Poradna duly
Jana Čurdová
Viky no teda musim rict, ze on to bral jako normalni vec
je divnej
ja v soku a on jako pohodaaaaa
Viky ja bych to spis videla tak, ze byl jako na pohodu z toho soku, pac si jeste v tu chvili neuvedomoval do ceho to vlitnul
![]()
Filad, to je presne jako u nas. Ja v soku a pritel pohodicka, radost nejvetsi
. Tak doufam, ze to vydrzime jako vy s manzou, mela jsem predtim dva dlouhy vztahy a tady jsme spolu zacali hned bydlet a tak nejak mi bylo jasny, ze bychom spolu mohli zustat … no a do toho jsem otehotnela, tak ted uz je volba jasna ![]()
Market tak tak … taky jsme hned spolu zacali bydlet… jen se nenech odradit nejakou prvni krizi… moc se neznate, takze urco oba budete z nekterych reakci navzajem prekvapeni a je jedno ceho se to bude tykat… a drzim palecky aby to bylo u vas stejne jako u nas
![]()
Viky tak to ja ani nevim, ze je zase tehule
moc ty zpravy o slavnych nesleduju
no holky přiznejte se, která z vás se jmenuje Alice Bendová? Hmm? No Alice, jsi odhalena!
Takjakou máš přezdívku ![]()
filad píše:
Viky tak to ja ani nevim, ze je zase tehulemoc ty zpravy o slavnych nesleduju
teď jsem otevřela zprávy a vyhupslo to info na mne
Marcis píše:
No hned je tady veseleji když je nás víc:-)
Taky vám ukážu nějaké fotky, ale ještě jednou pro blbce. Když mám facebook, a tam fotky. Co mám kde zkopírovat a kam to vložit? Poradíte mi někdo?
Marcis, pravým myšítkem klikneš na fotku → dáš vlastnosti → jak je tam řádek Adresa URL tak označíš to od "http:// ..............až do konce, dáš pravým kopírovat a vložíš to do příspěvku, který máš rozepsaný.
Pak to v tom příspěvku celou tu adresu označíš a klikneš na Img (objeví se ti před a za odkazem hranaté závorky)
Jo a když dáš náhled, tak se ti ten obrázek ukáže. Pokud ne, tak je něco špatně.