Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1208
23.10.09 11:15

Sper žížo, dík. Vyzkouším to hnej jak mi face pojede. Nějak se se mnou teď nebaví :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
23.10.09 11:17

ahojky holky,
filad díky za optání : cítím se tak střídavě oblačno, někdy super, jindy strašně unavená, někdy spím celkem dobře - jen 4× na záchod :D , jindy od 2-5 hodin nespím a k tomu 5-6 x na záchod, takže jsem úplně kantare …
bříško mi roste, mám tak 3 kg už navrch, půjčila jsem si tepláky od máti, koupím až mi budou tyhle těsné …
jinak co se týče psychiky, tak se mnou info od Obláčka hodně zamávalo, je mi ji moc moc líto, prožila jsem si totéž a vím jak se teď cítí, mi trvalo ty tři měsíce než jsem se dostala z toho nejhoršího, úplně nejhorší byly ty první tři týdny,protože já měla ještě komplikace, na zákrok jsem musela čekat, protože jsem shodou okolnoctí onemocněla, doktor mě nacpal antibiotiky hodně silnými a vyléčila se za týden a mohla na zákrok, jenže jsem začala po dalších třech dnech ( tzn. cca 10 dní od oznámení špatné zprávy) hodně krvácet a musela do nemocnice, ze ZT se stal čekáním samovolný potrat … tím,že jsem nebyla zdravá, tak se mi po zákroku, který už museli udělat, se mi rozjel zánět dělohy a po kyretáži jim tam něco zůstalo, tak jsem asi měsíc chodila po doktorech a řešilo se, jestli kyretáž opakovat nebo ne, naštěstí ji nakonec znovu nedělali, i když injekce na vyvolání krvácení vůbec nepomohly … pak můj dr. - skvělý - mi rázně doporučil 4 měsíce abstinovat … pak to už docela ubíhalo, měla jsem ale opět pár zánětů, ona ta antibiotika totiž způsobila, že mi dole vyhubily i ty správné bakterie, tak jsem měla časté záněty dělohy, takže lokální atd, výplachy, krémy, atd … po čtyřech měsících jsme se začli snažit, já měla pocit,že to musím zjistit max informací, abych co nejdříve otěhotněla, nakoupila ovulační testy, testovala se, sex směřovala do plodných dní, v rodině byla těhule, kterýá těhotněla těsně po mně, tak jsem tiše trpěla a vyhýbala se rodinným akcím, pak má kamarádka, co se po mé svatbě vdala a taky otěhotněla na první šup, byla jsem z toho špatná, přestože jsem jim to přála, říkala jsem si, proč já a né někdo jiný, proč já musím mít takovou smůlu … no a pak jsem to přestala nějak řešit, už mě nebavilo mít sex kvůli plození, přestože jsem byla unavená, už jsem neřešila plodné dny, protože ovulaci se mi podle testů prostě nepodařilo zjistit, přestože jsem testovala podle návodu a vypotřebovala během dvou cyklu aspoň dvě desítky testů … pak jsem se uklidňila, nějak, začla to těm okolo přát, pomohl mi i astrolog, který mi řekl,že dvě děti mít budu, ale že se to musí vevnitř zhojit, že jsem měla problémy ( neřekla jsem mu o nich, prostě to věděl), řekl mi,že se mi neprokrvovala děloha, proto plod odumřel a ře se to už opakovat nebude, to mě uklidňilo, prostě jsem se o to opřela, řekl, že nejvhodnější doba početí bude září , říjen, tak jsem čakala na svoje září říjen, a vypustila červenec z hlavy, ani nevím, jestli jsme měli podle toho jeho kalendáře ten sex měli nebo ne … ( napsal mi nejvhodnější dny na rok dopředu, vhodné dva dny v měsíci) , najednou mě nezačaly bolet prsa v půlce cyklu, jako jsem to měla několik cyklů pravidlem a začly bolet až těsně před menstruací + ten podbřišek a jelikož jsem ty příznaky už znala, jen jsem čakala na testování, ze stínu postupně vzniknula další dny čárka a já byla šťastná, na UTZ jsem šla v 5+6, kdy už mohlo jít vidět srdíčko a vidět bylo, teď jsem po NT+ skreeningu a můj pocit strachu a štěstí se pomalinku přeměňuje v to štěstí, i když strach mám pořád … zvlášť po informaci od Obláčka, ten strašák je ve mně pořád …
a jak tady některá psala, snažím se to brát tak,že když to nevýjde, svět se nezboří a budu na ten případ víc připravená, veř, že na to člověk nebude nikdy připravený, i když si tak může někdy připadat, pak ho to semele a v tu chvíli se mu zhroutí celý svět …

a ještě něco Obláčkovi, Obláčku, vím podle sebe, že jak jsem čatla povzbuzení od holek co si tím též prošly, říkala jsem si, ty to dobře zvládly, jsou silné, ale já jsem strašně slabá a nezvládnu to, ale uvidíš, zvládneš, zvládneš jako já, jen to chce ten čas, bude ti líp, uvidíš, jen toho ještě vetšího strachu z dalších pokusů se nezbavíš … já se po těch čárkách ani neradovala jak jsem měla strach,že to zase nedopadne … Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
23.10.09 11:17

Tak jsem zvedava na tu Papayu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
23.10.09 11:24

A kdypak má ta Papaya dorazit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
23.10.09 11:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
23.10.09 11:29

filad, to je kočička!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
23.10.09 11:30
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
23.10.09 11:30

filad maá je opravdu moc úžasná a hafík taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
23.10.09 11:31

Teda Sluni! Mohla by si psát knížku! Krásně se to četlo i když to bylo smutné. Ale happyend bude! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
23.10.09 11:33

Já chci taky taky holčičku!!! :D :D :D
A zrovna dneska v noci se mi zdalo, ze mi na UTZ rekli, ze to je kluk!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
23.10.09 11:34

jj, betynka je skvela … to je tak uzasnej pes … mala mi ted oznamila, ze ji konecne roste dalsi zub … ma nahore ty dve jednicky venku uz celkem velke a vedle za kazde strany ji chybi dvojky :-D tak jedna dvojka uz ji roste a ona to kontroluje jazykem… toz to bude uz 7. novy zub

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
23.10.09 11:35

hele Market bacha ono to je koukam totiz vetsinou opacne nez si clovek preje :lol: :lol: jsem chtela klucika a mam krivochcalku :lol: :lol: :lol: kdyz ale ona je skvela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
23.10.09 12:14

Filad, je krásná, já měla pocit z Rainmana,že se tyhle děti nesmějí ,ale je to omyl … :D je fakt nádherná, umačkala bych jí, chápu,že i přes tu abnormální péči a tvou neuvěřitelnou výdrž, je to tvoje obrovská láska k nezaplacení …
a obdivuji tě, jsi opravdu jak tu některá z holek psala, neuvěřitelně silná ženská, ani každá desátá by to tak nezvládala jako ty a to jsi ještě tak často sama, chudinko … ale zase na druhou stranu, lepší manžel na cestách, který tě miluje a máte spolu super vztah, než nějaký nepoužitelný, který by jen seděl u fotbalu a lopal pivo, s ničím nepomohl a ještě lezl na nervy … :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
23.10.09 12:14

Spinkáte nebo papáte? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
23.10.09 12:20

Marcis, taky doufám v hepáč, mám je ráda nejen ve filmech :D , podle UTz je malinké dneska už 14+2 … 16.11. jdu na ten tripl a asi mi u toho doktor UTZ dělat nebude, to až ve 20 tt, ale uvažuji, jestli se se sestrou nezkusím domluvit, že bych si ho pro klid duše zaplatila, to bych pak měla nový film na promítání při usínání, abych zahnala chmury a strach … :)

Jinak tu některá psala,že je mimi o týden mladší, vůbec nic to neznamená, buď ovulka byla později, nebo se déle zahnízďovalo, četla jsem,že se týden vůbec neřeší, příznak,že by něco nemuselo být v pořádku je pokud je mimi mladší než od PM o 14 dní … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí