Poradna duly
Jana Čurdová
filad: mě jo, někdy vazy (to poznáš, jestli to bolí stejně, když se zkusíš protánout - zaklonit a napnout bříško).
Někdy úplně vespod (stejně jako když to bolí po odběru tkáně z děložního hrdla).
Jinak pokud tě to bolí jako na menzes - četla jsem, že bolesti se zvlášť v prvním trimestru vyskytují zejména v době, kdy by měla normálně přijít menstruace.
Zizo a to by mohlo naznacovat nejaky problem s tou bolesti v obdobi jakoby MS? pac je fakt, ze tohle by tak odpovidalo kdybych tehu nebyla … pac MS by v tom pripade byla 17.
filad, me obcas bricho boli. Zrovna dneska v noci to byl des. Nekdy mam cely den pokoj a nekdy se bolesti nezbavim …
Filad žádný problém to neznačí, jen to tělo si prostě pamatuje kdy má MS a reaguje na to. Opravdu to vůbec nic neznamená.
filad: nee, neznamená to žádný problém, jen se obzvlášť v téhle době má člověk šetřit, nic těžkého netahat a necvičit (protože je o malinko větší riziko potratů). Bolest v tomhle období je normální, a neznamená potrat (nechci, aby to tak vyznělo)
UF tak to joooo… holky jako nic netahat je pro me dost nerealizovatelne a trosku se tim i stresuju kdyz musim dotahnout domu nakup a treba i granule pro psa…
chjo…
filad: tak to chce nakupovat po dvou rohlíkách a několikrát se do obchodu vracet
Procházky nám prospívají ![]()
A na ty granule si vem kyblíček, a když ti to rozsypou na čtyřikrát, tak to bude OK ![]()
Tím netahat se asi myslí zvedat těžké věci ze země v předklonu. Neboj a nestresuj..
Kdyz ty granule to je 10ti kilovy pytel… coz mi nedela problem, spis se bojim ted v tehu to tahat no ![]()
Filad taky tohle furt řeším, malej přece jenom ještě potřebuje občas s něčím pomoct, vylézt třeba do židličky a tak…no a doktorka mi to vysloveně zakázala, jak jsem špinila…no tak prostě jsem zavedla různý zlepšováky…Adam si nejdřív vyleze na normální židli a pak si vleze do židličky sám, to samý do postýlky a tak…a nákup nosím po malých igelitkách z auta když není manžel doma.
No ty granule jsou trochu problém, ale zase je nekupuješ tak často tak si řekni třeba sousedovi ať ti je z auta odnese…
Jé teď jsem si všimla že Adámek má na metříku…2 roky 2 měsíce a 2 dni a mimi v bříšku 9 týdnů a 2 dni.....teda já jsem na ty čísla úplně ujetá
![]()
Petru, pockej do 22:22 a budes mit ty dvojky komplet ![]()
Jo, holky jak jste psaly o striich… kamaradka mi na ně doporucila krem Elasi-Q. Nepouzivate ho nektera z vas?
Holky já žeru tu reklamu na Hami jak se tam chechtaj ty mimča…teda jinak reklamu nenávidím, už proto že je sama tvořím
ale tahle je fakt bombová…