Kde jste???
Ja mám zas malého v jeslích..pohoda. Takže jsem popapinkala a přemyšlím že si normálně regulerně pudu zase lehnout..Jsem unavená dneska mě už manžel vzbudil omylem v 6h ráno a jsem mimo.. Tak se asi natáhnu i tak nemám co na práci
( celý byt mám vzhuru nohami, bordel jak v tanku) ale to nevadí to neuteče ![]()
Ahojky holky ![]()
MARCIS, teda strasne na tebe myslim… drzte se zlaticka
Dobré ranko,
renet - super zprávy z kontroly… jako pani to bude pupík, když už teď máte 8 cm
Budeš k nakousnutí ![]()
Filad - ahoj matko, začínám být opět nervní před zítřejší kontrolou… postupně mi vymizely příznaky - blbě už mi není vůbec, prsa lehkce jako před MS, nějak se z toho nehroutím, ale říkám si, že je na vymizení ještě brzy ne? V 9tt je to divný… a to jsme ještě mladší. Omlouvám se za hysterčení, ale.. bojim. Jak je tobě?
Marcis - v kolik jdeš dneska na kontrolu? Pak se prosím ozvi, jinak tu pojdu starostí.
Přeju dobré ránko všem těhulkám… nebudu vás tady vyjmenovávat, páč bych tu byla týden ![]()
Ale docela mi nejde do hlavy ta Nettie - myslíte, že zanevřela na emimino, nebo se něco přihodilo? No její volba.
Dobré ránko,
tak to se někdo má že Renet..... ![]()
To mě bude hlídat malýho manžel, akorát že já musím makat…známej po mě chce logo firmy a nějakou brožurku, no aspoň budou prašule.
Jinak teda já už sthla uklidit celou kuchyň hned po ránu, jsem se dneska překonala. A že tady jako byla taková hora nádobí že se mi ani nevešlo do myčky. A na zemi to vypadalo jak v chlívku. To naše dítě tady dokáže pokaždý tak nastlat, půlka oběda i večeře skončí na zemi. Teď už to vypadá aspoň trochu jako u lidí ![]()
no zdarec matko
hele ja se citim take trosku lip, vcera mi bylo jeste nejak divne ale jenom odpolko, prsa taky jsou lepsi, tak zadny stresy ono to asi je ok ![]()
ad Nettie - ja ji nedavno myslim zahledla na emiminu … ale procpak se neozvala netusim… 29.10. ma kontrolu tak treba se ozve…
Papayo ber to tk že js šťastnej člověk že tě to opustilo tak brzy, já bych řekla že taky tak nějak na osmým týdnu mi začaly ty příznaky mizet. Teď už krom únavy a trochu bolesti prsou taky nic nemám. Spíš mě zase začala bolet hlava nějak častěji, ale to bude asi tím počasím, tlakem.
Taky mám doma hafo práce a místo toho tvrdnu tady. Včera jsem naťukávala možnost odstupného a že bych odešla rovnou… bylo by tady v tuhle chvíli přivítáno, páč je tu ještě jeden člověk na moji práci, ale mám smlouvu na dobu určitou a oni si určitě počkaj až mi doběhne smlouva
ale asi seberu odvahu a zeptám se na to šéfů.
Já bych si to doma tááák vymazlila. Všechno bych tam vypíglovala, vytřídila skříně hadrů, nbaplánovqala přestěhování nábytku, aby se Bíleček pohodlně vešel, jela bych mrknout do Litvínova na Jané, kterej mi nabízí za dáčo, vyprala bych záclony a tááák. Ach jo, už se vidim jak tohle dělám s obr břichem ![]()
Díky holčiny… bylo mi to divné, protože mě bylo občas fakt dost blbě a teď OK. Nestěžuju si je to teda fakt lepší, ale už se těším na zítra. Moc bych chtěla průkazku, ale podle toho jak mě mudra strašila minule, když se ještě maličkej styděl tak pochybuju. Spíš asi až tak za dva-tři týdny ![]()
Papayo posílám jedno upozornění, s tou výpovědí pozor......při nástupu na mateřskou máš ochranou lhůtu z práce tolik dní kolik dní jsi byla v té práci zaměstnaná, maximálně však 180 dní.....tak si to radši předem spočítej ať pak nejsi nemyle překvapená.....musela bys jinak hned nastoupit na rodičák a to ještě na tu 4 letou variantu.....ale myslím že by ti to mělo v pohodě vyjít, ale radši počítej.
Zjišťovala jsem to kvůli tomu že jsem v podobný situaci. Máš lepší nastoupit na neschopenku a zůstat dál zaměstnaná a máš klid.