Poradna duly
Jana Čurdová
Market GRATULUJU!!!!! vítej mezi námi ![]()
AHOJ HOLKY JSEM TUUU!! CELÁ ŠŤASTNÁ A ROZZÁŘENÁ BYLA JSEM OBJEDNANÁ NA 8:30 BYLA JSEM TAM UŽ 7:30.
dr. udělal ultrazvuk bylo ticho, to jak mi bušilo srdce musel slyšet každý až v čekárně… a pak řekl!!!!!! GRATULUJU BUDETE MAMINKA… holky kdyby jste mě viděli. řekla jsem mu štípněte mě do ruky ať vím že to není sen . pak jen říkal že mimi je tam uhnízděno že aby mi říkal víc je ještě brzy že jsem 4-5 týden. ve středu jdu ráno na lačno na krev a dostanu těhu průkazku …tý jo holky já pak od radosti šla do sekáče a utratila 500kč… uplně supr úlovky…
UUUUFFFF.
Děkuji za gratulaci!!! Také moc blahopřeju!!!
Obláčku, tak to jsme na tom úplně stejně, dnes mi to doktor také potvrdil, jsem štěstím bez sebe
! A těmi nákupy jsi mne inspirovala, až poběžím z práce, taky se někde zastavim, ať je ta radost ještě větší ![]()
Market jak dlouho jste se snažili?? prozradíš to manžílkovi hned???
já chci vydržet do 22.9. máme výročí svatby určo půjdem na véču tak mu to chci prozraditř tam.
ještě že teď není doma řekla bych mu to okamžitě a skákala bych radostí.
Ahoj holky,
tak hodnoty stoupají zatím je to něco přez 400, Váček ještě není vidět protže podle odhadu jsem tak možná 2-3 tt…přišlo se na to brzo. Takže v pátek du na kontrolu a to říkal doktor že už by určo mělo něco vidět na ultrazvuku takže ješte pořád muže být mimčo někde mimo ale ja věřím že je kde má být jenom si hraje s maminkou ještě na schovavanou
Takže kdo ví možná nebudu ani v květnu ale až v červnu
neumím si to tak nějak přibližně vypočitat ![]()
Jeee obláčku to bude hezké výročí svadby
Tak to vydrž myslím že to bude moc hezký večer ![]()
Obláčku… k tomu mému snažení…v půlce července jsem vy:,–(ila antikoncepci a 6.9. už jsem měla pozitivní test. Spíš mě překvapilo, že to je tak rychle…nechali jsme věcem volný průběh, nemyslela jsem na to a druhý měsíc to přišlo. Jak dlouho to trvalo vám?
Přítelovi jsem to už řekla (zatím jsme se nestihli vzít, jsme spolu půl roku
), proste jsem to nevydržela… žila jsem s tím den a pak to proste muselo ven
![]()
Reni držím moc moc palečky aby vše bylo tak jak má… já jdu ve středu ráno na lačno na krev a dostanu asi těhu průkazku…
market tý jo tak to tiše závidím (samozdřejmě přeju) nám to trvalo rok a 7 měsíců
..už jsme byli objednaní teď v říjnu do CAR na různá vyšetření s manželem …tak jsem se těšila že až nás vyšetří bude mimísek..a šup a on je tady dřív…
jak reagoval přítel???? ![]()
Obláčku, tak to je mi líto to dlouhé snažení, to muselo stát nervů
, ale odměna je tady a ted už si budeme vzájemně držet palce, ať to všechno dopadne dobře!!!
No přítel byl naprosto štastnej, kopnul do sebe hned dva panáky, štěstím a překvapením, protože tomu nemohl uvěřit
. Na miminko se oba moc těšíme…
Jsem zvědavá, jestli to vydržíš a manžílkovi to taky neprozradíš ![]()
Ahoj holky,
taky jsem čekala na termín květen 2010 ![]()
Zítra jdu do 7tt
,termín máme 4.5. a je to sice ještě brzo,ale sna dvše bude OK
Marki nooo snad vydržííím…ale chtěla bych už dnes!!!! mám takovou radost z toho!!!!
Luci držím palečky aby vše bylo tak jak má být!!!! holky hurá už nás tady začíná přibývat ![]()
No to je fajn, bála jsem se, že se nebudu mít kde s kým pokecat ![]()
Obláčku, držim pěsti, ať to překvápko vydržíš, mě prostě nedalo se o tu radost nepodělit ![]()
To jste se o miminko docela dlouho snažili… ale matka přiroda si vše vždy zařídi podle sebe. Ja jsem k prvnímu synovi přišla ani nevím jak
No a na to druhé jsem čekala přesně 9 měsícu (od ledna). Tak mám radost že se to povedlo a doufám že to bude vše ok…NO musím zas čekat do pátku pak ve středu du k svoji doktorce..no už se těším jak dostanu svuj těhotenský prukaz ![]()
Ahoj holky, tak konečně květen 2010 ![]()
Já teda měla první termín 29.4. ale po dnešním utz se to nejspíš posunuje na 3.5. máme bobulu pěkně malinkatou, ale srdíčko bije o sto péro ![]()
ahoj rybanko…no supr moooc gratuluji!!!!!
Holky já nevím jestli to vydržím neříct manželovi ještě 8 dnů do výročí…mě klepne
..teď přišel domů a já uplně vysmátáá ach jo já bych mu ti tak moc chtěla už říct, ale myslím že na to výročí to bude mít svoje kouzlo ![]()
Tak oslav výročí dřív a řekni mu to dneska večer…Měla si koupit nějké děcké botičky v obchodě zabalit a dám mu je dneska…