Květen 2010

• Fotoalbum (63)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3226
30.9.09 10:22

Ahooooj :-)
vás tu chvilku nechat samotný tak mám pak celý dopoledne co dělat.

Boriska - gratuluji kočko k dvojčátkům… musíte být s tatouchem šťastní přešťastní :lol: A my jsme rádi, že tě tady máme a můžeme se se chlubit dvěma mimísky :wink:

Rybana - expedice vrhačů úspěšně zahájena!!! Gratuluju… Sluní v těsném závěsu :lol: Mě bylo blbě tak před týdnem z té vůně jaru, ale jen se mi zvedl kufr, jinak už zatím nic.

Sluní - bude to dobré… už jsi viděla srdíčko, to je hlavní a blbě ti je taky… to znamená, že HCg stoupá, mimčo se vyvýjí, jinak by ti přeci nedělalo s tělem takovou rotiku. Já jsem dokonce za každý příznak ráda, ale nějak se mi vyhýbají… ani ty kozy mě nebolí :? jen mě pálí žáha. Jsem také nervozní… už bych ho chtěla slyšet bušit http://cdn.content.sweetim.com/…00020144.gif

Jinak jsem docela vytočená, protože sice nám nechají rodičovský příspěvek, ale mateřskou zkrouhnou a u mě to dámy dělá bez 200 Kč 4.000,– a to je už opravdu dooost peněz. A ještě začínáme na jaře stavět domek a do toho to malé. Nooo nevim nevim… budem baštit topinky :wink:
Jinak mě je 27 let, Jsem ze severu… Českolipsko, Od 8.8.08 jsem vdaná a před tím jsme spolu chodili skoro 8 let. Ještě žádné děti nemám a tak se moc těšíme na naše vytoužené první. Musím zaklepat, ale s početím jsme zase až takové problémy neměli… 5 měsíc po vysazení HA, první 2-3 měsíce nebyla ovulka, jak se tělo srovnávalo a pak se to hned povedlo :D Jsem moc šťastná a těším se. http://cdn.content.sweetim.com/…0002031F.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
30.9.09 10:28

Jéé, holky, já vám ty chutě závidím!!! Aspoň máte jistotu že se něco děje! Já žádné divné chutě nemám a není mi ani zle. Prostě to není takové to těhotenství z knížky :-( Já bych se chtěla taky poblinkat… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
30.9.09 10:29

Ahoj vespolek,
tak já už jsme zpátky z procházky, dneska se u nás spalo do 7:45 a pak v 9 vytuhla Jindřiška znova v kočáru 8O a spí doteď. A já dostala tak děsnej hlad venku, že jsme si koupila rohlík a vrhla se na něj jak můj pes :oops:
Já teda nezvracela (a doufám, že už ani nebudu), mně nejvíc pomáhá jít si lehnout a zaspat to. ale fakt je, že netrpím nijak zvlášť těžkými nevolnostmi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
30.9.09 10:35

Marcis , počkej, až budeš tohle všechno vykládat záchodové míse :lol: :lol: Neboj, ono to přijde, jsi teprve na začátku :wink:

Papayo , tak já přijdu skoro o 3000, ale nějak to neřeším. Prostě je blbá doba a zas lepší tohle než aby se zhroutila ekonomika :? Spíš je takový blbý, že se toi bude týkat pjenom právě toho jednoho roku, takže mít dítě o pár měsíců dřív nebo později, jsme na tom líp :?
Ale sklony k vyššímu tlaku mám i bez rozčilování se, tak to fakt moc neprožívám :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
30.9.09 10:38

:lol: :lol: :lol: Marciiiiis ty jsi trubička viď? Hele v kolikátém jsi přibližně tt? Já asi v 5tt a Rybana už okolo 10tt takže holka aby jsme se nedivily že za měsíc budeme blejt jak šakal :lol: a modlit se, aby to už skončilo.

Ale moje kámoška taky vůbec nic… fakt žádné příznaky, kromě častějšího čůrání. Už je v pátém. A holky z fóra snažilek kam taky chodím si ublinkly postupně každá taky tak jednou max. 2×. Tak je docela možné, že se nám blicí rituál vyhne úplně.

Netti - Jindřiška je ale hodná holka :D Dej si čajík něco na zub a uvidíš… to je zákon schválnosti, začne se probouzet.

Filad - hele taky se dneska zrovna nepopadám za břich smíchy. Třeba budeš mít radost s tý odvedený práce pak… já to tak mám, jsem se o víku pořád chválila jak jsem ty okna krásně umyla a jak je krtkův dort dobrej. A jestli ne, tak to jsi prostě jeden velkej hormon matko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
30.9.09 10:40

Netti - jasně, já vím, že je to bez pochyby potřeba o tom žádná, ale štve mě právě to načasování a to že bych za tü čtyrku nakoupila pomalu na celý měsíc a bylo by lehčí stavění toho domku. Bude to náročný, ale s tím jsme do těhu šli, nemá cenu na něco čekat… pracvhy budou my nebudem, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.9.09 10:42

papayo, napsalas to moc hezky :-)
manžel už dvě děti z prvního manželství má, u mě bude první, pokud to dopadne, taky si to moc přeji a doufám …
 sluni

• Citovat
  • Upravit
1208
30.9.09 10:45

Taky používám heslo: „Peníze budou, my nebudem.“ Proto pracuji ve financích :-) Ale jak mě se nechce dělat, furt si přepínám kompl na stránky emimina a hledám co nového. No to bude výplata! :?
Já nevím ve kterým asi 4 nebo 5 týden. Snad mi to poví doktor. Pořád jsem tam nebyla, zíta se chci objednat. Možná proto mi nic není, prostě si to nepřipouštím že by mi něco bylo. Až na ta křeče v břiše!!!! To je hnus!!! I v noci mě to probudí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
30.9.09 10:53

Jo vlastně mám jeden příznak!!! Hrozně brkám! :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
30.9.09 10:59

Marcis: v kliduuu, já na začátku neměla žádnej příznak. Jediný co se mi stalo, bylo, že jsem se celá osypala ekzémem (doost otravny) a test jsem dělala jen proto, že se mi zdál sen. V něm na mě moje mamka řvala, že mám v břichu vetřelce, kterej mi oslabuje imunitu a proto ten ekzém, ať si teda testnu :lol: :lol: tak nevím jesi mám jako nějaký prorocký sny, ale ráno jsem vstala a udělala test a byly tam :-D

Nablívat se mi začalo až tak před dvouma týdnama, takže myslím, že máš ještě čas:)

Ale teda nepřeju ti to, ty obavy v MHD a vůbec když jsem někde venku…že nevím, co přijde, jestli se pobleju nebo ne…nic moc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
30.9.09 11:12

Marcis - úplně tě chápu, taky pořád přepínám tu na e mimina, tu na těhu kalendář, tu na kočárky apod. No jenže já se musím v práci soutředit… pracuju jako tisková mluvčí a bohužel to mám takový těžký, já prostě kvalitní článek nebo tiskové prohlášení na povel nenapíšu… můza se věčně někde courá, a tak když chci aby to za něco stálo musím se odprostit od všeho ostatního… posledních 5tt je to stále těžší a těžší :wink: Čím to asi? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
30.9.09 11:20

No já jsem aspoň ráda, že si můžu s vámi pokecat. Jak už jsem psala dřív, můj chlap je jak partyzán: Nikomu ani slovo!!!! A já tím trpím, protože bych si pořád o tom povídala. A hlavně se těším až to povím našim a holkám co jsou taky těhotný!! :-) Dala jsem sestřenici typ na stránky, tak snad mě tu neobjeví moc brzo :-) Já už chci k doktorovííííí, já to nevydržíííím!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
30.9.09 12:04

ahoj těhulky
nechci vám nějak vstupovat do diskuze, ale určitě též řešíte snížení mateřské, pro ty co mají méně než 11tis. hrubého, mohou požádat o doplacení do výše rodičovského přízpěvku, což je 7600,– :wink: doufám, že jsem vás alespoň trochu potěšila :lol:
odkaz na článek - http://www.novinky.cz/…ikoruny.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
30.9.09 12:30

Ahoj holky,

tak dnes jsem se k vám dříve nedostala. Hrála jsem si s malým, uklizela vařila a jsem hotová. Ted mám na chvilku klid. Díva se na telku a ja se modlím at brzo vytuhne a ja mužu vytuhnout taky..
Manža dneska není doma přijede až v pátek tak budem ted valčit sami. Jsem nadšená…Vzhledem jak je venku hnusně tak se mi vubec nic nechce…

Blinkaní : taky zatím neblinkám a taky se ani nechystám..ja enchci blinkat. Moje kamoška problinkala celých 9 měsícu…a to ji bylo furt blbě. Ja měla u Sebíka nizky tlak taky nic moc..a ted si to fakt užívam. Akurát mám problém synovi utřit prdelku po velké.. To mě jako natáhne ale co už musím zatajit dech a udělat to..nenechám ho s po***nou dupou, že?

Ja som inak zo slovenska z východu Sobrance 80km od košíc. Ale už asi 9let žiju v ČR. My s manželem to vzali trošku jinak..nejdřív dítě pak svadba :) 7.7.2007 Jsem se vdavala :) Zatím si nestěžuju :)
Jsem druhým rokem na mateřské takže to budu mít trošku komplikované z mateřskou protože pracovní poměr jsem měla ukončený počas mateřské.. Takže ani nevím kolik mi budou vyplácet ale vím že to bude vše na prd…
Každá koruna je doma dobrá…A taky to není moc lehké protože splacíme uvěr…a ten malý tež není moc levná zaležitost :) Ale zase jsem ráda že ho mám :) co bych zas na druhou stranu s těma prachama dělala, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
30.9.09 13:04

Ahoj holky,

dneska mám přesně 7tt, pristi stredu jdu na kontrolu a po precteni vasi diskuze me zacina chytat nerv, aby vse bylo jak ma :-). Moc priznaků nemam, akorat jsem porad strasne unavena a spala bych. Kdyz prijdu z prace, rovnou lezu do postele, nemam na nic sil :lol: Drív jsem chodivala spat po půlnoci a ted jdu v devet, to je sila :D

Ten clanek o snizeni materske jsem taky cetla, mesicne prijdu o cca 4500, ale co se da delat, hlavne aby vsechno dobre dopadlo. Jeste muzeme doufat, ze to neprojde senatem a u pana prezidenta, ale to by byl asi zazrak, ze :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí