Květen 2010

• Fotoalbum (63)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12947
5.9.09 18:13

anonyme ..tak já potichounku gratuluju, určite ta čárka bude jen sílit, a bude vše dobrý ,čekáš první ,nebo už máš náky dítko

marti..já rodila také císařem ..mela sem ale kp..konec pánevní..mela 3300 a 49cm..jen se mi pak špatne hojilo břicho zanesly mi infekci tak sem jej mela 4 mes otevřený a lžící to čistily takže jizva je hnusná…a břicho mám taky jak stažené nití…mám ho taky lehce nafouklý ale spíš k večeru…a zvracela sem jen jednou asi nervy..jinak zatím nic…u míši to bylo až do 5 mes..to byla hruza..tajk že sem docela zvedavá jak to bude ted… jediný co tak stále špiním, sem stoho už nervozní, že aniten askorutin nezabírá ..tak že malá je vodnář já také..7.2 :wink: ..

ještesem chtela napsat že u me je jen pocit hladu, furt neco žeru :roll: ..ale jinak ani nic..břicho me bolí jako u ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.9.09 18:18

Péťo ano malá je vodnář a tatínek taky ten je 15.2. a já beran docela boje :lol: To mě mrzí, že jsi měla problémy po CS, já teda naštěstí v pohodě, steh mi vyndávaly před odchodem v porodce a doma jsem jen mazaly jodem. Jizvu mám trošku nakřivo a překrývá jí špek :oops: Já teda naštěstí ještě nezvracela, pořád se snažím jíst. Aby se mi neudělalo zle ty jo nevím kdo to bude schazovat. U Aňuli jsem zvracela jen třikrát v začátku a pak až na porodním sále.
Od kdy špiníš? Já špinila od 20.7. do 26.7. a pak už dobrý nikde jsem s tím nebyla a čárka zesílila. Tudíž od 3tt+5 do 4tt+2 jestli počítám dobře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
5.9.09 18:22

marti já sem na jod alergická,vlastne se to zjistilo až u toho císaře…
já mám taky pocit hladu,pořád jím, ,já u míši přibrala jen 8 kg..ddo 5 mes sem mela -5 kg..jak sem furt zvracela..ale nevím zda to nebylo i tím ultrogestanem..tak mám ho i ted tak uvidíme…jinak já sem celkem hubenour mám 53/167..a břicho mám jak 5ti mes…takže si me představ..a pořádne se zasmej..protože jde špek nic a já :lol:

aberan a vodnář k sobe jde… :wink:

já sem vodnář,míša panna, azákonej lev..a to je divná kombinace :lol: ..alezatím doma pohoda :lol: a ted to možná bude býk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.9.09 18:29

Péťo Tak to jsi fakt hubeňourek já mám 164cm a 72kg :oops: a zadek ja štírskej valach. Doufám že kojením něco zhubnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
5.9.09 18:30

marti..já mela ms 2.8..test sem slabe zjistila už 26 nebo 27.8..to sem i holkám fotila jestlyje to videt..a mela sem jí dostat.29..ale už od 29 sem špinila..v po sem šla k dr..v uterý nic..a ve středu sem lehce už krvácela..až do dnes..dnes jen špiním…apočítám že jsem 4+6…udelám si metřík ale až v pátek po ko..jak to dopadne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
5.9.09 18:31

martí já se tešila jak v tehu naberu a prd..s porodky sem šla ješte o dve kila mín než s porodky..žeru jak tank a nevím kam to jde..taky bych tak 3-4 kilča nabrala..ale u me mám velký břicho..takže opticky i klamu pokud nekdo nevidí moje tenký nohy

jinak test sem si dnes udelalaa je krásnej silnej jako ta čárka ..sou teda stejný vybarvený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.9.09 18:34

Péťo tak to budu držet pěstičky ať se mimísek ukáže.
Tak to máš dobrý spalování. Já spíš tíhnu k té tloušťce. No jo přestala jsem sportovat a tím to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
5.9.09 18:35

se mi to odkleplo..sem chtela napsat že si myslím že když ten test se dnes tak hezky ukázal že by tam mohl mimísek být,ne..no výsledky krve budou v uterý..ale v pátek to bude stopro..jestly ano nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathula
5.9.09 18:41

Ahojte devcata,
uz jsem myslela, ze tady ani zadne kvetnatkove tehule pristiho roku nebudou. Ja jsem z kvetna 09 a uteklo to strasne rychle. Je to neco malo pres rok, co jsem // nasla ja.
Preju vam brzke potvrzeni tehu bez komplikaci, hezke tehulkovani a pozorovani rostouciho briska, zadne starosti a hlavne rychly bezproblemovy porod a hodne miminka.
Kathula a Samik - kveten 09

• Citovat
  • Upravit
12947
5.9.09 18:45

kathulko mooocc děkujeme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
5.9.09 18:51

holky psala jsem dnes jako anonym..tak jsem se přihlásila… hoky bolí vás taky strašně břicho jako na menstruaci?????co s tím???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
5.9.09 19:03

oblásku tak u násvítej..me bolí břicho jako u ms..nic stím nenedeláš hlavne si to nenahřívej,ty čekáš první mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
5.9.09 19:13

ano první mimi…včera jsem si dala horkou vanu a dnes taky,…ještě před testem…už mi holky na jiné diskuzi psali abych to už vynechala… máš těhu potvrzeno od doktora?? já tomu pořád nevěřím… na gyndu půjdu za týden v pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
5.9.09 19:23

obláček oddrje potvrzené,jinak si přečti co sme napsaly o našem tehu víš..at to nemusím znovu rozepisovat :wink:

tu vanu si radeji opravdu nedávej,říká se že muže býtkvuly tomu i potrat,tak já to radeji taky nedelám, a nebojto bříško te tak ve 4mes přestane trochu bolet, ..ted se ti roztahuje deloha…pak to na chvíly ustane a bude bolet zase neco jiného..a na konci budeš bolavá už celá..ale neboj to už budeš skoro rodit a budeš mít veliký bříško :lol: držím ti palečky at máš vše v pořádku…z ničeho nemej stach…azačnisi užívat tehu mamino :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
5.9.09 19:33

oblásku a víš kdy ti asi vychází termín porodu??..kdysi mela poslední ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie