Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10911
23.10.09 12:41

už se klepu na tu fotku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
23.10.09 12:42

Hele tak takhle to mám já:

12-13tt I screening + odběry, UTZ

16-17tt Odběry na AFP k vyloučení Downa

20tt - ko + UTZ

24tt - glykemická křivka

28tt - odběry na Rh protilátky

32tt - normál UTZ, 3D UTZ

34tt - II sceening, odběry, sepsání porodopisu

36tt - stěry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
23.10.09 12:45

Papy, velika gratulace!!! Hlavne, ze jste to vsechno dohnali!!!

Filad, fakt naopak? Takze ode dneska si preju chlapecka :lol: :lol: :lol: Jinak si borec, jak to s malou vsechno zvladas, fakt klobouk dolu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
23.10.09 12:45

Papy,
moc moc gratuluji, to se ti teď bude mimísek odehrávat v hlavě alespoň 14 dní, co? :-) hlavně před spaním … :D

týjo, to oni ti to už tak hezky napsali, co tě čeká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
23.10.09 12:47

Papay, super. Určitě už se Bíleček nestyděl. A nebyl za ním třeba nějaký Žlouteček ? hahahaha…

Ty jo, jste o týden mladší než my, a máte stejně jak my (my bez nožiček nějakých 2,8 myslím). To bude cvalda :)
(To je ze srandy, myslím, že teĎ to ještě vůbec nemůže mít vliv na porodní váhu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
23.10.09 13:10

Ono se prý občas stane,že mimi, když je malinké v začátku těhu,že jde špatně změřit a půl milimetru je strašně moc a vlivní to hodně výsledek … a maminy pak doktoři můžou zbytečně stresovat … každopádně se to super PAPY!!!!! VEEEELKÁ GRATULACE :D !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
23.10.09 13:15

Holky mne je dneska zase blbe :-( chce se mi blinkat a spat, ale nemuzu ani jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
23.10.09 13:19

filad :? to je mi líto, vydrž kočko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
23.10.09 13:29

Tak co PAPY, je to ten tvuj Bilecek???? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
23.10.09 13:34

Ahoj holky, tiež by som sa k vám pridala. Termín mám 21.5, takže to bude darček narodeninám :) Dúfam, že všetko pojde dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
23.10.09 13:35

Ahoj holky, , tak se zase po dlouhé době hlásím. Máme teď v práci blázinec, tak jsem nestíhala číst. Ale co jsem se dneska dočetla, tak mě úplně zamrazilo. Je mi Obláčka moc líto. A vůbec nevím co bych v takové situaci dělala.

Já jsem si včera musela dojít koupit větší kalhoty, protože ikdyž na mě ještě bříško není moc vidět, tak už se do svých starých kalhot nevejdu a pro jistotu jsem si koupila ještě jedny navíc na další měsíc. Jinak už mi naštěstí není vůbec špatně, ale chybí mi chuť k jídlu a to je hrozný. Do všeho se musím nutit. Docela mě zaráží, že jsem ještě nepřiprabala ani deko. Myslíte, že je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
23.10.09 13:42

Pimpi, ja myslím, ze můzes byt klidna. Ja jsem misto pribirani na vaze naopak jeste cca 2 kg zhubla a doktor mi rekl, ze to je v poradku, hlavne ze mimi roste. Je to asi tou zmenou stravy, predtím jsem jedla jak prasátko…hodne jsem makala, tak ty vecere v devet vecer u mekace byly znat :D , ted se snazim jist pravidelne ale hlavne, nemuzu velky porce, to je mi pak spatne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
23.10.09 13:42

Ahoj holky spiosovatelky,

vy se dneska při pátku docela dobře nudíte. tak to ja ne… malý dneska vstal s horečkama takže mám o zabavu postarano a poobědě jsem si lehla s ním tak jsme spolu spali 1h a on ještě v spánku pokračuje…
Musím říct že ja co jsem celých 9týdnu neměla nevolnosti tak ted umíram. je mi blbě a nic pořádně nemužu jíst..všechno se mi otačí…doufám že to přejde potřebuji s malým fungovat a moc to nejde. Máte pravdu že nikdo neví co je strach dokdy nemá dítě. Mě mali horečkovali 3dny a u toho zvracel a to bylo na vyvředění.. U toho prvního dítěte nevíte co a jak jak postupovat jak dělat zabaly..no mazec..no zvládli jsme to…
Myslela jsem že ja a manžel držíme rekord v seznamovaní ale jsou tu lepší :) My jsme se znali od března 2006, otěhotněla jsem květen 2006 a naše poznali červen 2006..pak 2007 bylo náročné..on nová práce, porod, svadba a stěhovaní…byla to haluz…

Marcis: souhlasím s tebou člověk se musí naladit poztivně at to tak moc nebolí..
Silvu vítam mezi nami :) Dalšia slovenska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
23.10.09 13:47

Ahojky Silvus, vitej mezi nami - uz je nas tu par co si nadelime broucka k narozkam … tak to budou dalsi bycci :lol:

Ren - i malej od Peti ma horecky, pocitam, ze Peta za chvilku dorazi a pisne co a jak … chjo chudaci prdolkove :(

Ahojky Pipmi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
23.10.09 14:05

Děkujeme za pochvaly všem tetám a jdem si dát polívku :wink:

Filad - ty jsi tu fotečku našla ve snažilkách viď :lol: Kámoška mi ji tam vložila, je to moje dvorní vkládačka, páč já jsem asi tele nebo co. Jo je to můj Bíleček :lol:

Zdravím novou těhulinku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital