Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6336
20.10.09 14:07

jojo nekteri lidi kvuli penezum nevidi neslysi a ztraceji absolutne soudnost… je to hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
20.10.09 14:15

Ahoj holky,

tak jsem dorazila od doktora, krev mam uz díky bohu v poradku a taky jsem konecne dostala tehu prukazku :) .

Papay, mě dnes u doktora rekli, ze mam cvicit az v druhym trimestru, taky jsem byla natesena, ze uz zacnu chodit, abych aspon neco delala, protoze dlouhy procházky v tomhle pocasi, to neni nic moc.

Jo holky a nenervujte se se svagrama ani jinyma rodinnyma prislusnikama, kazda mame v rodine nejakýho „magora“ :D . Ted za to ty nervy nestoji :) !

Oblačku, moc krasna fotka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
20.10.09 14:16

Jo jo holky o tom vám mužu výprávět. Mému tchánovi umřela manželka..Je to mladý chlap má 55 let takže ještě celkem k světu a on je takový velký sportovec takže kondičku má lepší než muj chlap..Kolo tenis..to je jeho.. je to pohledný muž v dobrém věku a mooooooooc až mooooooc dobře zajištěn (taky jsem se uměla dobře vdát :D :D)…no a nabrknul si babu..ale děcká to je taková semetrika a ta vyloženě jede po majetku…to kdyby jste viděli co dělá…tak to je mazec.. my jsme zatím ticho čekáme až se tatkovi rozsviti ale ja to nějak slávně nevidim..Dokonce se mluví o svadbě protože ta pitka se chce vdávat..Ja jak ji vidim tak bych ji.....a muj manža taky..Je to hrozná potvora a se svýma synačikmi pěkně tatkovi tahaji prachy z kapsy.. A tatka chtěl prodávat auto a my jsme ho chtěli od něho koupit a on to auto dáva jí..te megeře..řekněte mi naco je pitce jakoje ona audi A6??? naco???? nesnaším ji..no my musíme všichni držet pusinky protože je to jeho auto a co s ním udělá je jenom a jenom jeho věc..ael naštvalo nás to prootže nám to auto v létě slibil že si ho mužem koupit…a my jsme s tím počítali…a tak zas…ale nebudu vás s tím zatěžovat..jenom jak si na ni vzpomenu aaaaagrrrrrrrr :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.10.09 14:26

holky kapitolu rodina majetek prachy…to bych raději neotvírala… :oops: to bych mohla psát knihu o naší rodině..nebo nejlíp natočit nějaké rodinné pouta atd…fak děs.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
20.10.09 14:39

no koukám holky že je všude ,,veselo,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.10.09 14:44

Viki ty jsi měla screening???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
20.10.09 14:45

jj byla jsem na něm minulý týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
20.10.09 14:50

Tak já taky přispěju svojí troškou.....u nás je ten magor můj vlastní otec…bydlíme ve velký vile kde jsou udělaný 4 bytový jednotky. No a na mýho fotříka, kterej se mimochodem vždycky choval jak vůl a mamka ho pořád jen obhajovala, však to znáte, no prostě na něj prasklo že mamku už pět let podvádí. No to by nebylo ještě tak hozný, leccos se dá překousnout, ale on tahal na milenku prachy z firmy kterou založila a vždycky v ní pracovala jen moje mamka, všechno tam oddřela, on si už 15 let válel z prominutím koule doma na gauči, a tu firmu tímhle málem položil. Dneska je na pokraji krachu. No a on po matce chce půl baráku kterej je naštěstí napsanej na mě a na bráchu. Navíc odmítá pracovat a cokkoliv platit, aspoň jídlo by mohl že.....no a máme ho tady na krku, no běs…Ani na svatbu jsem ho nepozvala. Už nikdy bych ho nejraději neviděla.....dokonce řekl že za všechno můžu já, že jsem ho dostala na dno, a to jen proto že jsem mu odmítla z firmy platit telefon a povinný ručení na auto…no chápete to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.10.09 14:50

určitě už jsi tady psala ale já nestíhám dočítat… piš prosím co a jak?? jak mimísek máš fotečku?? a všechno prosííííím já jdu ve čtvrtek k Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
20.10.09 15:00

Petruš to je fakt děs a když jde o vlastního rodiče tak je to ještě horší :-( Hlavně jestli mami nesmutní.

Obláčku, na screening jsem šla protože ségruše má postiženýho syna. Brala mi sestřička krev, dnes po 16h budu volat pro výsledky. Dr mi dělal ultrazvuk, jak jsem si tam lehla tak si pro sebe říkám, tak a teď bude tam jen váček a nic ( ještě jsem nepřibrala ani gram, břicho taky nijak viditelný a nevolnosti skoro úplně ustoupily ) No a Milůnek vypadal na monitoru jako obr :-) :-) zrovna se mu chtělo asi spinkat, tak mi Dr poklepal na břicho, tyyy jo to bylo čóro jak tam sebou začal mrskat. Byl úúúžasnej. Od hlavy k zadečku měl 53 mm, je neuvěřitelný jak už to začíná být hodně podobný člověku a jak se tam hejbe :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
20.10.09 15:09

Tohle všechno se stalo už před rokem, tak mamča už smutní jen proto že ho má navezenýho v bytě.....jinak je v pohodě a má ho víceméně na háku, už jsou i rozvedený. Jednu dobu jsem se o ní ale fakt bála…dokonce jí napadal fizycky, mě ostatně taky. Teď prostě dělám že ho neznám když ho potkám. Naštěstí bydlím na druhý straně baráku a máme odělený vchody takže ho vídám opravdu zřřídka.
Tak a konec truchlení.....jdu s Adámkem ven na procházku…tak zatím papa
PS: holky mě to tak pomáhá se vám tady vykecat…dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
20.10.09 15:39

však od toho jsme tu Petruš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
20.10.09 15:40

jsem teď volala na ten screening jestli už nemají výsledky, později budu bez signálu…baba na mne spustila Jsem vám snad říkala až v 16h, pokaždý to říkám… baba jedna nepříjemná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
20.10.09 17:41

super tak se tam teĎ snažím dovolat a říká mi to že byl účastník odpojen, další možnost kdy tam můžu zavolat je v pátek… no to jsem zase vytočená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
20.10.09 17:58

Tak jsem se konečně dovolala. Riziko vady je 1:50tis , ale mám o trochu větší PAPP A… nevíte někdo co to znamená? Mám to říct zítra na KO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí