Poradna duly
Jana Čurdová
Jé Liky tak jseš další okupant toho data
) to už jsi asi tak čtvrtá nebo tak nějak. Mě to taky tak vychází.
ahojda, koukám jstli se tu neobjevila Renet, říkala, že večer poreferuje o dnešní kontrole… asi koupe a uspává piráta ![]()
ahoj holky, teda, nebyla jsem tu asi 40 stránek zpět a jak jsem to zběžně pročítala, ani jste si na mě nevzpoměly ![]()
Blahopřeji všem je kontrolám a ultrzvukům. Já se původně nemohla dočkat svého zítra a za poslední 4 dny jsem už měla čtyři. Vrátila jsem se dnes z nemocnice:-( V sobotu večer jsem začala drsně krvácet!!! Nechali si mě tam, ale nic moc nepomohli. Teď ležím doma a beru hormony. No mám se fakt skvělě ![]()
Jé Marcis to nejsou vůbec dobrý zprávy, to je mi líto…ale mimi se drží že jo?
Pěkně odpočívej a bude to určitě dobrý.....
MARCIS - beruško neblbni!!!! Ty vado jak je, mimi v bříšku, utroš a askorutin nebo jak, ty vole zvedl se mi žaludek uplně. Myslíme na sebe navzájem na všechny!!!! jen to možná nepíšem, já náhodou vím, žes měla mít kontolu. Fakt. Tak jak????
No, dobrý zprávy to určitě nejsou a asi chvíli ani nebudou. Mimis se drží, otázka je jak dlouho. Ta kravní sraženina ho oddělila od stěny a on se musí znovu uchytit. Takže je to tak na 50% jestli to dopadne dobře nebo špatně. Nejhorší je, že nikdo neví z čeho to je. Prostě se to samo stane a nejde to ovlivnit ![]()
Ahoj holky,
koukala jsem na ty vysetreni ohledne toho skríningu a je to tak, že jdu nejdřív poprvé na krev v I. trimestru (10+0 - 11+3) - to delaji nejake PaPP, pak jdu na UTZ a za dva tydny na to jdu znovu na krev, to uz bude II. trimestr (od 14+0) a delaji AFP, HCG a úE3. Snad jsem ty testy napsala dobře. Proste u nás tam člověk musí běžet trikrat ![]()
To dá, vždyť je to silák…když to vydržel prďolka do teď tak to určitě vyjde…strášně moocc držíme pěstičky.
Marci, drzim ti moc palce. Abych te trosku uklidnila, taky jsem krvacela, dostala jsem utrogestan a ascorutin, musim lezet doma, ale uz to vypada, ze je to snad vsechno ok. Tak se drz kocko!!!
Dík, já vím že nám fandíte. Myslela jsem na vás v nemocnici a nadávala že tam nemají net. Budu si muset pořídit net přes telefon nebo něco abych mohla být ve spojení kdyby mě náhodou zase odvezli :-/ Ale teda, nejdřív jsem se pěkně lekla a pořádně to obrečela. Uklidnil mě až můj drahý po telefonu. Teda řeknu vám, chlapa mám fakt skvělého!! Aspoň něco ![]()
no nic, jdu si dát večeři, zatím zvolte nějaké veselejší téma,ju? ![]()
Marci táák moc držíím palce..uufff snad to bude dobrý..musí…
Tak Marci co jsi si dala dobrého? Já tady dlabu disco sušenky…
Teda jako ale dala bych si svíčkovou.....asi si na ni zítra skočím někam do restaurace…mňam