Poradna duly
Jana Čurdová
Ještě jsem se chtěla zeptat, nevíte někdo kdo dělá ten screening v Plzni? