Poradna duly
Jana Čurdová
Omlouvám se teď jsme tu na sebe s manželem trošku štěkali, tak jsem to musela rozseknout než odešel.
Marcis - no tak tohle je fakt drsný. Čím se malej zase uchytí, vysvětlili ti to? Kdy jseš zase na kontrolu. Z čeho bude odebírat živiny? Srdíčko buší? Mam plnou hlavu otázek, ale mám pocit, že když už začínáš 9tt je už dost silnej aby zabojoval. Moc na tebe myslím a držím ti palce. Buď na sebe opatrná a opravdu co nejvíc lež, když budeš trajdat tak nebude mít mimísek klid. Buďte s tatouchem statečný!
Veru
koikátý už jsi týden? Pojď už k nám
celá. A prďolky je mi líto, teď ty chřipajzny řádí, tak se hlídej ať to taky nechytíš. Aspoň to bude mít malej za sebou, když se pořádně vyleží a vyžene ten morbus z těla.
MARCIS, držím moc palečky, ať je vše ok. Držte se a hlavně odpočívej.
Co se jídla týče, včera jsem při ordinaci v růžovce dostala chuť na vajíčkovou pomazánku-taky tam o ní mluvili. Tak mi ji dnes maminka udělala a k večeři bodla:-)
Papayo, oni mi neřekli skoro nic. Akorát že prcek vypadá spíš na 7 týden což zas taková hitparáda není
A uchytí se tak, že bude prostě chtít. Nijak to neovlivním. A tak jenom ležím a čekám. Zítra jdu ke svému Mudrovi, tak mi snad řekne víc.
Marcis a koukej k mudr jet autem, žádný dlouhý chození…určitě tam uslyšíš nějaký lepší zprávy, nebo snad aspoň nějaký info…nevědět je hrozný.
Pak nám tady hnedka napiš.
JJ vajíčkovku teda taky můžu, dělala jsem jí minulej týden.
Marcis , tak snad doplave mimi kam ma
a spravne se uchyti…
Papayo , je to desny, blbej anonym
ted o vikendu to asi rekneme nasim, takze snad pak ukecam manzela, ze to zacneme rikat
On je snad vic povercivej nez ja ![]()
Za 2-3 tejdny bych to mela rict v praci, ze se jim tam v dubnu nevratim
![]()
Jsem ted 9+5 tt ![]()
A copak jste resili?? Hormony utoci?? ![]()
Jo, hlavne se nebudu muset furt znova podepisovat jak blb
![]()
Petrucho , me tady vzdycky udelate na neco chute, minule bramboraky nebo michany vajicka, vzdycky den pote to tady kuchtim ![]()
VercaV
Ahoj holk,
tak jsem vás dočetla.
Kontrola dopadla skvelé..fotecku mám ale nemám doma skener tak vám to tu nedám..ale prdola má 8cm. Manža říka že je to už frajer…Mám i těhu prukazku..
Marci pokud tě aspon trosku uklidnim tak ti mužu říct že tohle samé měla kamoska.. Mladá se uchytila ale rodila pak v 7 měsíci..ležela celý čas v nemocnici a brala hormonya dokonce ji davali i pesar protože se začala brzo otevírat.. No měla to o něco komplikovanější.. ale Adrianka je na světe.. už jsou ji 4 roky
je to prdola.. ale to samé měla i s Nicolkou s její druhou dcerou..Tak snad to vše dopadne moooc dobře. Budem na tebe všechny myslet
a posílat mimiškovi hooodně energie do života…
Jo a neboj to stáří prcka nebude nějakej extra problém, já ho taky mám mnohem mladšího než podle MS. Jsem podle ultrazvuku 9+5 ale podle MS bych měla být už 11+2 a nic to prý neznamená, jen se prostě zahnízdil později. A taky ovulka byla později, to vím určitě.
A ty jsi už předtím krvácením věděla že máš hematom?
Renet fakt už 8 cm? Máš nějakýho obříka. V kolikátém týdnu jsi? V jedenáctém?
Nevěděla jsem nic, ani jsem nic necítila. Jen jsem z ničeho nic najednou měla vlhké kalhotky a hned běžela na wecko a nestačila se divit jak to ze mě teklo. Dokonce jsem na pohotovosti kompletně zakrvácela křeslo.
Jedna známá to taky měla, právě jsem díky takovým zprávám začala věřit že to není ztraceno, ale vyděsili mě dneska kdž mi řekli že je oddělený od stěny. No počkám co mi řekne ještě zítra můj doktor.
Dík za podporu holky!!
Marcis hlavně nám napiš…kdy jdeš k mudr ať na tebe myslíme v tu pravou chvíli, ať to jsou samý dobrý zprávy......
Marcis , mazec
Tak drzime palce, at se mimco udrzi, poradne lez a snad vse bude ok 
Petrucho , dnes jsem videla v TV neco o svickovy, tak jsem na ni taky dostala chut..
Ale rozhodne se s ni varit nebudu 
Liky , koukam, ze budeme rodit uz 3 v jeden den skoro
Teda asi to nevyjde, ale byla by to sranda 
Holky a ten screening se ted dela vsude a dlouho?? Ja mam pocit, ze pred 2 rokama jsem s malym na nicem takovym nebyla

Jinak manzel dnes pritahl z hodiny FJ svatebni kolacky, vdava se mu ucitelka
takze uz jsem pres pulku kosiku sezrala, mnaaaaaam.. A je mi zase blbe
Alespon nejaka vzpruha, malej ma zase nemocny prudusky, tak smrdime doma