Poradna duly
Jana Čurdová
ahojte..tak ja mam dnes po kontrole…mimisek vse dohnal a uz odpovida velikosti a srdicko krasne bije..takze prece jen zustanu v tom dubnu
…preji vsem uspesne kontroly..
Oblacku moc gratuluju k úspěšné KO i průkazce. A jak jsi to manželovi řekla povídej přeháněj ![]()
Mě ten můj poprvé řekl, když jsem mu ukazovala pozitivní test. " A přečetla jsi si pořádně návod" a teď podruhé „A dá se to ověřit i jinak“ ![]()
gratuluji tez a vsem vam zavidim, ja se dovim jestli je to opravdu „ono“az tak v pulce listopadu ![]()
Jinak u prvniho tehotenstvi to vedel manzel driv nez ja-podle prsou…ja panikarila, ze tloustnu a on si hned myslel, ze jsem tehotna…tak nevim, kde nasbiral ty zkusenosti
… no, ale protoze mam za sebou dva potraty, tak ted u tretiho tehotenstvi jsem mu jen rekla, kdyz sel spat po nocni…„Tak jsem zase tehotna, to bude hruza, do ktere nemocnice pojedem s potratem ted?“ …proste totalni depka a strach… ![]()
http://www.miminka2008.estranky.cz/…sky-kalendar
Docela pěkné stránky ![]()
Ahojky vsem
tak i ja se k vam zkusim pridat pac dnes jsem koooonecne po dlouhem snazeni nasla krasne dalnice
a nase beruska bude mit sourozence
Ahoj holky, ráda bych se k vám taky přidala. Včera jsem byla na 1. vyšetření. Mimísek tam je a krásně mu tluče srdíčko. Podle UZ jsem 6+4tt. Poslední MS jsem měla 7.8.. Musím říct, že po téměř dvouletém snažení jsem tomu vůbec nevěřila a teď jsem štastná jako blecha. ![]()
Pimpi, vítame tě tady
A těšíme se s tebou…
Ja jsem taky dneska byla na vyšetření a taky máme všechno v pořádku na další kontrolu du za 14dní..Doufám že vše bude ok…
Mám obrovskou radost ale zatím to ví jenom malinký okruh lidi a celé emimino ![]()
pimpi gratuluju moc moc moc.....
holky mě asi pomalu a jistě začínají nevolnosti
… a na WC v noci chodím 4× takže nejdřív se vyspím asi za 3 roky
jak dáme prcka k babi a dědovi ![]()
jak se daří Vám všem ostatním
Oblacku a pimpi
Tak to budete mít možná na den přesně TP ![]()
Ja zatím pohoda.. žádne nevolnosti, žádné chutě..jenom spát..zas se mi chce pořád jenom spát…Jsem unavená tak se jenom valím..a trošku mě pobolíva pateř ale ta mě bude zas bolet až do porodu naco se moc moc těším ![]()
ahojky holky a krasny den
pimpi moc velka gratulka ![]()
nejradsi bych prospala cely den … uf a to vedro ..... no u nas jsme ani ja ani obe segry netrpely na nevolnosti - ani nase mamka ne… tak doufam, ze to tak bude i tohle me tehu… ale nizky tlak mam a to mi dava trosku sodu … ![]()
jo holky ma smysl se objednavat uz ted k doktorovi? ja si to uz nepamatuju co jsem cekala malou, tak jestli tam nemam jit cca tak za 14 dni… aby bylo neco videt …
ahoj filad já bych šla…protože nikdy nevíš …a hlavně aby Ti dr žekl že mimi plave tam kde má…
Filad ja si myslím že tobě by už melo být něco vidět takže klidně di a hlavně jak píše obláček at je vidět že mimco plave tam kde má.. Jistota je jistota ja mám dneska potvrzeno že je tam kde má být a je mi líp a za 2 týdny du na kontrolu a to by mělo být vidět srdíčko…Ja jsem tak + - 4tt. Ještě mi to neřekla dr ale slíbila že 14 dní bude přesnější
Tak se nemužu už dočkat 7.10… Se citím jak kdybych byla těhotná poprvé…myslela jsem si že to nebudu tak prožívat ale jsem taaaak nadšená..jenom nejhorší je že to ještě nikdo neví a ja se tak nemužu o svou radost podělit s kamoškama… Doufám že i na to brzo příjde…