Květen 2010

• Fotoalbum (63)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3590
17.9.09 18:51

ahojte..tak ja mam dnes po kontrole…mimisek vse dohnal a uz odpovida velikosti a srdicko krasne bije..takze prece jen zustanu v tom dubnu :wink: …preji vsem uspesne kontroly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
18.9.09 12:04

Oblacku moc gratuluju k úspěšné KO i průkazce. A jak jsi to manželovi řekla povídej přeháněj :lol:
Mě ten můj poprvé řekl, když jsem mu ukazovala pozitivní test. " A přečetla jsi si pořádně návod" a teď podruhé „A dá se to ověřit i jinak“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
18.9.09 15:07

gratuluji tez a vsem vam zavidim, ja se dovim jestli je to opravdu „ono“az tak v pulce listopadu :oops:
Jinak u prvniho tehotenstvi to vedel manzel driv nez ja-podle prsou…ja panikarila, ze tloustnu a on si hned myslel, ze jsem tehotna…tak nevim, kde nasbiral ty zkusenosti :D … no, ale protoze mam za sebou dva potraty, tak ted u tretiho tehotenstvi jsem mu jen rekla, kdyz sel spat po nocni…„Tak jsem zase tehotna, to bude hruza, do ktere nemocnice pojedem s potratem ted?“ …proste totalni depka a strach… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
18.9.09 16:12

liky moc držím palce ať Ti to tentokrát vyjde!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
18.9.09 18:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
20.9.09 19:58

Ahojky vsem :-) tak i ja se k vam zkusim pridat pac dnes jsem koooonecne po dlouhem snazeni nasla krasne dalnice :-) a nase beruska bude mit sourozence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
20.9.09 20:19

filad…velká gratulace a vítam tě tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
23.9.09 08:50

Ahoj holky, ráda bych se k vám taky přidala. Včera jsem byla na 1. vyšetření. Mimísek tam je a krásně mu tluče srdíčko. Podle UZ jsem 6+4tt. Poslední MS jsem měla 7.8.. Musím říct, že po téměř dvouletém snažení jsem tomu vůbec nevěřila a teď jsem štastná jako blecha. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
23.9.09 11:38

Pimpi, vítame tě tady :) A těšíme se s tebou…
Ja jsem taky dneska byla na vyšetření a taky máme všechno v pořádku na další kontrolu du za 14dní..Doufám že vše bude ok…

Mám obrovskou radost ale zatím to ví jenom malinký okruh lidi a celé emimino :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
23.9.09 11:42

pimpi gratuluju moc moc moc.....

holky mě asi pomalu a jistě začínají nevolnosti :? … a na WC v noci chodím 4× takže nejdřív se vyspím asi za 3 roky :-) jak dáme prcka k babi a dědovi 8)

jak se daří Vám všem ostatním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
23.9.09 11:45

pimpi jéé já měla poslední MS taky 7.8. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
23.9.09 11:53

Oblacku a pimpi :) Tak to budete mít možná na den přesně TP :)

Ja zatím pohoda.. žádne nevolnosti, žádné chutě..jenom spát..zas se mi chce pořád jenom spát…Jsem unavená tak se jenom valím..a trošku mě pobolíva pateř ale ta mě bude zas bolet až do porodu naco se moc moc těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
23.9.09 15:18

ahojky holky a krasny den :-) pimpi moc velka gratulka :-)
nejradsi bych prospala cely den … uf a to vedro ..... no u nas jsme ani ja ani obe segry netrpely na nevolnosti - ani nase mamka ne… tak doufam, ze to tak bude i tohle me tehu… ale nizky tlak mam a to mi dava trosku sodu … :-(((
jo holky ma smysl se objednavat uz ted k doktorovi? ja si to uz nepamatuju co jsem cekala malou, tak jestli tam nemam jit cca tak za 14 dni… aby bylo neco videt …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
23.9.09 20:23

ahoj filad já bych šla…protože nikdy nevíš …a hlavně aby Ti dr žekl že mimi plave tam kde má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
23.9.09 21:26

Filad ja si myslím že tobě by už melo být něco vidět takže klidně di a hlavně jak píše obláček at je vidět že mimco plave tam kde má.. Jistota je jistota ja mám dneska potvrzeno že je tam kde má být a je mi líp a za 2 týdny du na kontrolu a to by mělo být vidět srdíčko…Ja jsem tak + - 4tt. Ještě mi to neřekla dr ale slíbila že 14 dní bude přesnější :) Tak se nemužu už dočkat 7.10… Se citím jak kdybych byla těhotná poprvé…myslela jsem si že to nebudu tak prožívat ale jsem taaaak nadšená..jenom nejhorší je že to ještě nikdo neví a ja se tak nemužu o svou radost podělit s kamoškama… Doufám že i na to brzo příjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí