Poradna duly
Jana Čurdová
Hele tak takhle to mám já:
12-13tt I screening + odběry, UTZ
16-17tt Odběry na AFP k vyloučení Downa
20tt - ko + UTZ
24tt - glykemická křivka
28tt - odběry na Rh protilátky
32tt - normál UTZ, 3D UTZ
34tt - II sceening, odběry, sepsání porodopisu
36tt - stěry
Papy, velika gratulace!!! Hlavne, ze jste to vsechno dohnali!!!
Filad, fakt naopak? Takze ode dneska si preju chlapecka
Jinak si borec, jak to s malou vsechno zvladas, fakt klobouk dolu!
Papy,
moc moc gratuluji, to se ti teď bude mimísek odehrávat v hlavě alespoň 14 dní, co?
hlavně před spaním … ![]()
týjo, to oni ti to už tak hezky napsali, co tě čeká?
Papay, super. Určitě už se Bíleček nestyděl. A nebyl za ním třeba nějaký Žlouteček ? hahahaha…
Ty jo, jste o týden mladší než my, a máte stejně jak my (my bez nožiček nějakých 2,8 myslím). To bude cvalda ![]()
(To je ze srandy, myslím, že teĎ to ještě vůbec nemůže mít vliv na porodní váhu)
Ono se prý občas stane,že mimi, když je malinké v začátku těhu,že jde špatně změřit a půl milimetru je strašně moc a vlivní to hodně výsledek … a maminy pak doktoři můžou zbytečně stresovat … každopádně se to super PAPY!!!!! VEEEELKÁ GRATULACE
!
Holky mne je dneska zase blbe
chce se mi blinkat a spat, ale nemuzu ani jedno…
Ahoj holky, tiež by som sa k vám pridala. Termín mám 21.5, takže to bude darček narodeninám
Dúfam, že všetko pojde dobre…
Ahoj holky, , tak se zase po dlouhé době hlásím. Máme teď v práci blázinec, tak jsem nestíhala číst. Ale co jsem se dneska dočetla, tak mě úplně zamrazilo. Je mi Obláčka moc líto. A vůbec nevím co bych v takové situaci dělala.
Já jsem si včera musela dojít koupit větší kalhoty, protože ikdyž na mě ještě bříško není moc vidět, tak už se do svých starých kalhot nevejdu a pro jistotu jsem si koupila ještě jedny navíc na další měsíc. Jinak už mi naštěstí není vůbec špatně, ale chybí mi chuť k jídlu a to je hrozný. Do všeho se musím nutit. Docela mě zaráží, že jsem ještě nepřiprabala ani deko. Myslíte, že je to OK.
Pimpi, ja myslím, ze můzes byt klidna. Ja jsem misto pribirani na vaze naopak jeste cca 2 kg zhubla a doktor mi rekl, ze to je v poradku, hlavne ze mimi roste. Je to asi tou zmenou stravy, predtím jsem jedla jak prasátko…hodne jsem makala, tak ty vecere v devet vecer u mekace byly znat
, ted se snazim jist pravidelne ale hlavne, nemuzu velky porce, to je mi pak spatne …
Ahoj holky spiosovatelky,
vy se dneska při pátku docela dobře nudíte. tak to ja ne… malý dneska vstal s horečkama takže mám o zabavu postarano a poobědě jsem si lehla s ním tak jsme spolu spali 1h a on ještě v spánku pokračuje…
Musím říct že ja co jsem celých 9týdnu neměla nevolnosti tak ted umíram. je mi blbě a nic pořádně nemužu jíst..všechno se mi otačí…doufám že to přejde potřebuji s malým fungovat a moc to nejde. Máte pravdu že nikdo neví co je strach dokdy nemá dítě. Mě mali horečkovali 3dny a u toho zvracel a to bylo na vyvředění.. U toho prvního dítěte nevíte co a jak jak postupovat jak dělat zabaly..no mazec..no zvládli jsme to…
Myslela jsem že ja a manžel držíme rekord v seznamovaní ale jsou tu lepší
My jsme se znali od března 2006, otěhotněla jsem květen 2006 a naše poznali červen 2006..pak 2007 bylo náročné..on nová práce, porod, svadba a stěhovaní…byla to haluz…
Marcis: souhlasím s tebou člověk se musí naladit poztivně at to tak moc nebolí..
Silvu vítam mezi nami
Dalšia slovenska ![]()
Ahojky Silvus, vitej mezi nami - uz je nas tu par co si nadelime broucka k narozkam … tak to budou dalsi bycci ![]()
Ren - i malej od Peti ma horecky, pocitam, ze Peta za chvilku dorazi a pisne co a jak … chjo chudaci prdolkove ![]()
Ahojky Pipmi ![]()
Děkujeme za pochvaly všem tetám a jdem si dát polívku ![]()
Filad - ty jsi tu fotečku našla ve snažilkách viď
Kámoška mi ji tam vložila, je to moje dvorní vkládačka, páč já jsem asi tele nebo co. Jo je to můj Bíleček ![]()
Zdravím novou těhulinku ![]()