Poradna duly
Jana Čurdová
BORIS, mě také o placení NT nikdo nic neříkal. Uvidím zítra.
Jen jsem dojdu, tak je tu pusto prázdno a nikdo nekomunikuje. ![]()
jahůdko, no uvidíte, třeba platit nebudeš, třeba ti dal doktor nějakou spešl žádanku …
každopádně všem držím palce na kontroly!!!
PETRU, tady http://www.moda-pro-tehotne.cz/…ske-kalhoty/ jsem nakupovala já. Tak i tentokrát tomu nebude jinak.
Jdu bez žádanky. Mormálně mi dal telefon, ať se objednám na genetice, že UZ odpovídá stáří a v kolikátém tt jsem.
Já teda nechápu, proč je to těhu oblečení tak drahý. Vesměs jsou to obyčejné věci, tím teď myslím převážně trička a tuniky a tak…které pokud jsou na netěhu stojí maximálně 3 stovky, ale pro těhu to musí být pomalu za litr…děs
![]()
RYBY, kšeft je kšeft. Trička a svetry seženeš i jinde, horší jsou kalhoty.
Zase se vydělává na těch, co peníze potřebují nejvíc ![]()
U těch kalhot to chápu ![]()
Jak na sviňu, když jsem tuniku nepotřebovala, tak jich měli všude habakuk a teď nic…musím víc hledat
nechce se mi za to dávat 800,–- ![]()
holky - souhlas, těhu oblečení je předražený, taky mě to štve. Občas jsem vidět a pracuju s novináři a nikdy nevím kdy kdo bude fotit či natáčet takže se prostě do zrcadla občas podívat musím, ale nemám tolik peněz, abych nakupovala trička po 500,– ![]()
Teď jsem si objednala ty džíny a neuváženě jsem se prokecka doma… a to bylo halo, proč si kupuju věci, který budu potřebovat za půl roku… asi upadl chlapec, už teď se v kalhotech mačkám když sedím, nemusí to být zrovna břichem, ale cítím se taková celá odulá, zavodněná, oteklá a nafouklá.
Papy, chápu tě, cítím se stejně, už mi bříško porostlo, ráno je znatelné, ale odpo a večer mi příjde dvakrát větší, jsem nafouklá a vše mne už tlačí …
Jahůdko, ty kalhoy vypadají skvěle!!!
Už sis je tam kupovala? Přímo v tom net obchodě a mají i kamenný nevíš?
a jak je to s velikostma? Mrknu na to později, teď už chvátám domů, ale líbí se mi moc, asi bych šla do toho manžestru, i když ho moc nemusím, ale hlavně aby bylo teplo … ![]()
Ahojky holky,
teda Ryb naaaadherna fotecka ![]()
Ja jsem dnes v jednom kole, tak ani nemam moc casek docitat, tak jen jsem vas prisla pozdravit ![]()
Filad - jsem si říkala co se děje, že po tobě není ani vidu ani slechu
tak makej ![]()
ahojki holky ani nemám snahu dočítat jen jsem viděla že se tady řešilo oblečení těhu… já vymetám pořád sekáče… nedám na ně dopustit… už mě snad v celé Praze v těch mých sekáčích znají
a mám dvoje boží těhu džíny jedny za 100kč druhé 250kč ty se mi zdáli drahé ale vzala jsem je
protože to je pecka božsky prošívané a jako nové..tunik mají v sekáči vždy kupu..takže já se obávám že si nic nového těhu nekoupím..navíc hrozně ráda nakupu takže kdybych vše to co mám doma nakoupila v obchodech tak jsme už dávno zbankrotovali
![]()
ryban krásná fotečka těším se zítra na ultrazvuk jak uvidím broučka,..ale trošku se i bojím ať je vše v pohodě.
ahoj holky, tak nakukuji a trochu ctu… k tomu obleceni, ja potrebovala nutne nejake ty kalhoty a protocily se mi panenky= za tehu.rifle jsem dala 1200,–..priste budu nakupovat uz jen v UK… ![]()
jinak na screening jsem se nedostala, objednani trva dlouho…takze pujdu az v Irsku na ten tripple test…bohuzel, moc mu neverim-vysoke riziko chybnych vysledku-, ale nic jineho se tam nedela… jinak zacinam trpet na zacpu, to je ta ceska strava…jinak vsem gratuluji k fotkam a vysetrenim… pro nastenkare , TP se mi posouva na 20.5.....
sluni píše:
Papy, chápu tě, cítím se stejně, už mi bříško porostlo, ráno je znatelné, ale odpo a večer mi příjde dvakrát větší, jsem nafouklá a vše mne už tlačí …
Jahůdko, ty kalhoy vypadají skvěle!!!
Už sis je tam kupovala? Přímo v tom net obchodě a mají i kamenný nevíš?
a jak je to s velikostma? Mrknu na to později, teď už chvátám domů, ale líbí se mi moc, asi bych šla do toho manžestru, i když ho moc nemusím, ale hlavně aby bylo teplo …
Před 3 lety jsem si je kupovala v kamenném obchodě v Intersparu, ale teď už tam není. Měla jsem ale klasicky velikost 36, popř. 38 jako normálně.