Poradna duly
Jana Čurdová
Tak hezky odpočívej a povídej si s náma a nudit se určitě nebudeš…teď máš hafo času na ty věci který normálně nestíháš, jako tupé civění na tv, čtení knížek, krafání na netu, pojídání samých dobrot, každej tě bude rozmazlovat.....ber to tkhle pozitivně a všechno bude ok.
jen během dne nakukuju, protože makám, ale tebe jsem si marcis nemohla nechat ujít
Neseš zatím dobré zprávy a za to jsem teda fakticky ráda
Drž se kočko, a teď i když to bude nepříjemné a dlouhé tak to vydrž a měsíc lež a ani se nehni… minimálně do těch 12tt. Zvládnete to, uvidíš. Ufffff ![]()
No snažím se to brát pozitivně, dík:-) Průšvih je že televizi nemáme ještě zapojenou, knížky u sebe taky nemám ale net zůstavá a to že o mě pečují ostatní to je prostě bomba. Akorát se bojím abych si na to moc nezvykla ![]()
Když už tu tapetujete, tak přidám foto z porodnice
http://www.vynuchalovi.unas.cz/…nice/006.jpg
Krásná tsunami
)
Jahůdko máte stejnou dlažbu v předsíni jako my…teda čeho já si nevšimnu.
To teda jo. Jen jí potřebujeme vymalovat a dodělat. Jsem tam už rok a dodělat předsíň se nám moc nechce. Spíš není čas. ![]()
Buď úplně v klidu my už tady bydlíme přes dva roky a teprve před čtrnácti dny jsme dodělali chodbu.
holky přiznejte se že vy tam všici chrápete.....a já tady jediná makám jak šroub, no nejsem já trubka ![]()
Dnes jsem byla na tom NT a plod je bez abnormalit. 16.11. mě pak čekají další odběry. Pak se výsledky odběrů z 11.tt, NT vyš. a odběrů z 16.tt vyhodnocují.