Poradna duly
Jana Čurdová
jojo Viky, fakt
. Ja byla u přítelových rodičů zatim dvakrat na navsteve a pristi tyden o vikendu jim jedeme rict, ze jsem tehotna
. Tak snad se neslozi ![]()
Tyyyy jo Market to je husty… to vam radsi tady nebudu vykladat kdy od seznameni s manzou jsem otehotnela ja
by vas jeblo
no teda, to se dozvídám věci!
Fiad povídej, když už si to nakusla! ![]()
Tak po tom co jsi Market ted napsala te musim nabudit
toz tedy ja s manzou jsem se jeden mesic seznamila a druhej jsem uz byla tehule
jako hoooodne husty a jeho rodice na pohoooooduuuu
MARKET, tak to je rychlost.
My se známe přes 12 let, jsme spolu skoro 9,5 a skoro 3,5 jsme svoji. Brali jsme se přesně na den seznámení. ![]()
Tak to je fakt hustý! Ale hlavně že vám to vychátí:-) A kolik ti bylo prosím tě?
Filad
!!! Tak to jsi me jeste asi o tri mesice trumfla…
Tomu rikam vykon ![]()
ale teda musim dodat, ze my jsme nejak hned proste vedeli, ze chceme spolu vsechno, zit, mit rodinu atd… jen jaksi sice clovek planuje ale napoprve si nemysli, ze by to hned melo vyjit … psychika je mocna carodejka, pac kdyz pak clovek si rekne ze se bude snazit o druhe tak to najednou dlooouho nejde… pac na to vylozene mesic co mesic mysli
Jinak Filad, jsem rada, ze v tech sprintech nejsem sama
. To me trosku uklidnilo. Byla jsem lehce v soku, kdyz jsem zjistila, ze uz jsem tehotna, ale samozrejme moc rada ![]()
no testik jsem si delala dva dny pred 20. narozkama…
a ted budu rodit cca neco po mych 27 narozkach … se mi to tak hezky seslo
s manzou jsme si to prvni tehu vlastne hezky dali jako darecek k obema narozkam… jsem psala, ze manza je ma 6 dni prede mnou ![]()
tak to já přítelovo rodiče neznám … je to moc složitý.
Filad ty jo ty jsi péro
a co na to manža na tu rychlost?
Market hlavne aby se vam podarilo se spolu „zzit“ i pri mimiskovi… je fakt, ze ja a manza oba byci jsme se opravdu spolu museli jakoby naucit zit, ale zvladnout se to da … ![]()