Poradna duly
Jana Čurdová
Peťí fakt nezoufej, třeba to ještě bude dobrý. Tyhle začátky jsou vždycky takový divný
A můžu se zeptat kolik je HCG?
Oblacku neboj dockáš se to se přehoupne ani nebudeš vědět jak
o fotečku jsem si řekla a pan doktor se ještě smál, že tam toho zatím není moc vidět. Tak jsem mu říkala, že pro ten pocit ![]()
Dobrou holky jsem šíleně utahaná…jsem zvědavá kolik se nás do května najde
.....
Oblacku neboj ono se to rozjede. Ještě se dvakrát vyspíš a hurá na KO že ![]()
ahoj
tak včera sem začala krvácet,v17 hod mi udelaly revizi, gestamční váček byl zdeformován,v deloze byly sraženiny, pustily me dnes, zítra jdu nauzv na kontrolu, mám atb, snažit se mužem za 3 mes…
je mi to líto, ale život musí jít dál
přeju všem tehulkám a i tem co sem teprvepříjdou, aby jim vše dopadlo dobře, narodily se krásná miminka,hlavne zdravá,…diskuzi vám přenechávám,hold třeba se časem ukážu v jinem mesíci…mejte se ¨a držte se
Peťulko to mě moc mrzí
Ale určitě do konce roku stihnete miminko a bude vše v pořádku, moc na Tebe myslím http://www.baby-cafe.cz/…les/erik.gif
peťuli to je mái líto. držím moc moc palce aby se vše dalo do kupy a brzy vykoukli //…třeba jako krásný vánoční dáreček… drž se holka hlavně pozitivní myšlení .....................
Oblacku jak je mě bylo ve středu docela blivno. Ale už je to lepší je teda fakt, že se to snažím furt přejíst a břicho mám jak balon ![]()
ahoj květňátka ![]()
všem moc gratuluji, zdá se to tak nedávno co jsem i já objevila ty krásné // a už je tomu pět let, uteče to jako voda, užívejte si bříška a přeji co nejméně starostí a co nevíce radosti, já teď patřím do přelomu březen-duben 2010, takže si palečky můžeme držet navzájem
přeji hodně štěstí !!!! ![]()
Ahoj holky,
trošku trnu… V uterý jsem měla dostat menstruaci a nedostala tak jsem si hned udělal těhu test a byl pozitivný. Radost veliká. Volala jsem doktorce at me vemu na kontrolu na čas má až 23.9…Problém nastal ten že v pátek mě skolila chřipka. Vysoké horečky teploty a tak dále a bolesti v podbřišku. nechtěla jsem nic nechat na náhodě a tak jsem si zašla na pohotovost. udělali mi ultrazvuk kde mě doktor docela vyděsil. Zjistil že v práve časti u vaječníku mám hodně vody..(což asi možná znamená mimoděložné těhotenství) v deloze nic neviděl. Vzal mi krev na hodnoty a na zanetlivost. markry byla v pořádku a hodnoty jsem měla 178…v pondělí du na kontrolu a mám hrozný strach at to není mimoděložné těhotenství…Dktor říkal že pokud začnu krvácet nebo ucitim bolesti mám hned přijít podle toho jak se tvářil mi přišlo že už ví že je to mimiděložné… do pondělka mě čeká obrovská nejistota..mám strach…Doufám že se k vám budu moct přidat…
Ahoj Reni …držím moc moc palečky… aby miminko bylo tam kde má být… já jdu zítra poprvé k Dr, snad mi potvrdí těhu a už něco uvidí na ultrazvuku…uuuuf nesnáším ty nejistoty…držím pěstičky určitě zítra napiš. papa
Renet ahoj, klídek to vypadá na ranné těhotenství na UTZ je něco vidět až, když je 1000jednotek HCG. Voda na vaječníku může být těhu cysta u malé jsem jí taky měla a pak se vstřebala. Důležité je, aby hcg rostlo. Myslím na Tebe a napiš jak jsi dopadla ![]()
oblaček: vím o čem mluvíš. Ja se bojím co mi zítra řeknou. Doufám že vše bude v pořádku. Nejhorší je na tom že nemám si s kým o tom popovídat jedině tady to mužu napsat. Nechci to nikomu říct pokud nebudu vedět na čem sem. manžel to samozřejmě o tom vše vím ale s ním o tommoc mluvit nechci on se už těší a nechce aby jsem si lámala hlavu se špatnýma myšlenkama…ale copak to de????
Mám strach..doufám že to dopadne ok. Tobě obláčku taky přeju at máš vše ok…zítra si napíšem…:)
Děkuji Martinko, určiě zítra hned jak budu něco vědět tak vám napíšu…držte palečky…
mARTI JAK JE??? zítra už jsi krásný 6 tý týden…ach jak já Ti závidím…zítra v 8:30 jsem objednaná k Dr. já myslím že jsem tak 4+2 podle MS by to bylo 5+3.
ach bože ta nervozita........ strach co když zítra řekne že tam mimi není nebo cokoli jiného mě picne.
reni vždyť jsme tu všechny od toho aby jsme pokecali…a všechno pěkně probrali… moc držím pěstičky…člověk by měl myslet pozitivně!!!!!já vím moc to nejde…
tak pa zítra holky…napíšu určo
Ahoj holky, tak se k Vám hlásím do „party“. Dnes mi doktor potvrdil 6TT a porodní měsíc květen 2010. Jsem ráda, že v tom nebudu sama. ![]()