Květen 2010

• Fotoalbum (63)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
15.9.09 11:57

renet1: tsi jo a teď co je lepší že… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
15.9.09 12:05

rybano: vše má svoje pro a proti :) Vím že čuch mi u prvního moc neprospěl. Citim jsem všechno a nedělalo mi to moc dobře. každá vuně se mi zdála moc ostrá sladká…nic mi nesedělo. Kuřecí vývar mi smrděl…no děs… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.9.09 12:37

Ahoj holky,
omlouvam se, ze jsem anonym, ale dokud nevim nic jiste, tak to tajim 8) , prvni tehotenstvi jsme vsem lidem s manzelem oznamili az cca 12 tt (i rodicum, proste vsem :oops: ), takze ted to taky nechci zakriknout..
Chodim sem na emimino uz dlouho a jsem take v jedne stale diskuzi, na prvni mimco jsme cekali rok a bylo to rizikove, takze proto to utajeni… Ale verim, ze se brzo prihlasim pod svym nickem 8) :wink:
Termin mi vychazi 25.5 (segra je 29.5. tak by to bylo fajn, kdyby to vyslo :wink: )

Ted jsme se snazili cca 3 mesice, mysleli jsme, ze to zase pujde pomalu, ale tento mesic me uz od ovulace bolelo bricho, nafoukla jak balon a porad takove pichani u vajecniku, tak jsem trosicku tusila, dnes jsem udelala rano test a ukazkova dalnice :lol: K Dr. jsem objednana az na 12.10. (to uz ale dyl, kvuli necemu jinemu), takze si rikam, ze uz bych mohla dostat i prukazku, kdyz tam pujdu tak pozde :lol: Jeeezis, snad to vyjde, taky tu stresuju, aby to nebylo mimodelozni :roll: Plasan

Takze to je neco o me, je mi 30 a jsem z Prahy. Poctive jsem precetla vsechny Vase stranky, drzim vsem pesti, at to vyjde!!!
Ahoj, anonymni VV

• Citovat
  • Upravit
6263
15.9.09 20:58

Ahoj holky, moc Vam vsem drzim palce. Nakoukla jsem k vam tak ze zvedavosti, jake by to bylo byt zas tehule :) . Presto, ze se zatim nesnazime, tak mam pocit, ze se nam na dovolene „zadarilo“. No nevim, uvidim. Kazdopadne preji krasna a zdrava miminka, mejte se hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
16.9.09 12:37

Ahoj, zdravím všechny:-) mohla bych se přidat do vaší diskuze? V pondělí mi bylo potvrzené těhotenství s TP na květen 2010:-) Tak jsem moc ráda, ještě aby to všechno dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
16.9.09 13:31

Viki budem držet palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
16.9.09 13:34
renet1 píše:
Viki budem držet palečky :)

Díky moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
16.9.09 18:28

ahojky gratuluji novym tehulkam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.09 20:24

Tak já se taky podělím o svoje nevolnosti :)
Spala bych pořád a pořád a co je nejhorší zle mi je večer :? takový ten pocit na zvracení :) ale nic z toho…
No a když už se probudím, tak bych chtěla pořád plakat a plakat :D
Jsou to pro mě úplně nové pocity, při prvním těhotenství, jsem neměla absolutně vůbec nic a vlastně jsem ani nevěděla, že jsem těhotná, protože jsem do třetího měsíce menstruovala :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
17.9.09 07:12

ahoj, zatim tak nesmele nakukuji k vam, spise jsem nastavena na diskusi"otehotneni po potratu" :( Snazime se 4 roky a mam za sebou dva potraty, takze jsem plna spise rozporuplnych pocitu a obav kdyz jsem zjistila //… Mimco si moc prejem, ale brala jsem ted silna ATB, stehovali jsme se v praci i doma,pracuji fyzicky 10 hod.denne, beru Utrogestan a to vse do kupy dela jen to, ze se citim silene unavena… Problem je, ze zijeme v UK kde do 13-14 tydne tehotenstvi nikoho nezajima, takze musim chodit do prace, tahat tezke veci, pracovat fyzicky a delat, ze se nic nedeje…jinak me radi vyhodi za cokoliv at nemusi platit prip.materskou… :( Zdravotnictvi tady je na hrozne urovni, muj gynekolog v CR mi neveril, cim vsim jsem si tady musela projit, takze se jen bojim a bojim… ale mam potrebu se s tim nekomu sverit a tak snad me prijmete mezi sebe… podle MS mam TP 15.5., ale jak jsem uz psala k doktorce, tedy spise jen k porod.asist. se dostanu tak v pulce listopadu, takze do te doby budu doufat, ze to neni falesne tehotenstvi ci neco podobneho :? hezke rano vsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
17.9.09 08:20

Ahoj těhulky,

všem vám gratulujeme k // a přejeme klidné a pohodové těhotenství a porod a úžasné miminko (a taky trochu spánku po porodu :lol: ).
Loni 20.9. jsem objevila // a ačkoliv byl termín 1.6. podle MS a 5.6. podle utz, porodila jsem 22.5. A tři roky před tím 10.5. Takže květen je mi souzený a musím říct, že je to fajn měsíc na narození miminka.

liky - buď v klidu, taky jsem měla potrat v 10tt a pak jsem bez potíží dvakrát otěhotněla a donosila. Až budeš držet svoje miminko v náručí, tak se ti bude svět zdát o milion procent lepší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
17.9.09 08:32

Liky tééda to tě obdivuju to by na mě nebylo.. já bych vzala dovolenou sedla na letadlo a přifičela bych do ČR vše pořešit …a hlavně bych se šetřila…klidně bych dala výpověď v práci…nevím jak to máte a jestli by Vás manžel uživil…ale pro mě je to jednoznačné já bych takové riziko nepodstoupila… :cry: uplně mě to mrzí za tebe…rozhodně držím pěstičky,

Táák holky jak jinak vše dobrý??? :D já byla včera u Dr. mám těhu průkazku a další kontrola je 19.10. včera jsem to manžílkovi řekla bylo to božííí nádherné a krásné a celý zbytek dne… je úžasný má radost a vzal si včera těhu knihu a šel na kafe a tam ji celou přečetl za 3 hodiny pak se vrátil vysmátý a dával mi kázání jak se musím šetřit :D … jinak já jsem si našla práci…aspoň na chvilku pokud bude vše v pohodě tak budu do 7 měsíce pracovat. budu prodávat v hračkárně …jsou to sice dvanáctky ale tak snad zmáknu pokud bych se necítila nějak dobře hned s tím seknu :D zítra ráno začínám a budu makat pátek sobota neděle pak dva dny volno… tý jo mě picne..ale penízky se budou hodit…

krásný den holky…a pěkně z vesela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
17.9.09 09:03

Dobré ránko všem,

liky **vůbec Ti nezávidí a držím moc palce!!!

oblacek** to je tak krásná reakce, to je super. To já to ze sebe ještě nevysoukala a drahé polovičce to ještě neřekla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
17.9.09 12:19

Ahoj holky,

Lili: dávej na sebe pozor a pokud fakt mužeš raději se na tu práci vyprdni protože to podle všeho moc neprospívá. Nosit těžké věci..nejsi předse otrok a máš pravo na mateřskou…a na nemocenskou… Nevím v jakém si v státě protože vím že někde je to fakt opruz…Třeba i taková Amerika je šílená..pokud si neplatíš vysokou pojistku tak vyšetření v těhu máš asi tak 3× krát za celé těhotenství…Italie je na tom stejně…amoška rodila dokonce na chodbě vedle márnice…a my nadávame na naše zdravotníctvi :)

Obláčku: v hračkařství to budeš mít fayn :) ale zas stát 12h na nohách…to bych asi nedala…Ja první těhotenství celé prospala.. Fakt jenom co jsem se probrala už jsem zas spala :) A malý ted taky furt spí :)
(pokud to má nějaký vliv)

no to moje druhé těhotenství zatím, ok…žádné bolesti hlavy, žádné nevolnosti ani spát se mi nechce.. Jenom mám chut sežrat ledničku :) a trošku mám pocit že jsem naladová. Z ničeho nic vyprsknu na prcka což mě pak moc mrzí ..:( Musím se hlídat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
17.9.09 12:57

Ahoj všechny!

Obláčku, gratuluju k práci, snad to bude vše ok. Já mam práci celkem náročnou, trávím tady denne min. 10 hodin, tak to budu muset omezit, navic me pri dlouhem sezení zacina dost bolet bricho, tak uvidim. Kdyz se hybu, tak je vše v pohode, ale jakmile sedím déle než dvě hodiny, tak dostávám hrozné křeče. Nemáte s tím nějaká zkušenost?

Všechny nové vítám! Je fajn, že nás tu je víc a víc!

Hezký den!
M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí