Poradna duly
Jana Čurdová
Jsem si právě vytvořila metřík, ale chtěla jsem ještě chvilku počkat … na 1. kontrolu a UTZ se srdeční akcí jdeme až 9.10. Snad bude všchno OK.
Na těhu testu jsem objevila // 21.9. a 22.9 jsem byla na krvi - 141 Hcg takže pohoda jahoda. Bříško pořád lehce cítím - vyvádí tam špuntík.
No a občas mám žaludek jako na vodě… hlavně mi vadí vůně jaru na nádobí, jablčková voňavka od avonu a ty různý voňavý spreje a osvěžovače vzduchu - fuj. Snad se to ještě nerozjede.
Ahoj holky,
uz jsem tu jednou byla, tak ted nakukuju zase, kolik lidi pribylo a jak se Vam dari ![]()
Ja jsem zatim podle meho vypoctu 6tt, porad mi nic neni (klepu na drevo
), nevolnosti ani prsa, jako u prvniho tehotenstvi, tak snad to tak zustane.
Akorat me porad picha v tom podbrisku, hlavne vlevo, obcas vpravo, tak porad doufam, ze to nebude mimodelozni, uz jsem prolezla ruzne diskuze, nekdo to pry tak ma
(to jsem predtim ale nemela). Jdu az 12.10. tak uvidime… Mate to nekdo, jako ze se roztahuje deloha a picha Vas v trislech a jako na vajecniku??
Ja to teda stale uspesne tajim, vymyslela jsem si i docela slusne alibi proc nemuzu pit a jit na brusle a podobne
tak snad to jeste ty 2 mesice vydrzim ![]()
Mejte se pekne, jdu spat, preci jen trosicku me zmaha unava ![]()
Anonymni VV
anonymní VV, koukni na čas, já zas trpím nespavostí, a pak následnou únavou, koukni na čas …
přesně takové bolesti jsem měla, přestaly být tak intenzivní cca v 8 tt, teď jsem v 10tt a opět se občas objeví …
přesně to píchání na jedné druhé straně jakoby v tříslech nebo vaječnících, nedokázala jsem to rozeznat a taky pocit jak před menstruací a to hlavně v době, kdy jsem ji měla dostat, a pak o měsíc později, kdy by menstruace měla být, kdyby neotěhotněla …
jakou výmluvu sis vymyslela, rada by bodla, už jsem po jednom zamlklém těhu, kdy to věděla rodina brzo, proto to chci utajit jak nejdéle to půjde, jenže už mi docela dost roste břicho, přestoze se nepřejídám a jím normálně a snažím se i zdravě … asi to bude i množstvím ovoce a taky tím,že nesportuji,– taky mám ráda brusle … a nechodím na takové procházky se psy jako před otěhotněním …
sluni
sluni: koukám, že jsi na tom podobně s tím spaním, nebo spíš nespaním ![]()
Já vytuhnu už kolem 18:00 a pak se budím celou noc, paráda. Jinak bolesti nebo píchání v břichu mám taky cca v době kdy by měla přijít MS.
A nakonec…i já mám břuch docela velkej, na to že jsem úplně na začátku ![]()
Holky mi říkaly, že se tam hromadí voda nebo co, a proto je břicho nafouklé tak nevím.
Jinak teda strašně trpím na prdy
, jakmile to jednou zadržím, mám takové křeče v břichu, že nemůžu pomalu ani chodit. Takže prdím, kudy chodím
![]()
ahoj vsem, konecne sobota a vikend…
zdravim vsechny nove mamulky, skoro jsem nestihla docitat.....
jak uz nekdo psal- mela jsem taky posledni MS 7.8. a znam jeste jednu, ktera tez…asi bylo neco v te dobe ve vzduchu… ![]()
STRAAASNE vam vsem zavidim, ze uz mate nejake informace a UZ…jak uz jsem psala, ziji v UK, kde je to do 13.tydne nezajima… riskla jsem to a sla se nahlasit vcera ke sve prakticke doktorce, hlavne proto, ze mam silene bolesti podbrisku, tak jsem si rikala, ze me posle na UZ… Jen zjistila, ze mam silnou mocovou infekci, tak jsem dostala silna antibiotika/ uz druha tenhle mesic/
chtela jsem at me tedy nahlasi v nemocnici k porod.asist./to musi udelat ona a trva vic nez mesic, nez me v nemocnici objednaji na prvni vys.a UZ/ a neudelala nic, jen me „uklidnila“ze po tretim potratu me okamzite posle na vysetreni do nemocnice… takze s hruzou cekam spis na ten potrat/v praci tez nemam zadne ulevy a nezvladam praci, v noci vstavam co hodinu na zachod a nemuzu spat/… muzete nektera poradit? v noci kdyz beru ty antibiotika je mi silene zle, zvracim je, tak zkousim zajidat sladkym, to trochu pomaha, ale na druhou stranu si nemuzu dovolit tolik jist a sladke v noci mi nici zuby/mam nabeh na paradontozu/ je i neco jineho co vam pomaha na nevolnosti…asi jste zadna nebrali tolik ATB v tehu, ze… ja nevim co s tim a ty prasky dobrat musim, jinak infekce mi znici mocovy system…a na kontrolu k Dr.uz nejdu, to se tu nedela…
Ahojky a hezkou sobotu…
Tak ja musim rict, ze me prave muj podbrisek trosku desi, ani tak nepicha jako tlaci, prave jak kdyby mela kazdou chvili dorazit mrska, i v krizi me poboliva.. v noci me to dokonce i vzbudilo… ja mam jit ted v utery tak jsem zvedava. Tohle si take nepamatuji, ze by me to pri prvnim tehu bolelo, ale je pravda, ze jsem se tak nehlidala, nezkoumala, protoze to prislo tak neocekavane rychle, ze me ani nenapadlo, ze to bylo tehu ![]()
