Poradna duly
Jana Čurdová
Já jdu zítra, jsem zvědavá. Docela mě pobolívá bříško, tak snad to bude v pořádku…
Nefunguje mi metřík, nezlobte se
moc jsem se snažila, ale jsem asi antitalent
![]()
Jani: Takže ted nebudem spolu rodit??
No budu ti držet palečky at je všechno v pořádku:) Ja mám termín 19.5 ![]()
Taky nostalgicky nahlížím, naše Anežka je také červňátko, ale 2008.Přeju všem broučkům v bříšcích i jejich maminkám hodně zdravíčka.
Holky, mám to za sebou. Na ultrazvuku zapsali 5+4 tt a bylo vidět i srdíčko! Tak snad bude i nadále vše v pořádku. Držte pěsti ![]()
Další kontrola za tři týdny.
A kde jsou ostatní budoucí čevenčátka?
Leontýnko - gratuluji k srdíčku.
Já jdu k dr ve středu, tak doufám, že ho taky uvidím. To bych měla být 5+6.
Teď jsem byla skoro týden nemocná, měla jsem šíílený kašel – tedy kašlu ještě teď ale už je to lepší — a teploty. Dvakrát jsem musela srážet horečku panadolem, tak doufám, že se mimískovi nic nestalo.
moni, tak to budu držet pěsti, ať je vše ok a taky ať už máte srdíčko
kolem se pořád prohání spousta bacilů, v práci každý kašle, smrká… pořád čekám kdy taky něco chytím
a do toho to počasí…
No aspoň že teda miminka budeme mít letní a ty první týdny a měsíce budou snad o to víc v pohodě
tím myslím bez bacilů a chřipkových epidemií kolem…
Máš krásnou holčičku
Ahoj holčinky! Tak jsem se po dlouhém pročítání přeci jen osmělila a přidávám se k vám
Na mimi čekáme už dost dlouho, tak se mi tomu zatím nechce ani věřit … ale pokud všechno vyjde tak jak má, mohli bychom se začátkem června příštího roku konečně dočkat ![]()
Helca: gratuluji
![]()
Sama také nechci nic zakřiknout, ale stejně si nemůžu pomoct se neradovat ![]()
Dokonce jsem si z nedočkavosti pročetla i kus diskuze loňských červnových miminek, ale ta mě docela vystrašila
Člověk je hned víc při zemi… Ale nechci kazit náladu a strašit sama sebe i druhé, tím člověk stejně nikomu a ničemu nepomůže… A vůbec - u nás to určitě dopadne lépe a všechny se dočkáme svých zdravých miminek!!!
Je to ale ještě opravdu daleko, i když mám pocit, že ten začátek byl nějaký moc rychlý a já jsem to zatím ještě úplně nepobrala
Ale teď jak sleduji kolik ještě chybí, tak si říkám, že je to hrozně daleko a že to snad nevydržím
Čekám první miminko, takže plna dojmů. Navíc jak člověk netuší do čeho jde…
No těším se na další gyndu.
U nás to zatím nikdo neví, tak to nemám kde ventilovat, tak využívám emimino, abych se z toho nezbláznila ![]()
Nevolnosti nemám žádné, jen cítím bradavky a celkově prsa, tak jsem díky tomu trošku klidnější, že jako aspoň nějaký příznak tady je
Mám ze všeho strach, ale zatím převažuje radost… snad mi to vydrží až do konce ![]()
Helco, prosimte, ja jsem technicky antitalent, porad mi prosim jak jsi to udelala, ze ti funguje ten metrik
jsem z toho fakt nestastna a stydim se za svoji tupost, vsem to tady funguje, jen ja nevim jak na to
Predem diky
Leontynko, to jsme na tom podobně … já jsem ze všeho taky dost vyjukaná, ale to asi každá z nás když čeká svoje 1. mimi
To se máš, že tě bolí jen prsa, mně je už víc než týden docela zle od žaludku, nic příjemného, ale musíme pro ty naše drobečky něco vydržet!
Jo a ještě k tomu metříku … koukni se jestli sis dobře nakopírovala tu html adresu! Jinak já jsem s tím neměla vůbec problém, dala jsem si kopírovat a pak jen vložila do podpisu…
No zkopírovala jsem to určitě správně, nechápu co dělám špatně. Vyzkoušela jsem už i HTML i BBCode a ani jedno mi nefakčí
Ne že by to bylo pro život nějak zá:,–(ní, ale rozčiluje mě, že nevím co dělám jinak než ostatní
![]()
Jo a co se týče příznaků, tak si stále připadám tak nějak málo těhotná
fakt je mi dobře, až z toho mám strach
Ahoj
Jen k vám nakukuji a vidím, že tady bojujete s metříkem. Můžu pomoct?
Leontýnko chceš tenhle viď ? ""http://tickers.baby-gaga.com/p/dev160pr___.png:http://tickers.baby-gaga.com/…160pr___.png
Tu adresu zkopíruj a najeď do nastavení ( když máš otevřený okno na prohlížení emimina, je to nahoře na stránce: FAQ, hledat, uživatelské skupiny, nastavení …) a vlož ho do kolonky podpis.
Hned pod tou kolonkou podpis, máš další různé povolení, možnosti :
Vždy zobrazovat mou e-mailovou adresu: Ano Ne
Skrýt vaší přítomnost ve fóru: Ano Ne
Vždy mně upozornit na odpovědi:
Pošle e-mail když někdo odpoví na vámi poslané téma. Toto můžete také nastavit při odesílání příspěvku. Ano Ne
Upozornit na příchod nové soukromé zprávy: Ano Ne
Otevřít nové okno při příchodu nové soukromé zprávy:
Některé šablony mohou otevřít nové okno, aby vás informovaly o nově příchozí soukromé zprávě Ano Ne
Vždy připojit můj podpis: Ano Ne
Vždy povolit značky: Ano Ne
Vždy povolit HTML: Ano Ne
Vždy povolit smajlíky: Ano Ne
Jediné NE, mám u skrýt vaši přítomnost ve fóru … Zkus to ![]()
ahojky holcinky, tak k vam jen nakukuji abych mohla pogratulovat nastupkynim … ja jsem z kvetna10 ![]()
Tak se holky moc drzte, davejte na sebe pozor a uzivejte to nejkrasnejsi co se v zivote da …
a helco, je super, ze i u vas se to zadarilo, moc ti to preji … koukam do tveho podpisu, takze je znat, ze jste si take uzili cekanicko - tak at vse dobre dopadne a mimisek se hezky drzi u mamci - vsak u te je vzdycky nej ![]()
paaaaaa