Červen 2010

• Fotoalbum (112)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
72
14.10.09 07:38

Já jdu zítra, jsem zvědavá. Docela mě pobolívá bříško, tak snad to bude v pořádku…

Nefunguje mi metřík, nezlobte se :))) moc jsem se snažila, ale jsem asi antitalent :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.10.09 11:40

Jani: Takže ted nebudem spolu rodit?? :D No budu ti držet palečky at je všechno v pořádku:) Ja mám termín 19.5 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
14.10.09 21:05

Taky nostalgicky nahlížím, naše Anežka je také červňátko, ale 2008.Přeju všem broučkům v bříšcích i jejich maminkám hodně zdravíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
15.10.09 10:58

Holky, mám to za sebou. Na ultrazvuku zapsali 5+4 tt a bylo vidět i srdíčko! Tak snad bude i nadále vše v pořádku. Držte pěsti :-)
Další kontrola za tři týdny.

A kde jsou ostatní budoucí čevenčátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
19.10.09 08:55

Leontýnko - gratuluji k srdíčku.

Já jdu k dr ve středu, tak doufám, že ho taky uvidím. To bych měla být 5+6.

Teď jsem byla skoro týden nemocná, měla jsem šíílený kašel – tedy kašlu ještě teď ale už je to lepší — a teploty. Dvakrát jsem musela srážet horečku panadolem, tak doufám, že se mimískovi nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
19.10.09 09:57

moni, tak to budu držet pěsti, ať je vše ok a taky ať už máte srdíčko :) kolem se pořád prohání spousta bacilů, v práci každý kašle, smrká… pořád čekám kdy taky něco chytím :? a do toho to počasí…

No aspoň že teda miminka budeme mít letní a ty první týdny a měsíce budou snad o to víc v pohodě :-) tím myslím bez bacilů a chřipkových epidemií kolem…

Máš krásnou holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
19.10.09 14:09

Ahoj holčinky! Tak jsem se po dlouhém pročítání přeci jen osmělila a přidávám se k vám :wink: Na mimi čekáme už dost dlouho, tak se mi tomu zatím nechce ani věřit … ale pokud všechno vyjde tak jak má, mohli bychom se začátkem června příštího roku konečně dočkat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
19.10.09 15:56

Helca: gratuluji :! :! :!

Sama také nechci nic zakřiknout, ale stejně si nemůžu pomoct se neradovat :D

Dokonce jsem si z nedočkavosti pročetla i kus diskuze loňských červnových miminek, ale ta mě docela vystrašila :cry: Člověk je hned víc při zemi… Ale nechci kazit náladu a strašit sama sebe i druhé, tím člověk stejně nikomu a ničemu nepomůže… A vůbec - u nás to určitě dopadne lépe a všechny se dočkáme svých zdravých miminek!!!

Je to ale ještě opravdu daleko, i když mám pocit, že ten začátek byl nějaký moc rychlý a já jsem to zatím ještě úplně nepobrala :-)) Ale teď jak sleduji kolik ještě chybí, tak si říkám, že je to hrozně daleko a že to snad nevydržím :-) Čekám první miminko, takže plna dojmů. Navíc jak člověk netuší do čeho jde…

No těším se na další gyndu.

U nás to zatím nikdo neví, tak to nemám kde ventilovat, tak využívám emimino, abych se z toho nezbláznila :-))

Nevolnosti nemám žádné, jen cítím bradavky a celkově prsa, tak jsem díky tomu trošku klidnější, že jako aspoň nějaký příznak tady je :-)) Mám ze všeho strach, ale zatím převažuje radost… snad mi to vydrží až do konce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
19.10.09 15:58

Helco, prosimte, ja jsem technicky antitalent, porad mi prosim jak jsi to udelala, ze ti funguje ten metrik :oops: jsem z toho fakt nestastna a stydim se za svoji tupost, vsem to tady funguje, jen ja nevim jak na to :D Predem diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
19.10.09 16:06

Leontynko, to jsme na tom podobně … já jsem ze všeho taky dost vyjukaná, ale to asi každá z nás když čeká svoje 1. mimi :) To se máš, že tě bolí jen prsa, mně je už víc než týden docela zle od žaludku, nic příjemného, ale musíme pro ty naše drobečky něco vydržet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
19.10.09 16:08

Jo a ještě k tomu metříku … koukni se jestli sis dobře nakopírovala tu html adresu! Jinak já jsem s tím neměla vůbec problém, dala jsem si kopírovat a pak jen vložila do podpisu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
19.10.09 17:37

No zkopírovala jsem to určitě správně, nechápu co dělám špatně. Vyzkoušela jsem už i HTML i BBCode a ani jedno mi nefakčí :-( Ne že by to bylo pro život nějak zá:,–(ní, ale rozčiluje mě, že nevím co dělám jinak než ostatní :evil: :lol:

Jo a co se týče příznaků, tak si stále připadám tak nějak málo těhotná :lol: fakt je mi dobře, až z toho mám strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
19.10.09 19:17

Ahoj :wink: Jen k vám nakukuji a vidím, že tady bojujete s metříkem. Můžu pomoct?

Leontýnko chceš tenhle viď ? ""http://tickers.baby-gaga.com/p/dev160pr___.png:http://tickers.baby-gaga.com/…160pr___.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
19.10.09 19:18

Tu adresu zkopíruj a najeď do nastavení ( když máš otevřený okno na prohlížení emimina, je to nahoře na stránce: FAQ, hledat, uživatelské skupiny, nastavení …) a vlož ho do kolonky podpis.
Hned pod tou kolonkou podpis, máš další různé povolení, možnosti :

Vždy zobrazovat mou e-mailovou adresu: Ano Ne
Skrýt vaší přítomnost ve fóru: Ano Ne
Vždy mně upozornit na odpovědi:
Pošle e-mail když někdo odpoví na vámi poslané téma. Toto můžete také nastavit při odesílání příspěvku. Ano Ne
Upozornit na příchod nové soukromé zprávy: Ano Ne
Otevřít nové okno při příchodu nové soukromé zprávy:
Některé šablony mohou otevřít nové okno, aby vás informovaly o nově příchozí soukromé zprávě Ano Ne
Vždy připojit můj podpis: Ano Ne
Vždy povolit značky: Ano Ne
Vždy povolit HTML: Ano Ne
Vždy povolit smajlíky: Ano Ne

Jediné NE, mám u skrýt vaši přítomnost ve fóru … Zkus to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
19.10.09 19:48

ahojky holcinky, tak k vam jen nakukuji abych mohla pogratulovat nastupkynim … ja jsem z kvetna10 :-)

Tak se holky moc drzte, davejte na sebe pozor a uzivejte to nejkrasnejsi co se v zivote da …
a helco, je super, ze i u vas se to zadarilo, moc ti to preji … koukam do tveho podpisu, takze je znat, ze jste si take uzili cekanicko - tak at vse dobre dopadne a mimisek se hezky drzi u mamci - vsak u te je vzdycky nej :-)

paaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital