Poradna duly
Jana Čurdová
Neboj, dopadne to dobře, za týden už budeš úplně fit a budeš počítat menstruace a čas, kdy budete moci na to znovu vlítnout …
já jsem se alespoň uklidňovala tím,že mimi nebylo dost silné a zdravé a lepší teď než třeba ve 20tt …
I tak je to ale hrozné, moc moc na Tebe myslím … bude líp, uvidíš …
Taky jsem z toho úplně mimo, to bylo fakt tak nečekaný…vždyť obláčkovi nic nebylo, to je na tom to nejzrádnější…vůbec si ani snad nedokážu představit jak se musí cítit.
Neboj obláčku sluni má pravdu, určitě budeš mít tělo chtivý dalšího těhotenství a nebudeš tak dlouho čekat.....
Oblačku,
je mi to strasne moc lito!!! Co vic napsat…
drz se kocko, ten zakrok urcite dopadne dobre!!!
holky zmaknem to…naštěstí fakt mám nejlepšího mannžela na světě!!! a navíc vybíráme teď na netu zimní dovolenou a pojedeme brzy na hory tak se budu moc moc těšit!!!
zítra na mě moc myslete odpoledne by mě měli pustit domů…
Obláčku to je ta nejlepší věc co jste mohly vymyslet, odjet na dovču a relaxovat. Zítra na tebe budem myslet.
To je zkurvenej život tohleto, buď silná.
Zákrok bude bez problémů, naroste krásná zdravá sliznice… úrodná půda a brzy budeš maminkou. Dneska se bůh nedíval, fakt že ne.
Oblačku, urcite budeme na tebe vsechny myslet a moc drzet pesti!!! Zmakni to zitra, tes se na dovcu a ono to urcite zase brzy prijde!
Oblacku…je mi to líto..moc moc mě to mrzí…
Doufám že se nám sem tam ozveš a napiše ja se máš budem vděčné za každé zprávy o tobě jak se citis..prid kdykoliv k nám..si naše…
Omlouvam se ze sem vtrrhavam
Oblacku to me moc mrzi
urcite se zitra drz a ver ze bude vse v poradku a brzy nam budes hlasit //. Drz se a budeme na tebe myslet.
Tak jsem chtela zacit psat a ted koukam, co se stalo, tak tenhle prispevek je pro tebe Oblacku ![]()
Moc me mrzi, co Vas potkalo, je to moc smutne…
zitra vse urcite bude ok a verte, ze miminko tam nekde na Vas urcite ceka!!!
VercaV
Jeste jednou teda vsechny zdravim, ahoj,
o bolestech hlavy mi nemluvte
Ja mela za celej zivot tak 3× malou migrenu, jinak nic. A ted mam tak kazdy tyden min. 1× rozmazany videni a hned potom migrena jak prdel s prominutim, zrovna vcera
Rada bych si lehla, ale to by ten malej drak nesmel litat kolem ![]()
Ja stejne nechapu, jak zvladate pres den zapinat PC?? A to je malej hoodne hodnej
Ale furt by mi to mackal a otravoval, ze chce na PC a mackat a pustit tanyny a vubec…
Takze zapinam jen vecer kdyz se spi ![]()
Krasne fotky zvirat a lidi ![]()
Renet , me se libi, jak byl malej vyfiknutej, je to sranda ty mimca na svatbach
A tobe to moc sluselo ![]()
Hele, ja taky dnes normalne pekla babovku
Ja ji teda delala asi po tisici, takze se u nas nic nestalo, ale u vas koukam taky ne
![]()
Jinak zazitek s WC dobrej
![]()
Viky , me rikal Dr. to samy, ze kdyz maji nasi kocky, tak jsem to asi taky mela tu toxo
nevim…
Jezis ted koukam VY MATE MAINSKOU MYVALI!!!!!!!!!!!! Tu jsem moc chtela, je to jedno z mych nejoblibenejsich plemen, to je nahodicka, vetsinou to nikdo nezna
![]()
Rybano , kraaaaaaasny mopsici, ja miluju tyhle rasy
Mela jsem francouzskyho buldocka, ale jak jsem se rozesla s bejvalym, tak pejskova zustala s nim
![]()
Kocky meli odjakziva nasi, vetsinou tak prumer 4-5 kusu
Jeden rok asi 3 porodily najednou, takze jsme meli doma asi 14 kotat
Ted uz ruzne pochcipaly a byly prejety, takze maji jednu vlastni a dve, co chodej za ni okolo baraku
![]()
Ja mela radsi kocky, ale jak jsem koupila buldocka, tak psy
![]()
Jo ale Sluni , britsky modry taky milujuuu
Kamoska ma krasnyho kocoura ![]()
Petrucho , me neprijdes jako vorvan
normalni tehule ![]()
Marcis , super, ze zatim to vypada ok, drzim palce!!!! A poradne lez!
VercaV