Květen 2010

• Fotoalbum (63)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
7.9.09 08:55

Péťo jsem objednaná na 8:30 tak jsem zvědavá jak dlouho tam budu čekat, což mi připomělo, že nevím v kolik mi jede bus a musím zjistit kde to tam je :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
7.9.09 09:07

marti ty jdeš k tomu novému uplne poprvé,tak třeba te vemou hned…tak odpol už tu třeba budeš.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.9.09 09:21

No pokusím se sem napsat co nejdříve. aňuli veze ráno manžel k babičce a doveze jí až večer. Tak si tady můžu udělat mejdan :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
7.9.09 09:26

martí :lol: :lol: no tak každá volná minuta dobrá co, já jí budu mít v pátek u tchánu, mohly by si jí tam nechataž do soboty..jim to musím nák taktne naznačit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
7.9.09 21:12

ahoj holky já jen myslím na Vás…psali jste o úterku, že jdete na krev nebo k dr?? některá z Vás a nebo snad dvě holky?? držím palečky aby bylo vše v pořádku… já jsem na školení a domů přijedu až v pátekk…možná půjdu v pondělí k dr. nebo snad vydržím do pátku dalšího???? uuuf nevím…zatím jsem nafouklá a pořád chodím čůrat…a nejsem lína v 10 večer udělaqt si řízky haha :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
8.9.09 07:25

Tak na mě holky myslete zachvíli vyrážím na KO a moc se bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
8.9.09 07:53

Marti držím moc moc palečky…nezapomeň myslet pozitivně vše bude fajn!!!!!!!!!!! já vyrážím na snídani a pak na celodenní učení… ach jo se mi nechce… během polední pauzy kuknu jestli nějaké novinky… já dnes testila..-.. a čárka je silnější tak jsem ráda..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
8.9.09 08:24

ahojkyy

oblásku martina jde nako, já budu mítjen výsledky z krve, a jdu v pátek až..a to je super zpráva že máš chute a žečárka sílíí…ty chodíš do školy, nebo to mášpracovní seminář

martí..myslíme na tebe…

tady dnes bude asi pekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
8.9.09 10:42

Jsem tu, vše v pořádku, pan doktor sympaťák. Vše vysvětlil i jsme se řehtaly. Prý že to zase není holt učebnicové těhu, ale otěhotněla jsem později. Tudíž podle UTZ jsem 5tt+1. Váček má 11mm. Bavily jsme se o tom utrogestanu, ale když už prý zase nešpiní tak že jak chci, že mi ho může předepsat vždycky, Tak jsem řekla, že to nechám na přírodě.
29.9. v 9:40 další KO pokud bude vše v přádku dostanu průkazku.
 http://www.baby-cafe.cz/…MG010-01.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
8.9.09 10:45

teda martí to sem nečekala takto brzo..to je nádhera..a srdíčko teda ješte videt nebylo asi že, já v pul jedné budu vedet tu krev, mám s tebe radost ani nevíš jakou…skvelá zpráva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
8.9.09 11:08

Petí srdíčko ještě nebylo, jsem ráda, že je miminko tam kde má být a příště snad už to srdíčko bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
8.9.09 11:11

to já se ptám abych vedela, víš..já sem taky ráda že máš miminko tam kde má bejt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
8.9.09 12:37

je mito líto hcg kleslo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
8.9.09 13:13

Ahoj holky :wink:

Já jsem z května 2008. Nostalgicky vzpomínám, že teď někdy před 2 lety jsem našla // :wink: . Přeju vám všem pohodová těhu, rychlý a klidný porod a krásná miminka.

Peťo - vydrž, HCG může kolísat, myslím, třeba to bude ještě dobré. Budu držet palečky :wink:

Tak se tu holky mějte, přijdu si vás zkontrolovat, jak vám rostou břuchy :lol: :lol:

Agatha z května 08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
8.9.09 14:02

Marti to je úžasný!!!!!!!! jé třeba už budu mít taky fotečku… :-) řekla jsi si o ni? nebo ti ji dal sám?

Peti ještě nezoufej!!!!!!!!!! držím moc moc pěstičky aby se to otočilo…

Holky nechodím do školy, mám týdenní pracovní seminář..už mi z toho šibe a bojím se že se pátku nedočkám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí