Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8086
14.9.09 12:23

Market GRATULUJU!!!!! vítej mezi námi :D

AHOJ HOLKY JSEM TUUU!! CELÁ ŠŤASTNÁ A ROZZÁŘENÁ BYLA JSEM OBJEDNANÁ NA 8:30 BYLA JSEM TAM UŽ 7:30.

dr. udělal ultrazvuk bylo ticho, to jak mi bušilo srdce musel slyšet každý až v čekárně… a pak řekl!!!!!! GRATULUJU BUDETE MAMINKA… holky kdyby jste mě viděli. řekla jsem mu štípněte mě do ruky ať vím že to není sen . pak jen říkal že mimi je tam uhnízděno že aby mi říkal víc je ještě brzy že jsem 4-5 týden. ve středu jdu ráno na lačno na krev a dostanu těhu průkazku …tý jo holky já pak od radosti šla do sekáče a utratila 500kč… uplně supr úlovky…

UUUUFFFF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.9.09 12:49

Děkuji za gratulaci!!! Také moc blahopřeju!!!

Obláčku, tak to jsme na tom úplně stejně, dnes mi to doktor také potvrdil, jsem štěstím bez sebe :D ! A těmi nákupy jsi mne inspirovala, až poběžím z práce, taky se někde zastavim, ať je ta radost ještě větší :D

• Citovat
  • Upravit
8086
14.9.09 12:56

Market jak dlouho jste se snažili?? prozradíš to manžílkovi hned??? :D já chci vydržet do 22.9. máme výročí svatby určo půjdem na véču tak mu to chci prozraditř tam. :D ještě že teď není doma řekla bych mu to okamžitě a skákala bych radostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.9.09 12:56

Ahoj holky,

tak hodnoty stoupají zatím je to něco přez 400, Váček ještě není vidět protže podle odhadu jsem tak možná 2-3 tt…přišlo se na to brzo. Takže v pátek du na kontrolu a to říkal doktor že už by určo mělo něco vidět na ultrazvuku takže ješte pořád muže být mimčo někde mimo ale ja věřím že je kde má být jenom si hraje s maminkou ještě na schovavanou :D Takže kdo ví možná nebudu ani v květnu ale až v červnu :) neumím si to tak nějak přibližně vypočitat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.9.09 12:58

Jeee obláčku to bude hezké výročí svadby :) Tak to vydrž myslím že to bude moc hezký večer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
14.9.09 13:52

Obláčku… k tomu mému snažení…v půlce července jsem vy:,–(ila antikoncepci a 6.9. už jsem měla pozitivní test. Spíš mě překvapilo, že to je tak rychle…nechali jsme věcem volný průběh, nemyslela jsem na to a druhý měsíc to přišlo. Jak dlouho to trvalo vám?
Přítelovi jsem to už řekla (zatím jsme se nestihli vzít, jsme spolu půl roku :D ), proste jsem to nevydržela… žila jsem s tím den a pak to proste muselo ven :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
14.9.09 14:17

Reni držím moc moc palečky aby vše bylo tak jak má… já jdu ve středu ráno na lačno na krev a dostanu asi těhu průkazku…

market tý jo tak to tiše závidím (samozdřejmě přeju) nám to trvalo rok a 7 měsíců :? ..už jsme byli objednaní teď v říjnu do CAR na různá vyšetření s manželem …tak jsem se těšila že až nás vyšetří bude mimísek..a šup a on je tady dřív…

jak reagoval přítel???? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
14.9.09 14:22

Obláčku, tak to je mi líto to dlouhé snažení, to muselo stát nervů :( , ale odměna je tady a ted už si budeme vzájemně držet palce, ať to všechno dopadne dobře!!!
No přítel byl naprosto štastnej, kopnul do sebe hned dva panáky, štěstím a překvapením, protože tomu nemohl uvěřit :D . Na miminko se oba moc těšíme…
Jsem zvědavá, jestli to vydržíš a manžílkovi to taky neprozradíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.09 15:13

Ahoj holky,
taky jsem čekala na termín květen 2010 :D
Zítra jdu do 7tt :D ,termín máme 4.5. a je to sice ještě brzo,ale sna dvše bude OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
14.9.09 15:25

Marki nooo snad vydržííím…ale chtěla bych už dnes!!!! mám takovou radost z toho!!!!

Luci držím palečky aby vše bylo tak jak má být!!!! holky hurá už nás tady začíná přibývat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
14.9.09 15:39

No to je fajn, bála jsem se, že se nebudu mít kde s kým pokecat :D

Obláčku, držim pěsti, ať to překvápko vydržíš, mě prostě nedalo se o tu radost nepodělit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.9.09 17:57

To jste se o miminko docela dlouho snažili… ale matka přiroda si vše vždy zařídi podle sebe. Ja jsem k prvnímu synovi přišla ani nevím jak :) No a na to druhé jsem čekala přesně 9 měsícu (od ledna). Tak mám radost že se to povedlo a doufám že to bude vše ok…NO musím zas čekat do pátku pak ve středu du k svoji doktorce..no už se těším jak dostanu svuj těhotenský prukaz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.9.09 17:58

Ahoj holky, tak konečně květen 2010 :))
Já teda měla první termín 29.4. ale po dnešním utz se to nejspíš posunuje na 3.5. máme bobulu pěkně malinkatou, ale srdíčko bije o sto péro :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
14.9.09 18:16

ahoj rybanko…no supr moooc gratuluji!!!!!

Holky já nevím jestli to vydržím neříct manželovi ještě 8 dnů do výročí…mě klepne :D ..teď přišel domů a já uplně vysmátáá ach jo já bych mu ti tak moc chtěla už říct, ale myslím že na to výročí to bude mít svoje kouzlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.9.09 18:42

Tak oslav výročí dřív a řekni mu to dneska večer…Měla si koupit nějké děcké botičky v obchodě zabalit a dám mu je dneska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí