Poradna duly
Jana Čurdová
Viki budu si ji platit myslím že je to fajn…já jdu ve čtvrtek..
a rovnou budu i platit ![]()
Viki Mikulík tě sám od sebe poslal na screening nebo jsi si o to řekla že chceš??
NICK VĚK BYDLIŠTĚ STAV TT VYŠETŘENÍ POHLAVÍ TP
http://www.sirmi.ic.cz/deti/37.gif http://www.sirmi.ic.cz/laska/9.gif
[list:12fefe9ecc] Obláček 22/ Praha/ 14.9 Potvrzeno, KO 5.10. srdíčko tluče / [/list:u:12fefe9ecc] [list:12fefe9ecc] Renet1 Frýdek-Místek/ Vdaná/ KO 21.10. - průkazka, Screening 16.11. / TP cca 19.5. [/list:u:12fefe9ecc] [list:12fefe9ecc] Market128 28/ České Budějovice/ Svobodná/ 7.10. Srdíčko, KO 20.10./ TP cca 19.5. [/list:u:12fefe9ecc] [list:12fefe9ecc] RyBana Brno/[/list:u:12fefe9ecc] [list:12fefe9ecc] Filad 26/ Praha/ Vdaná/ KO 3.11./ ???/ ???/ [/list:u:12fefe9ecc] [list:12fefe9ecc] Nettie 32/ Praha/ KO 29.10. [/list:u:12fefe9ecc] [list:12fefe9ecc] Sluni Ostrava/ 11+5 TT/ 5.10. vše v pořádku, KO 13.10. [/list:u:12fefe9ecc] [list:12fefe9ecc] Pimpi 8+5 TT[/list:u:12fefe9ecc] [list:12fefe9ecc] VeronikaV 30/ Praha/Bude to překvapení
/ TP cca 25.5./ [/list:u:12fefe9ecc] [list:12fefe9ecc] Marcis 25/ Mikulov/ KO 22.10. [/list:u:12fefe9ecc] [list:12fefe9ecc] Boriska 31/ Ostrava/ 29.9. vykoukla srdíčka
/ KO 16.10. [/list:u:12fefe9ecc] [list:12fefe9ecc] Liky 33/ UK - Sev. Irsko/ 1. KO 28.10. (vypadá to, že je vše jak má být
)/ TP cca 15.5. [/list:u:12fefe9ecc] [list:12fefe9ecc] Martina80 JM/ srdíčko tluče
[/list:u:12fefe9ecc] [list:12fefe9ecc] Viktorie 28/ Plzeň/ Svobodná/KO 21.10./ TP cca 30.4. [/list:u:12fefe9ecc] [list:12fefe9ecc] Lucienka.j [/list:u:12fefe9ecc] [list:12fefe9ecc] Žiža 27/ Bystřice pod H./ Vdaná/ KO 21.10. odběry, průkazka/ TP cca 22.5./ [/list:u:12fefe9ecc] [list:12fefe9ecc] Papaya 27/ Českolipsko/ Vdaná/29.9. mimísek je tam kde má
, KO 9.10./ [/list:u:12fefe9ecc] [list:12fefe9ecc] Petrucha 28/ Hradec Králové/ Vdaná/ KO 13.10, Screening 12.11./ TP cca 15.5. [/list:u:12fefe9ecc] [list:12fefe9ecc] Jahůdka Pardubice [/list:u:12fefe9ecc] [list:12fefe9ecc] Lukina Brno-venkov/TP 6.5. [/list:u:12fefe9ecc]
http://www.sirmi.ic.cz/kytka/44.gif
Všem krásné a pohodové těhulkovství a krásná, zdravá mimíska!!! http://www.sirmi.ic.cz/smajl/26.gif
Tak koukam, ze se nastenkarka pochlapila a dodala tabuli
![]()
Filad , muzes mi tam prosiiim doplnit vdana a TP mam 21.5. (uz to vim „najisto“ dle UTZ a vypoctu Dr.), KO 6.11.
Nas tady teda je!
Liky , super, ze jsi doletela v pohode a KO dopadla dobre. Ta cena za porod v CR je drsna, ty uz si tu neplatis ZP asi co? Ale jeste to jde, jak jsem koukala na nejaky formulare v Podoli nebo co, tak jsem videla nejaky castky 250 tis. Kc nebo co ![]()
Renet , se tu smeju s tou vodou, ty ses prdlaaaa
Ja ale myslim, ze gyndari videj za svou praxi i horsi veci, nez jsme my, 1 den neumyty
![]()
No, koukam, ze kazdej ma v rodine neco
To je fakt sila s tim tatkou i svagrem… U nas je zase mega kr..a tchyne, ale fakt jo, nemam ji vubec rada
Nastesti ji mam daleko a vidam ji tak 1× za 1,5 mesice… ![]()
Jo holky, vy jezdite z Moravy atd. sem na kontroly do Prahy??
To Vas teda obdivuju, ja mam problem jet nekam i 10 minut autem jak se mi nechce
![]()
Teda me uz ten 1.trimestr taky nebavi, nechci tu hnusnou unavu, ten hroznej hlad a kazdej vecer je mi blbe, jak se ruzne preplacam a pak me boli bricho ![]()
VercaV
VIKI, já na odběry u gyndr normálně mohla jíst. Ve čtvrtek jdu na screening a taky mi na genetice nic neříkali. A tam by snad kromě UZ měli opakovat odběry.
FILAD, prosím o doplnění: vdaná, 31, screening 22.10., KO 11.11, TP 2.5. Děkuji.
Mám dočteno a koukám, že trpím samomluvou. MYčka domyla, tak to jdu taky zalomit. Dobrou.
Dobre ranko, tak ja dnes prvni ![]()
Jahudko, ja vcera slusne odpadla ![]()
Holky drzim palecky pri dnesnich kontrolach
![]()
FILAD, já jsem druhý den ponocovala. Už se asi dostávám do předtěhu-fáze. ![]()
Ahojda holky,
taky jsem včera hrozně odpadla…ale zase jak jsem šla docela brzo spát tak v noci asi třikrát budíček a nemohla jsem zase pak zabrat. No aspoň že Adámek spinkal a neplakal.
Jo a držím palečky všem kdo jdou dnes na KO, sice ztrácím přehled kdo všechno to je, je nás tady fakt hooodně. Já jdu 27.10. Včera jsem byla ve špitále kvůli těm odběrům na bio screening. Ani nevím jestli jsem to tady psala, no ale normálně mi moje gyndařka řekla že ona ty odběry nedělá ať si zajdu do špitálu, tam mi řekli když jsem se objednávala na Nt ultrazvuk že to má dělat moje doktorka…no a když jsem tam včera jela, to nějak domluvit tak mi sestřička řekla že oni to rozhodně nedělají, no tak jak u blbejch…musím teda znova volat moji gyndr a už to nějak dořešit, má to být odebráno 10-11 týden nejlépe, tak mám docela už naspěch.
Ahoj holky,
tak ja dneska fičím na kontrolu ale mám čas du až 10:45 a gyndařku mám 5 minut cesty od domova..Takže pohodička labuža. malý v školce tak vegetím s rohlíkem u klavsnice
Zachvilku si pudu umýt kačenu vodu pořád nejede..děs běs…eště že mám vlhčené obrousky…
No snad nevomdlí…Jinak se mám skvělé už několik dní fakt pohoda…až moc velká…Dneska se uvidime s malým a dostanu těhu prukazku tak budu frajeřit ![]()
Ahojky Peti, to vis, nekde se ten horky brambor musi u:,–(it…
je to des… to pak clovek nevi co a kam a kdy …