Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3226
1.10.09 19:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
1.10.09 19:57

holky vám není špatně a nezvracíte???? Přeju vám to, ale proč zrovna jáááááááááááá :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
1.10.09 20:00

Filad - já jsem taktik a za chvilku přijede manža takže budu aspoň dělat, že něco dělám :wink:

Viky - jenže kámoško ty jsi o měsíc napřed… takže nás to pravděpodobně ještě čeká :poblion:

Žíža - fakt zaklepej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
1.10.09 20:02

Ja teda u dcerky neblinkala :lol: v nasi rodine se tomu vyhnula i mamka a obe moje segry… takze asi na to netrpime, ale dnes je mi teda fakt blivno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
1.10.09 20:03

:lol: tak koukám, že máme stejnou taktiku :dance:
to já se taky vždycky rychle něčeho chopím, no nejčastěji převlíkám peřiny…protože se válim a když slyším klapnout dveře, tak rychle svleču polštář :lol: :lol: ( drahá polovička si musí myslet, že mi z hormonů hráblo )

to je fakt, no ale držím palce ať vám je blbě co nejmíň…je to totiž hnus velebnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
1.10.09 20:36

Miluju bilou cokosku s krupinkama a oriskama… mnam… tak dlabu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
1.10.09 20:52

Čauec holky,

tak ted jsem vás dočetla… Jako člověk se na chvilku vzdáli a vy popíšete 5stran.. Mazec. Takže jste mi dali zabrat a už ani nevím co kdo psal..Ale jenom tak stručně…

palení žáhy pomáha obyč.jabko..pokud to mrnous zvládne…

lili: budu se opakovat pokud je možnost zkus pohotovost..řekni že te bolí podbříšek a oni tě musí vyšetřit. Jinak Utrogoš…dobrá věc ale ja jsem ho musela vy:,–(it protože jsem po něm blila a měla migreny doktor mi napsal jiné prášky ale ja to pak zrušila a nebrala už nic.. Takže muže být že ti ten utrogestan nesedí..a kombinace těch antibiotik.. Nevím. ještě mě napadlo že pokus si píšeš ze svým gynekologem tak se ho zeptej na ty antibiotika co bereš s konbinaci utrogešem…pokud nemáš tu možnost tak mi hod sem název těch antibiotik a ja zavolám k nám na gyndu a poptám se…Ale myslím si že ti antibiotika nesedí. Mě kdyby bylo tak špatně tak to asi vy:,–(ím…Možná jsou to vedlejší učinky co není dobré.. Močák zkus lečit brusinkama čajema…Ja nevím zkus přírodní něco do sebe nějaké homeopatika…a at ti to někdo pošle poštou. Jinak fakt nevím co ti poradit…To že máš druhý potrat v 11 týdnu je tež docela divné že už tě tenkrát nikdo nevyšetřil a nezjistili příčinu čím to je…

žehlení: mám štastně za sebou..:) Dneska jsem to zvládla..

Jinak se mužu přidat k těm c jim je špatně do 6tt nic a ted to začalo…neblinkam jenom mám těžko na žaludku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
1.10.09 21:00

ahoj holky, tak já ani nedočítám - vždy jen poslední stránku :oops: , nestíhám, nestačím - ale pořád svačím, jinak je mi trochu šoufl od žaludku

viktorie - taky si myslím, že zvracíš, protože jsi prostě min. o 3týdny dál, než většina z nás :wink: uvidíme co my

dnes byl zjevně žehlící den - ale protože jsem nežehlila skoro měsíc - díky IVF a pak menším komplikacím, tak mám za sebou jen třetinu, ale i tak se chválím :D

a taky spím a spím a spím a než přijde manžel z práce, tak velmi zdatně prodávám to nic, co jsem udělala :lol:

ps je mi 31 a jsem z OV víc asi není důležité :wink: ale seznámek se fakt povedl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
1.10.09 21:33

ahoj, ze by se mi „pomichal“ utros a ATB me moc nenapadlo…no, uz stejne dnes dobiram/po tydnu/posledni antibiotikum, tak uz to neresim…ale doktorce jsem Utros ukazovala a rikala, ze by to melo byt v poradku…ale sama mi to napsat nemuze…tak si to stejne nechavam posilat z CR… dneska mi prisla ta pozvanka na prvni UZ, tak musim cekat jeste 4 tydny…
Jinak ja si ty nevolnosti uzivam, protoze „musim“ jist co hodinu a mam chut jen na maso, tak manzel vyvaruje…doufam, ze mu to dlouho vydrzi :D ale co na to moje vaha-zatim neresim…
jinak ty temata co tu resite me opravdu pobavily - ja teda „prdikama“ netrpim, ale bricho mam jak balon…k cemu mi to je, ze mi porostly prsa o cislo, kdyz bricho aspon o tri?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
1.10.09 21:37

liky - jsem ráda, že zatím vše OK, až na ty trable s antibiotiky… tak zkus se zeptat dr. ať můžeš být v klidu, já po utrouši poledním - který jediný polykám spím, a vím, že někomu po něm špatně bývá, nevím, jestli polykáš nebo zavádíš, když se zavádí, tak většinou nejsou vedlejší účinky - já zavádím ráno a večer

já jsem taky jedna velká plynová koule :roll: :lol:

já ještě nepřibrala nic, dokonce jsem zhubla, ale u mě je to tím, že se válím, tudíž moje svaly jdou do háje a mění se v tuky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
1.10.09 21:40

Lili: no možná jo možná ne ja nevím.. Nejsme doktoři jenom mužem hádat co ti muže být a na co tvoje tělo tak divoce reaguje…

Držím palce at je vše už OK. Ale fakt nechápu že ti neudělají preventivny ultrazvuk… A dobrý nápad je to s těhu testem.. Preventívně si ho udělat a sledovat hladinu HCG podle proužku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
1.10.09 21:42

Kdo si prdí zdraví si tvrdí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
1.10.09 21:44

Zož to ja musela přibrat tak 3kg.. ja mám břicho jak v 5měsici…Mazec. Ono se ale říka že u toho druhého je všecko rychlejší…Tak asi budu mít i rychleji pupek jak balon…

Du hajat..Zítra se ozvu… Zítra mě čeká akurát nákup v tescu a pak jsme doma… A bude se válet jak válec a ani se nehnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
1.10.09 21:46

holky prosim prosim mrknete se tady na ty moje fotky … zkuste tedy nejak posoudit zda by mohlo to Hcg stoupat … prvni fotecka je ze dneska a to dalsi je tam napsane… tak jen at mam klidek ze je vse ok… pac teda mereni gestacniho vacku vychazi pry na ten 5+4 dneska… proste posudte jak vam to pripada… snad se vam take bude zdat testovaci silnejsi nez kontrolni …
 http://filad.rajce.idnes.cz/Moje_tehuuuu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
1.10.09 21:50

filad - podle mě nemůžeš porovnávat jiné testy :wink:, ale čárka je rozhodně dost silná na to, abys nevyšilovala :wink: všechno bude OK a nějaký test to rozhodně nemůže odhalit kdyby nebylo

• když už jednou bobek bojuje v děloze, je to jenom na něm a musíš mu věrit! :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí