Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12300
23.10.09 08:50

Dobré ránko,
tak jsme byli s manžou celou noc vzhůru, Adámek má 39,6 horečku. Chudák je úplně ko…teď když jsme měli jet k doktorce tak mi tu kluci oba vytuhly vyčerpáním. Tak čekám až se vzbudí a pojedeme.
I přes ten frmol tady jsem musela pořád myslet na obláčka…snad už je uspaná a chvíli se vyspinká při té narkoze a pak už bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
23.10.09 08:51

Papayo: máme maličkou svatbu, páč nejsou peníze:-))
Takže jen nejbližší rodinní příslušníci, a je to takovej jeden zámeček tady v Brně, kde maj krásnou obřadní místnost, ale bude to takový skromný celý no…jako hostina malá taky bude, ale nějaký tance nebo tak nee, to si asi jednou zopáknem, až se budu schopná víca dýl bavit, což teď fakt nedávám vůbec :lol: :lol:

Jinak svatbu máme 21.11.2009, takže už fakt za chviličku…mamka zvládla všechno naplánovat přes noc :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
23.10.09 08:53

Filad - ty jooo no jo vlastně… museli jste se trefit :lol: aby to klaplo, tak to je dobrý :lol: Jsi statečná a samostatná!!! Žádná bábovka viď :lol: zase vám ale holky přiveze z cest penízky, bez nich by to prostě nešlo a každý dělá co umí.. v dnešní době :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
23.10.09 08:53

JE to šílený, ale my jsme s manžou randili už od mých 14 let (tzn. už 13 let), a bydlíme spolu už od vojny - 9 roků.
Ale had jeden se rozhoupal si mě vzít až před 3 roky - důvod byl, že NEMĚL ČAS (no nezabili byste ho?) ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
23.10.09 08:56

Rybano mi měli taky takovou komorní svatbu na chalupě. Jeli jsme jako že na dovolenou s kamarádama na pronajatou nádhernou chalupu na Benecku v krkonoších a tam jsme se venku na louce vzali. Opeklo se prasátko udělal gulášek a vypilo pivečko a úplně mi to stačilo když jsme šli v deset do hajan. Za ten celej den toho člověk má až až, natož kdyý jsi těhu. Užij si to co to dá :o) a pošli nám fotečky potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
23.10.09 08:57

Tak jsem vas Zizo na te svatbe zkoukla… no museli jste tam mit slusnou prcu :lol: :lol: :lol:
Moc vam to slusi :)

Petrus, teda to me mrzi s malym… asi nejaka angina ci co… si pamatuju jak jsem pred nekolika lety mela cepy na mandlich a bylo mi silene… presne takove horecky - mela jsem pres 40 a to byl des… ale u maleho ditka je to sileny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
23.10.09 08:58

Ty jo a zase to zradlo… holky co mi to delate ja bych sezrala i vola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
23.10.09 08:59

No tak ted mi psal manza, ze uz mi chce hladit brisko … :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
23.10.09 09:02

JÍDLO !!! Já chci svíčkovou nebo vepřo knedlo zelo !
Baštím rohlík s nutellou.

filad: myslíš, že zůstane jen u toho bříška ? :oops:
Juj, jsem já to ale nemrava…

Holky, to je fajn, že od neděle budem spát o hoďku dýl že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
23.10.09 09:04

Zizo, jsi nemrava - stejna jako ja :lol: :lol: :lol: jsem to nechtela psat, ale udelala jsi to za me :lol: :lol:

No a jeste tady pises o svickove a knedlo zelo vepro… jezisi ja asi zesilim :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
23.10.09 09:06

Peťulko - to je blbý s tím tvým broučkem, když takhle hoří. Co zábaly? na to si pamatuju jako malá, řvala jsem jako tur, ale ulevily od teploty! Asi dostane nějaká antibiotika nebo něco silnějšího… teplůtku má fakt vysokou, ale je fakt, že tu malý děti mívaj, snad se mu to nevrazí do oušek… to bolí. Rychle vystřelte k doktorce, nečekejte, normálně zaťukej a chovej se jako, že je to akutní ať tě vezmou přednostně… taky to akutní je. A pak šupem zpátky do postýlky. Hele kdyby mu hodně otekl krk tak okamžitě otevři okno a vykloň ho ven… mimo jiné jsem i zdr. záchranář, jezdila jsem s rychlou a laryngitídy… teda nic moc… děti pak nemůžou dýchat.

Žižo ty jsi hubeňour :lol: ale moc moc ti to jako nevěstě sluší!!!

Rybano - neva, že bude malinká a skromná, je to váš den a nemusí být honosný, i tak na něj nikdy nezapomenete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
23.10.09 09:07

Filad - no řeknu ti to na rovinu: budete bůrcat jak červený mravenci :wink: Aby ne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
23.10.09 09:10

Filad je to děsný když ten prcek tady leží úplně vyřízenej a ty jediný co můžeš dělat je do něj cpát sirup na horečku a dala jsem mu i diazepam vkůli febrilním křečím. Naštěstí si ho taťka vzal na starost a mě poslal spát do děcáku abych to prej od něj nechytla a neodneslo to mimi…blbý je že stejně se musím o adámka postarat já, on mě pořád volá a chce se chovat, brouček můj malej. A navíc manža jede zítra ráno do práce zase na čtyři dni, tak to musím zastat sama. No sand to nechytnu…byl by to asi dost prúser takovýhle horečky.

Žížo mi povídej o tom jídle…mám tady totálně vyžráno, včera jsem chtěla jít na nákup ale když Adam onemocněl tak to nešlo. Takže tady mám na výběr akorát polotvrdej chleba bud se sýrem nebo marmeládou…kdybych spala tak se mi o tom knedlu zelu a svíčkový asi už i zdá…mňam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
23.10.09 09:13

Papayo dík za tip…já tu laringitidu měla když jsem byla malá a říkala máma že to je teda fakt hnus fialovej když ti dítě najednou přestane dýchat.
Taky jsem se dost děsila těch febrilních křečí, to musí být strašnej zážitek.

Ble holky jdem se bavit o něčem veselejším......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
23.10.09 09:15

Si pamatuju jak mala 14 dni zvracela … to ji bylo rok a 3/4 … nikdo nevedel proc a ja ji sedela v noci u postele a bulela… sileny …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí