Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10773
21.10.09 12:54

BORIS, mě také o placení NT nikdo nic neříkal. Uvidím zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
21.10.09 13:54

Jen jsem dojdu, tak je tu pusto prázdno a nikdo nekomunikuje. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
21.10.09 13:55

jahůdko, no uvidíte, třeba platit nebudeš, třeba ti dal doktor nějakou spešl žádanku … :wink: každopádně všem držím palce na kontroly!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
21.10.09 14:01

PETRU, tady http://www.moda-pro-tehotne.cz/…ske-kalhoty/ jsem nakupovala já. Tak i tentokrát tomu nebude jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
21.10.09 14:02

Jdu bez žádanky. Mormálně mi dal telefon, ať se objednám na genetice, že UZ odpovídá stáří a v kolikátém tt jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
21.10.09 14:05

Já teda nechápu, proč je to těhu oblečení tak drahý. Vesměs jsou to obyčejné věci, tím teď myslím převážně trička a tuniky a tak…které pokud jsou na netěhu stojí maximálně 3 stovky, ale pro těhu to musí být pomalu za litr…děs :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
21.10.09 14:07

RYBY, kšeft je kšeft. Trička a svetry seženeš i jinde, horší jsou kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
21.10.09 14:09

Zase se vydělává na těch, co peníze potřebují nejvíc :-D
U těch kalhot to chápu :-)

Jak na sviňu, když jsem tuniku nepotřebovala, tak jich měli všude habakuk a teď nic…musím víc hledat :lol: :lol: nechce se mi za to dávat 800,–- :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
21.10.09 14:21

holky - souhlas, těhu oblečení je předražený, taky mě to štve. Občas jsem vidět a pracuju s novináři a nikdy nevím kdy kdo bude fotit či natáčet takže se prostě do zrcadla občas podívat musím, ale nemám tolik peněz, abych nakupovala trička po 500,– :evil:
Teď jsem si objednala ty džíny a neuváženě jsem se prokecka doma… a to bylo halo, proč si kupuju věci, který budu potřebovat za půl roku… asi upadl chlapec, už teď se v kalhotech mačkám když sedím, nemusí to být zrovna břichem, ale cítím se taková celá odulá, zavodněná, oteklá a nafouklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
21.10.09 14:28

Papy, chápu tě, cítím se stejně, už mi bříško porostlo, ráno je znatelné, ale odpo a večer mi příjde dvakrát větší, jsem nafouklá a vše mne už tlačí …
Jahůdko, ty kalhoy vypadají skvěle!!!
Už sis je tam kupovala? Přímo v tom net obchodě a mají i kamenný nevíš?
a jak je to s velikostma? Mrknu na to později, teď už chvátám domů, ale líbí se mi moc, asi bych šla do toho manžestru, i když ho moc nemusím, ale hlavně aby bylo teplo … :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
21.10.09 14:28

Ahojky holky,

teda Ryb naaaadherna fotecka :-)

Ja jsem dnes v jednom kole, tak ani nemam moc casek docitat, tak jen jsem vas prisla pozdravit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
21.10.09 14:43

Filad - jsem si říkala co se děje, že po tobě není ani vidu ani slechu 8O tak makej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
21.10.09 16:15

ahojki holky ani nemám snahu dočítat jen jsem viděla že se tady řešilo oblečení těhu… já vymetám pořád sekáče… nedám na ně dopustit… už mě snad v celé Praze v těch mých sekáčích znají :-) a mám dvoje boží těhu džíny jedny za 100kč druhé 250kč ty se mi zdáli drahé ale vzala jsem je :-) protože to je pecka božsky prošívané a jako nové..tunik mají v sekáči vždy kupu..takže já se obávám že si nic nového těhu nekoupím..navíc hrozně ráda nakupu takže kdybych vše to co mám doma nakoupila v obchodech tak jsme už dávno zbankrotovali :-) :lol:
ryban krásná fotečka těším se zítra na ultrazvuk jak uvidím broučka,..ale trošku se i bojím ať je vše v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
21.10.09 16:29

ahoj holky, tak nakukuji a trochu ctu… k tomu obleceni, ja potrebovala nutne nejake ty kalhoty a protocily se mi panenky= za tehu.rifle jsem dala 1200,–..priste budu nakupovat uz jen v UK… :?
jinak na screening jsem se nedostala, objednani trva dlouho…takze pujdu az v Irsku na ten tripple test…bohuzel, moc mu neverim-vysoke riziko chybnych vysledku-, ale nic jineho se tam nedela… jinak zacinam trpet na zacpu, to je ta ceska strava…jinak vsem gratuluji k fotkam a vysetrenim… pro nastenkare , TP se mi posouva na 20.5.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
21.10.09 17:06
sluni píše:
Papy, chápu tě, cítím se stejně, už mi bříško porostlo, ráno je znatelné, ale odpo a večer mi příjde dvakrát větší, jsem nafouklá a vše mne už tlačí …
Jahůdko, ty kalhoy vypadají skvěle!!!
Už sis je tam kupovala? Přímo v tom net obchodě a mají i kamenný nevíš?
a jak je to s velikostma? Mrknu na to později, teď už chvátám domů, ale líbí se mi moc, asi bych šla do toho manžestru, i když ho moc nemusím, ale hlavně aby bylo teplo … :D

Před 3 lety jsem si je kupovala v kamenném obchodě v Intersparu, ale teď už tam není. Měla jsem ale klasicky velikost 36, popř. 38 jako normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí