Poradna duly
Jana Čurdová
Market - ten zákon projde, určitě, jinak už by ho připomínkovali!
Hele a z nás si nic nedělej my jsme hormonama vyhnaný hysterky, že jo holky
Neboooj, jestli už jsi v 7tt tak se pokocháš srdíčkem na UTz a pak už jen měsíc a z nejhoršího jste venku. Bude to dobrý. Vážně, já sice občas chytám nerva, ale jinak si špatný věci nepřipouštím i když v dnešní době to fakt není vyjímečná situace… do teď se nějak nemůžu srovnat s tím, že zakladatelka května2010 tu s námi právě z tohoto důvodu není. Skláním se před ní a mám z toho všeho respekt… není to strach, ale pokora je prostě potřeba.
Jinak jako včera jsme s manžou uzavřeli dohodu, že já mu vyžehlím tu horu košil a on uvaří těstoviny a takovou tu dobrou omáčku na ně. Se na ně těšim celý dopoledne a teď už se hodinu rozmejšlím jestli do nich půjdu. Není to pravidelně , ale už se mi to několikrát stalo, že jsem měla žaludek jako na vodě… tak kolem té 13 - 14h. Za chvilku to přejde a pak je sežeru i s tou bedničkou, určitě
A opět mě pálí žáha… bože jak mě pálí žáha ![]()
Už bych šla domů, tady do toho kompu brejlim a stejně nic z toho a to ještě musím lítat po úřadech kvůli asi miliontýmu povolení na ten barák. Niiic moooc. Ondřej ale dnes přijde až tak kolem šesté, tak budu mít tak 2 hoďky k dobru
válendo grando.
Papaya - s tim koukanim do pocitace jsem na tom stejne jako ty
, porad se snazim vytvaret hodnoty a nejde to a nejde a to mam zitra poradu na cely den. Driv jsem se stresovala a ted mi to je tak nejak jedno vsechno…
, hlavne byt v pohode. No uz se toho pristiho tydne na UTZ nemuzu dockat, byla jsem uz jednou 14. 9., tak snad vse bude jak ma. Mam za sebou gynekologickou operaci pred dvema lety, tak mi to trosku nahani strach, obavy. Zakladatelky kvetna 2010 je mi taky lito, drzim ji moc pesti, at se co nejdriv zadari znovu… Jo a s tema chutema to mam podobne, na neco se tesim a kdyz to mam na taliri, tak se mi obraci zaludek
, to je des
. Vyběhavani povoleni je opruz, ale baracek je pak bomba, tak to rychle zvládni
ahoj holky, já budu opravdu jen nakukovat, tolik diskusí vážně stíhat nemůžu a to ještě nechodím do práce, pak už vůbec nic! ![]()
market - prosím tě nestraš s těmi gynekologickými operacemi - já mám za sebou tři včetně mimoděložního těhotenství a rozhodně si tím prozatím nemíním zatěžovat hlavičku! ![]()
jinak taky trpím spavou nemocí, a každé ráno mezi 5-6hod ranní musím dát něco do pusy, jinak umírám hlady ![]()
Boriska - jasne, mas pravdu! Hlavne klid
To vis, ale nervy jsou nervy ![]()
HOlky myslete na něco hezkého…nepřivolavejte co by se mohlo stát.. Věřte si že vše bude v pořádku a nám se v květnu narodí krásna mimiška, ok? Vše se muže stát ale nám se to nestane…ok???
Jasny, budeme se tesit na mimi a neplasit
!
Holky, mám prosbu…jsem v práci a nemam cas to studovat…jak tam prosím vkládáte ty obrázky pod text, vytvořený ho mám, ale nevím, kam vložit ten odkaz. Diky moc!
Borisko gratuluji k srdíčkům
Věděla jsem, že tentokrát to vyjde ![]()
Ahojte, hlásím se do klubu, posiluju moravský tým a testuju svůj právě nově vytvořený metřík ![]()
Jsem po první návštěvě gyndy, na ultrazvuku už bylo vidět fungujícíc srdíčko (já ho teda viděla jen jako šmouhu, protože jsem funěla a hýbalo se mi břicho, ale mudr říkala, že tam je).
Jsem 3 roky vdaná, mám 27 let a čekáme první mimi - pracovní název plodík.
Těhu obtíže veškeré žádné, jenom žeru jak tank (asi 9× denně) - vlastně mám hlad i v noci. Jo a bříško už mi trochu vylezlo.
Halo, jsem zpět z úřadů a zdravím Žižu! http://cdn.content.sweetim.com/…000203D4.gif /> Ty se máš, že už máš to srdíčkooooo. A ten metřík ještě raz
Ty jooo, se asi přestěhuju na Moravu nebo do Prahy…
abych nebyla za exota
No holky pardon ale to se nedá stíhat dočítat.člověk si odpoledne odskočí a hned se tady stratí… četla jsem jen dnešní začátky o blinkání a neblinkání. na začátku mi vůbec nic nebylo…teď každé ráno a celé dopoledne je peklo… je mi blbě když jím tak z toho co zrovna sním a když nejím tak zase z hladu..na nic nemám chuť..po obědě se to vždy zlepší…a pak dobrý… jsem se rozhodla že si ráno zaskočím na ultrazvuk ať se dr koukne na mimíska a jestli už bije srdíčko jinak jsem objednana až 19 října..to mi příjde až za dlouho. chci vidět mimíska…
Tak ještě jeden pokus s metrem, snad to teď vyjde.
Jinak s těma spermijkama a holka/kluk je to takhle:
klučičí spermie jsou průbojnější a rychlejší, ale mají kratší životnost, holčičí spermie jsou pomalejší, ale vydrží déle (jako my
)
Tedy pokud je sexík přibližně v době ovulace, je větší pravděpodobnost na kluka. Pokud je třeba 2-3 dny před ovulací, tak by to mohla být spíš holka.
Je to sice prokázaná vědecká teorie, ale není to samozřejmě na 100% ![]()
oblacek - no to je jasný, že nestíháš, protože už nás je 17. Tabulka se mi rozhodila, nejsem na to expert a taky na to nemám moc času, ale alespoň pro přehlednost kdo čeká květňátka.
Jo Rybano a myslím Filad - přišla mi mexická bola a nááádherně zvoní ![]()
NICK VĚK BYDLIŠTĚ STAV TT VYŠETŘENÍ POHLAVÍ TP
Oblacek
Renet1
Market128
Rybana
Filad
Nettie
Sluni
Pimpi
VV
Marcis
Boriska
Liky
Martina80
Viktorie
Lucienka.j Žiža
Papaya 27 Českolipsko vdaná 5+4
Ahoj holky,
vítam novou členku žižu
Mám radost že každý den je nás o jednu více ![]()
Ted akurát koupu sysla. Tak mám chvilku pak ho uložím a snad už bude spát. Zítra fiči do jeslí tak tady celý den nebudu du navštivit kamosku která se nedávno nastěhovala do svého nového domečku tak to tam du skouknout..takže tady se ukážu až někdy večer ![]()
Dneska jsem zasnamela první natahovaní. Bylo mi celý den tak těžko tak divně…Zvracet se mi uplně nechtělo ale nebylo mi dvakrát veselo.. Doufám že se to nezhorší.. Potřebuji at me nikdo neprokoukne do 7.10 do kontroly at vyfasnu prukazku a pak to všem ukážu
Už to nepude schovávat. Břicho mám jak balon…a musím hlavně si dávat bacha at decká po mě neskákačou takže musím upozornit už svagrovou at si hlída svou malou protože dneska mi tak skočila na břicho že jsem se až lekla. Trošku jsem si ho zachranila rukou ale prostě už to moc tak nejde.. Bude to velký prolém.. Mám fayn švagrovou ale soutěživou..a ta jak se dozví že jsem těhotná a ona néééé…Bude peklo…:(
Malý vola du ho vytahnout…