Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6336
19.10.09 12:56

No takze ja uz jsem si teeeez objednala :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
19.10.09 12:57

Papayo mě se tam jako líběj asi úplně všechny…sakra asi tam zkoupím celej eurobutik… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
19.10.09 12:58

Já si přijdu tak neohrabaná. Zatím nosím obyč oblečení, ale ulítávám na šatovkách, sukních a obyč kalhotek. Rifle moc nevedu, takže to jde. Ale v týdnu navštívím CaA a Takko, tak snad něco dokoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
19.10.09 13:01

aha tak teď jsem si všimla jedný zrady…oni mají jen jednu universální velikost…no teda tak to mě se teda týkat nebude.....mě by to bylo řes zadek určitě malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
19.10.09 13:05

V CaA je prý taky z čeho vybírat, včera už jsem byla uťapaná tak jsem se tam nedostala ale asi zajedu a pak poprosím mamču a tchýňku… o pár modelů k vánocům - to budu tak v pátém měsíci což je akorát, ale pár věcí jsem si prostě pořídit musela i sama. Taky nejsem zrovna riflová, jelikož v práci jsem je nosit nesměla tak jsem si odvykla, ale jedny na zimu teda unosim… ještě slintám nad těma světlejma manžestrákama, jenže to je jen velikost 38 a do toho bych se nenarvala ani netěhotná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
19.10.09 13:07

ježíš tak to já bez riflí ani ránu, já zase nenosím nic jinýho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
19.10.09 13:09

Holky tak ja jako netehu mam cislo 36, takze jsem jeste relativne v klidu … :lol: :lol: :lol: ale pomalu to vidim na 40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
19.10.09 13:11

Peti, ja jsem taky jen riflova :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
19.10.09 13:26

To mi ani neříkejte že jsem tady jediná bacula…tady lítaj samý velikosti 36 a podobně.....no teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
19.10.09 13:36

Petruš - v klídku já bych do kalhot velikosti 36 narvala tak ruku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
19.10.09 13:45

Petru: jsem na tom tak nějak jako Papaya ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
19.10.09 13:55

Ahoj holky,

tak jsem vás dočetla… čekala jsem že ujž tu bude nějaká zpráva od Lili jak dopadla na vyšetření včera přiletěla myslím domu ale kdo ví jestli vubec jako rodiče mají internet.. No doufám že nám dá nějak vědět..

Ja jsem zas sama doma a mám protivné ditě nevím co budem dělat asi se pudem projít na poštu musím ho nějak unavit zas ani nechce po obědě spát..fakt mazec…Jsem unavená..

kočárky z italie fakt super sama bych si objednala ale zas když ten kočárek nemám ošahaný nevím jestli bych do toho šla… ale zas…ta cena je užasná…

Oblečení z eurobutiku je fayn.. ja mám od nich 3 svetry ještě z minulého roku…2 od nich jsou fakt super a jsem spokojená ale ten třetí..no trošku se natahl a hodně se začal parát..ale jehla anit to spraví…
Chci si objednat ještě jeden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
19.10.09 14:05

Ahojky holky, super odkazy na hadříky, díííky :D
Já se rozhodla se svetříky ještě počkat, protože nevím nevím jak půjde má váha nahoru, mám jedny lykrové větší kahoty po těhotné ségře a nějaké halenky, tak to budu řešit asi takhle zatím, ale ty kalhoty bych hlavně potřebovala, jenže holčiny, já už mám cca 2,5-3 kg navíc, běžné kalhoty - většinu už nedopnu, nebo zapnu, ale tlačí mě, tak to nenosím a řeším to tepláky, bříško je zřetelné a to se opravdu nepřežírám … tak bych se bála koupit jen o číslo větší, já se bojím,že budu typ, který přibere všude, už teď mám stehna tlustší a zadek větší, prsa tak o číslo a půl větší minimálně … už te´d bych měla kalhoty o číslo větší skoro tak akorát - předpokládám, tak ještě budu muset chvíli přečkat v tom co mám … jedem na výlet do USA na deset dní, tak třeba koupím i něco tam … :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
19.10.09 14:08

jo a uklidńuji nás „vzrostlejší“ , taky bych se nasouklala do 36,aůe jedině v deseti letech … :-) bežně mám 40, takže teď nevím kam se až vyšplhám, to budu jak velryba … hlavně aby Štěpánek rostl jak z vody a byl zdravý, klidně kvůli tomu budu vypadat jak vorvaň … :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
19.10.09 14:10

Sluni: Jůůů taká jistota že to bude klouček:-) Nebo už to víte? :-)
Já chci vědět!! A to nemluvím o mé mamce, ta je úplně šílená z toho že neví co to bude…ta už se vidí na nákupech :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí