Poradna duly
Jana Čurdová
No taky jsem jim to vůbec nechtěla říct, ale mamka mne přemluvila. No ignorovat se je budu snažet, problém je, že jsem horká hlava a vztekloun
příští týden má taťka narozky a jak mne tam budou … tak se neudržím.
( vzteklost v mém podání je fakt prdel, jsem malinká, drobná, neumím křičet jen zrudnu jak papiňák
takovej Funes
)
http://mainska-myvali-kocka.miciny.cz/?…
my máme tuhle ,, odrůdu,, ![]()
Tak holky tady je slíbenej vorvaň
http://www.nahrajfoto.cz/…wGallery/228
a taky výsledek co vylezl z vorvaního břicha + ten co za to může ![]()
Jééé Viky tyhle kočky se mi vždycky hrozně líbily. Ta je fakt nádherná.
sluni reakce byla taková, že opět budu jenom já cílem pozornosti a to je štve
To jsou ale …píp… ať se jdou bodnout, jako kdyby jsi těhotněla kvůli tomu že budeš středem pozornosti…ježíš to jsou fakt…
Petru: jakej vorvaň?? To jsem teda viděla daleko daleko daleko horší…ty mi přijdeš normál ![]()
Mimochodem moc pěkný fotky, ty černobílý…můj přítel je vyučenej fotograf, tak doufám, že už ho konečně přemluvím a donutím vylézt z té lenosti a začne dokumentovat moje těhu
![]()
Malej je k sežrání…holky mě děsně štve jak su teď citlivka u každé fotky s mimčem brečím jak malá
![]()
Viki.. ignorovat a otupět proti lidské blbosti.. Moje švagrová je taky na mě naštvaná že jsem těhotná dříve než ona a co mám dělat???????
neřeš..
Du zachvilku na oběd s kamoskou tak se těším dám si něco mooooooc dobrého
a pak pomalinky pudu pro prcka…a pak budu peect ![]()
petro: jako moooc ti to sluší i s tím břichem a až tak hrozný vorvan nejsi…a ten prcek stal za to…
Jo a ty kočky…kočky jsou moc hezké a některé i inteligentní…Kamoška ma takovou celou bílou chlupatou a má modré oči..a ta furt jenom leži jak podložka pod stolen a ani se nehne.. Pichneš do ní prstem a ona udělá…mna..pichneš po druhé udělá..mnaaaau…pichneš po třetí, posune se o centimeter dál…a tak ji zachvilku vypichuješ po celém obývyku ![]()
Ja miluji ale papoušky..:) Tak jak se mi jednou podaří postavit si barák první co bude si koupim dalsiho Aru s velkou kleci…a to zas bude…Moji rodiče měli Artura..a to byl jako kamoš
S ním byla každý den sranda..Uměl i pekně sprostě nadávat…
Viki, kašli na ně, nejsou normální, to je děs, jsou to sebestřední sobci, místo aby měli radost s miminka z lásky a nového života, tak takhle reaguji, já radím říct si můj oblíbený slogan : chuj s tym ![]()
petrucho, nebylas jako vorvaň, ti to moc slušelo!!!! Moc hezká mamina a prcek nádherný a i manžel ![]()
Přidávám se k Ryb… sim Tě jakej vorvaň??? Manža sympoš a malej…no bez komentáře, náááádhernej.
No každopádně jsem je před chvílí naštvala, tak už semnou asi nebudou mluvit
alespoň mám klid
Taknic du se oblíkat a du papat
pak vám napisu co jsem měla dobrého ![]()