Nespavost je des, sla jsem spat nekdy v pul ctvrte rano ![]()
Prsa jsem citila cca pred 10 dny vice jak ted, ale vzhledem k tomu, ze jsem zvykla spat na brise, tak se stejne musim pul hodky stelovat abych se nejak uvelebila a nebolelo to… ha ha.. jsem zvedava jak budu spat s brichem… u male jsem teda taky mela co delat abych usnula na boku ![]()
tady se to hezky rozkecává holky… to je dobře..tak já naopak trpím spavostí spala bych smad non stop. na záchod v noci taky vstávám..... co mě trápí že po orgazmu mě šíleně bolí břicho…mám chuť na sex myslím na to často v noci se mi zdají sexualní sny a prožiju většinou i orgazmus nevím jestli jen snový nebo něco vyvádím s peřinou každopádně se okamžitě probudím a svíjím se bolestí
poradím se s Dr. jestli je to normální. mám jíd na ultrazvuk až 19.10¨ale protože mi to příjde až za dlouho chci si skočit už teď v příštím týdnu jakože projistotu ![]()
Ahojte kecalky ![]()
teda vy jste se rozjely
to je fajn. myslím, že to máme všichni tak přibližně stejné, bříško taky cítím… jako na MS a občas i víc píchne na levo jakoby vaječník. Jsem si celkem jistá, že tenhle plodný cyklus šlo vajíčko z levé strany tak vážně pevně doufám, že doputovalo až do dělohy… těch 14 dní do UTZ mi přijde nekonečných. Dnes je mi celkem dobře ani to břicho necítím. Také si říká, že je divné, že mě nebolí prsa… mám docela velké a bolívali vždy i okolo MS a teď v těhu nic.
Liky - ahojda, hele tohle nevypadá dobře! Chodíš do soukromého nebo státního zdravotnického zařízení? Sama určitě víš jsk to v UK ve státních nemocnicích je. Možná by nebylo marné zajet do čech… v každé nemocnici je gynekologická ambulance sloužící i jako pohotovost, většinou ti zde udělají UTZ bez problémů a řeknou co a jak. Jsem v 6tt a nedokážu si představit, že bych čekala až do 13tt. Zvaž to!!! Jsi těhu a oni ti klidně na:,–(í ATB a bnic ti neřeknou… to je celkem děs. Jsou různé druhy ATB a měli by zvážit možnosti.
Obláček - mě po sexu bolel podbřišek jen 2×, když za to manža fakt vzal
a bylo to na začátku. Mám zkušenost z dnešního rána a to bylo naprosto v pohodě
Bude to asi tím jak se děloha ztahuje a roztahuje, každá jsme jiná.
filad - teda já spím jako miminko a taky na břiše ![]()
Rybana - prdíky jo? Tak to mi povídej holka.
Co krok to prd a nic moc odér ![]()
Všem ostatním mávám
a jdu si na ksicht namalovat nějakej obličej, protože jedu do krámu… dnes jsou na pořadu dne roštěnky na houbách a bramboračka
No a taky vyčištění okna a balkonových dveří v kuchyni
Manža pomáhá kámíkovi se dřevem a čewkám ho až na večer… tak to musím do té doby stihnout.
Jerště mrknu ![]()
Ahoj holky,
tak si říkám, jestli mě přiberete do party
S termínem zatím nevím úplně přesně, vychází mi to na přelom dubna/května, 1.10. jdu na kontrolu, tak se to asi upřesní - podle ms se moc řídit nemůžu, mám ji takovou všelijakou. Každopádně květen se mi líbí ![]()
ahojky, ještě nemám nic potvrzené, ale když to vyjde, tak by to měl být také květen 2010, jdu na kontrolu 1.10
Kamila
ahoj, zdravim novacky a drzim palce… holky , kde se da vypocitat v kterem tydnu a dni jste? ja to kdesi zkousela a dva tydny mi to ukazovalo porad stejne cislo… tim, ze se tady v UK dostanu na UZ az tak v pulce listopadu, tak bych to rada vedela, jen tak pro sebe…
diky a hezky vecer a pohodovy/tvrde pracovni
/ tyden - neprihlasena LIKY
Zdravíčko
čím víc tím líp dámy, jen dál ![]()
Já to vlastně taky ještě nemám od MUDry potvrzené, ale nechala jsem si odebrat krev… pracuju v nemocnici, no a tam jsem měla ukázkovou hodnotu Hcg. Sestřička mi řekla, ať přijdu tak v 7tt, že už by mělo být 100% vidět srdíčko. Takže objednaná jsem až na 9.10. Už aby to bylo.
Dneska jsem holky docela grogy… pofackovat to doma mi dalo dost zabrat… vůbec netuším jak to budu zvládat s prckem (asi nesmím být taková cíťa)
Udělala jsem i krtkův dort, tak netrpělivě očekávám manžu… možná bude pochvala. ![]()
Letím ještě pověsit prádlo… zítra chceme jet někam na výlet, takže nic neudělám.
Zatím páčko, těhulky ![]()
Liky - http://merenibt.xf.cz/
tady na té adrese… vlevo zadej výpočty… až se ti ta stránka otevře tak sjeď kousek dolů… potřebuješ znát datum poslední MS a nejlépe datum ovulace. Mě to vychází na poslední květen nebo první červen. Uvidím co řekne MUDra.
pa