Poradna duly
Jana Čurdová
Kathulo děkujeme ![]()
Oblacku tak horkou vanu opravdu vynech. To že bolí bříško je normální. Pár dní mě taky bolelo, ale u prvního snad víc. Je to tím jak se roztahuje děloha. Bude hůř ![]()
Péťo Já to měla naposled 27.7. a 10.8. byl plodný hlen a tuleníčko 10.8. a 12.8. pozitivní testík byl 25.8. to bylo překvápko, když na mě vykoukly po šesti měsících //
Ale úterka se bojím, doufám, že si tam bude mimísek spokojeně plavat.
jsem moc zvědavá co budeme mít tentokrát předpovězeného mám chlapečka a jednou dvojčata kluky tak uvidíme, pokud tedy vše dopadne jak má ![]()
Petruš: první den poslední MS byl 7 srpna. nikdy nemívám menstruaci pravidelnou. většinou chodila 37-50 dnů v tomto rozmezí..... dnes jsem fakt udělala test bez jakých koli nadějí prostě jen tak!!!! mám podezření že pokud mimi je tak k němu došlo cca 17.8. což je cca 20 dnů k Dr chci jíd až to bude tak cca 26 dnů dřív to ani nestíhám jedu pryč… myslíte že tam už v pohodě pozná že je vše OK a mimísek si spokojeně plave?
ahojky
tak u nás se ješte spí jen já nák nemohu
martí.v uterý to bude dobrý,možná už isrdíčko bude tukat,kluka..tak páreček by byl hezký ne?advojčátka..noto bych teda byla naštvaná celé tehu, když vím do čeho lezu
poprvé bych byla ráda ale ted, no byl by to záhul ale co by se dalo delat
, my tulení mely 15. a17 8..tak nevím který s tech dnu se chytil, taky to bylo překvápko, že se to chytlo
a pohlaví no já bych brala i holku , byla by mín náročná mám schované veci po malé,ale kluk by taky nebyl špatný manža by mel radost, i když říká že kdyby byla i druhá nevadilo by mu to,míša vydá za 10 kluku je hrozne aktivní , vymýšlí lumpárny ničeho se nebojí, všude vleze, a vzteká se až to hezký není
…
oblásku tak me to podle kalkulačky vychází porod na 14.5..tak že si 4+2..a to už bude určo videt až pujdeš dýl,u me v 4+5 byla videt jen taková tečka váček, a nedokázal říct zda bude nebo ne, proto jdu v pátek na uzv ale já mám problémy
Péťo já v srdíčko ještě moc nedoufám, důležitý je, aby byl mimísek tam kde má být. Co špinění už je to lepší?
Oblacku dle kalkulačky okolo 13.9. už určitě bude na UTZ vidět ![]()
marti no v uterý uvidíš..já myslím že bude vše ok, abudu tu čekatna zprávy od tebe..já vuterý budu vedet tu krev, aleta je mi zatím k ničemu
tadyje taková zima že to je des ,včera sme musely už přitápet,no zima se blíží ![]()
jduse natáhnoutmalá takyšlatak mám hodinu k dobru..páá večer
Marti díky…tý jo no jsem zvědavá..kéž by všechno dopadlo dobře…
dnes mě zneklidnilo to že jsem si udělala druhý test (zase odpoledne nevxydržela jsem do rána) a druhá čárka je stejně slabá jako včera a já myslím že by tam měla být silnější dnes ne?? ale možná není protože to dělá z odpolední moči.mám ještě jeden test na ráno pak už testit nebudu…
petruš díky, kde jsi zjistila to 4+2?? ![]()
holky udělala by jste mi některá moc moc prosím metřík???
oblásku..já to delala tady..
http://tehotenstvi.academy.sk/index.php
jinak test nemá smysl si delat každej den..já to delala taky
znát rozdíl je tak obden, alepší z ranní moči, u e to na začátku před ms asi 3 dny před a pak po vypadalo takto, nejdřív sem delala každej den pak ob..adnes ječárka uplne stejná jako ta co se tam vždy delá, ale tu nafocenouzatím nemám, atestit už nebudu,

a metřík si zatím nedelám,až to bude potvrzené od dr že tam je
..ale myslím že i já s metříkem budu opet potřebovat pomoc
přece jen už si nepamatuju jak se to delá
martí četla sem nekde příspevky začínajících tehulek v diskuzícha nekomu už bylo srdíčko videt užv 5+2, a nebo i 5+5
..tak třeba i u tebe bude,,nebo u me v pátek…ježiš to čekání je stejné dlouhé že
martí tak se m šmírovala na bc..vás už tam je,tak snad i tady přibudou náky tehulky
S metříkama ráda pomůžu není problém ![]()
Oblacku netestuj se každý den hcg leze nahoru opravdu až tak tak obden ![]()
http://www.baby-cafe.cz/…P1010004.JPG /> Péťo ono to asi záleží i na kvalitě UTZ a na doktorovi. Tak uvidím jak bude ten můj novej pan doktor šikovnej ![]()
Tak velikost hcg je důležitá, hlavně aby hcg rostlo ![]()
No moc nás na BC není zatím jen tři. Tak proto chodím i sem za Váma ![]()
martí tak takovou čárku užmám taky tu poslední
..aha já tam koukalaobčas tam nahlížím i na jiné diskuze,a nebo deníčky..tak sem nahlídla i k vám ale registrovaná tam nejsem..nák sem začalakdysi chodit sem..a chodim na lidé…tak třeba nový pan dokktorbude mít už lepš ípřístroj…uvidíš ![]()
Dobré ráno,
Péťo Jo taky občas nakukuju jinam. Já chodila u Aňulky taky nejdřív sem jenže pak se skroro všichni od nás z diskuze přestěhovaly na BC tak jsem tam šla taky ![]()
No jsem na zítřek na KO jsem pěkně napnutá a bojím, bojím ![]()
ahooojkyy
martí u nás holky zustaly tady, takže zatím tu asi vytrvám
ty semáš ty už to budeš zítra vedet, budu na tebe myslet a neboj bude to dobrý,,,já tu budu čekat a zprávu..v kolik tam jdeš