Červen 2010

• Fotoalbum (112)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
72
19.10.09 20:04

janinka - já mám první 4 NE, ostatní ANO.
a přesně ten podpis, který tam máš, ten chci

ale nevím jak na něj, zkusím vložit sem…
""http://tickers.baby-gaga.com/p/dev160pr___.png:http://tickers.baby-gaga.com/…160pr___.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
19.10.09 20:05

Hm :cry: ten stejný vkládám do podpisu, mám povolené Html i BBCode… a nezobrazuje se :twisted: Já ho snad budu vkládat ručně do každého příspěvku zvlášť :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
19.10.09 20:16

Nevkládáš to náhodou do osobního nastavení? Teď jak třeba píšeš příspěvek sem, tak nahoře na stránce je lišta, FAQ Hledat Uživatelské skupiny Nastavení Soukromé zprávy Odhlášení
Tak do toho nastavení, do podpisu a zkopíruj tam tu adresu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
19.10.09 22:19

Zdravím a gratuluji nové mamince Helče :-)

Jinak co se týče těhu obtíží, tak s prvním mimi jsem neměla doslova žádné, snad prvních 7 měsíců, jsem kromě rostoucího bříška, pálení žáhy nepociťovala vůbec nic. Takže se nenechte znepokojit. Naopak – užívej těhu bez problémů :-)

Teď u druhého těhu je mi tak nějak blivno od žaludnku, na zvracení to není, ale to každého jídla se musím nutit a moc toho taky nesním, což v mém případě je obzvláště podivné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
19.10.09 22:20

jo ještě jsem chtěla k bacilům — mě teď úúúžasně pomohla vincentka – rozhodně doporučuji pít, inhalovat, kloktat – prostě co bude za potřebí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
19.10.09 22:22

a poslední věc:

co se týče metříku doporucuji změnit stránky na kterých si si ho dělala. Zkus prostě nějaké jiné, je jich spousta. Taky jsem měla problém s metříkem, za boha jsem ho tam nemohla dostat. Pak jsem si ho udělal na jiných stránkách a naprosto v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
20.10.09 07:25

janinka: měla jsi pravdu, dávala jsem to do toho osobního nastavení, vůbec jsem si nevšimla, že jsou dvě různé nastavení a upřímně stále nechápu na co tedy to osobní nastavení je, ale hlavně, že už to funguje :D děkuju moc, a děkuji i všem ostatním, co se snažily pomoct :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
20.10.09 07:43

moni: Vincentku jsem nikdy nezkoušela, ale určitě zkusím, dík za tip!

A jinak - ráda bych si užívala těhu bez problémů, jen kdyby mi někdo dal jistotu, že je (a bude) vše OK :-) no asi jsem moc pročítala diskuze, a všude je něco o potratech, a že jakmile odezní těhu příznaky… (a co teprv když od začátku velice žádné nejsou, že), chytá mě panika :oops:

Jinak bříško mám zatím celkem nezměněné, za což jsem docela ráda, ono je totiž poněkud kulatější už „od přírody“ :-)) celá jsem jakš takš štíhlá, ale bříško jsem prostě měla vždycky. Holt chybí svaly :-)
Večer se snažím aspoň cvičit na baloně, ale nejsem moc poctivá, vyjde mi to tak 1× za týden :oops:

V prvních týdnech jsem vůbec neměla chuť na jídlo, teď se mi bohužel chuť vrátila :-) a to i ve večerních hodinách, kdy jsem nikdy nejídávala a dělá mi to dost zle
A jinak jsem hrozně unavená a spala bych jak kojenec :lol: včera jsem přišla z práce, najedla se (hoodně), lehla a spala až do rána :oops: Ale to je asi znásobeno tím hnusným počasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
20.10.09 10:05

Nemáš zač :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
21.10.09 10:55

Ahoj holčiny!!! všem moc děkuji za podporu!!! :)

Leontynko, koukám že metřík už se zadařil, tak SLÁVA… hnedle má člověk trochu lepší přehled…

Já jsem byla včera na kontrolním UTZ a konečně jsme viděli srdíčko :srdce: Holky to vám byla nádhera, jsem opravdu hrozně šťastná, tak snad už je všechno na dobré cestě…

A co vy ostatní? Nějaké nové zprávičky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.10.09 11:31

mooooooc hratuluji k srdíčku Helčo.

Kolikátý jsi týden TT?? Já jdu na KO dneska, jsme 5+6, tak nevím, jestli už srdíčko bude.

Moni (píšu z jiného compu a nejsem přihlášená)

• Citovat
  • Upravit
164
21.10.09 16:22

Moni, jsme v 8tt a děkuji za gratulaci :)
Držím ti palečky, aby jsi už dneska viděla srdíčko … i když já na 1.UTZ (5tt+1) ještě nic neviděla… :(
Ale moc bych ti to přála, určo dej vědět jak jsi dopadla!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
21.10.09 21:15

Tak je to dobrý - všechno v poho. Prcek přežil tu mojí šílenou virozu a ma se čile k světu. Přímo srdíčko ještě vidět nebylo, ale dr. říkal, že vídí tepat tu velkou žílu, ze které za pár dní bude srdíčko :D

Je mi ale pěkně blivno — od ráno do večera – nevím proč se tomu říká ranní nevolnosti. Při prvním těhu jsem až to pátého měsíce nevěděla, že jsem těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
22.10.09 17:36

Moni, jsem opravdu ráda, že kontrola dopadla dobře … vím jak to všechny prožíváme :lol: Příště už určitě uvidíš srdíčko!!!!!
Ty nevolnosti taky nechápu, třeba mně je po ránu úplně nejlíp… :roll:

Jooo a gratuluji ti k tvé nádherné holčičce! je opravdu kouzelná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
22.10.09 20:56

helčo - díky moc :oops:

Na kontrolu jdu až za 3 týdny.
Už jsem se i objednala na NT screening, to jdu 4/12. Myslím, že pak si oddychnu, že snad všechno je opravdu, tak jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí