Poradna duly
Jana Čurdová
Jo a taky zapřemýšlej kdy budeš chtít druhýho potomka.....já si dala rodičák po výpovědi z práce na dva roky s tím že hned půjdu na nemocenskou s dalším těhotenstvím, ale ouha, musíš být aspoň jeden den znovu někde zaměstnaná aby ti vnikl nárok na nemocenskou a dál je to tak jak jsem psala předtím.....
Takže jsem musela už jako těhotná honem shánět práci.
Filad podle posledního ultrazvuku jsem dnes 7+5 (o týden mladší než podle MS)
Petruš - já jsem myslela, že bych to udělala tak, že bychom rozvázali pracovní poměr k 1.12. s tím, že mi dají 3 měsíční plat (buď jako odměnu, nebo jako odstupné) a já pak 1 dubna nastoupím na mateřskou - to jsou cca 4 měsíce prodlevy.
Jo tak to by ti dalo i třikrát
) ale pak s tím druhým potomkem budeš muset počkat až po nástupu do nový práce.
No koukám že nás tady docela dost kdo má mimíse víc jak o týden mladšího, zrovna jsem to tady včera někomu psala.
oblacek píše:
Viki budu si ji platit myslím že je to fajn…já jdu ve čtvrtek..a rovnou budu i platit
Viki Mikulík tě sám od sebe poslal na screening nebo jsi si o to řekla že chceš??
Ahojky, tak jsem byla od predevcira bez netu, nějak nám to blblo. Tak jsem byla u Mikulíka včera a zaplatila jsem si tu zlatou kartu, tak mi hned udělal další ultrazvuk a vytiskl fotečku
Prosím Tě ségra má postiženýho syna, tak jsem mu to řekla a on mi vypsal žádanku na screeneng a genetickou konzultaci.
Viky a co má synoveček za postižení? Je to určitě dobře že tě poslal na tu genetiku.
Prosím Tě je to to šílenej latinskej název a projevuje se to tak, že pá jen tři svoje zuby…zbytek umělý, místo vlasů chmýří, má suchou kůži a nemá skoro žádný potní žlázy. Je mu 16 ![]()
No konečně jste se vzbudili..ja nějak nemohla usnout..v hlavě mi behá hrozně moc myšlenek a mám toho všeho plné zuby…
Ja i se Sebčou měla pupek jak kdbych čekala trojčata..Šak macek měl 3740g jak se narodil…a to jsem ho rodila normalní cestou.. Takže tohle asi taky nebude drobátko…
Ja co dneska chci tak to je udělat babovku
Budu pect..po prvé životě budu dělat babovku:D Ale až jak prijedu s malým s jeslích…takže možná se pak uvidime v televizních novinách jak jsem podpalila naš barák ![]()
Jak se tu vkladá fotka?????? Pošlu vám fotku svého prcka ale nevím jak…
Ahoj holky,
Marcíís: co se to proboha děje? držím palce ať to dobře dopadne, doufám, že dáš co nejdřív vědět ![]()
Jinak tady někdo psal, že nevolnosti nic ale že přišla bolest hlavy. Holky já od včera umírám..už nevím co mám dělat aby to bolení hlavy přešlo…večer jsem se myslím i spíš z té bolesti hlavy poblula..no konec..dneska je to lepší, ale né o moc…nemáte nějaký typy? ![]()
Viki: uka fotkuuu! ![]()
Renet1: Aby sme ve zprávách nebyly obě..opravují nám barák a od rána je tu děsně cítit plyn, tak začínám mít strach trochu
![]()
Jinak fotku musíš mít někde uloženou, třeba tady někde na emiminu ve fotogalerii a pak klikneš na obrázek a zkopíruješ adresu. Sem to vložíš tak, že klikneš na Img vložíš odkaz co jsi zkopírovala a zase Img ![]()
Aaaha takže jak smajlíky..musím jenom někde vložit fotku..hmmm
Jo tak ta bolest hlavy trápí mě…akorát jsem teda taky nevymyslela co na to…nic nemůžem. Prostě tomusíme nějak přežít.
Viky tak to je mi líto, to pro něj zvlášť teď v pubertě musí být hrozný.
Renet to zvládneš, an bábovce nic není
) já hrozně ráda peču, to bude tím že mám ráda sladký
)
Jo a já tě trumfnu, adámek měl když se narodil 3890 g a 53 cm…a vypadala jsem jak vorvaň s tím břichem, měla jsem ještě k tomu všemu hrozně moc vody. Hele holky já mám nápad, já někde vyhrabu moji fotku když jsem byla těhu, ať máte odstrašující příklad, abyste tolik nežraly
a nedopadly jako já. Hlavně se vyvarujte slanýho, pak budete zadržovat vodu.
Ja na bolest hlavy používam decký nurofen 2,5ml..trošku to zabere a uvolní…a pak spát a spát…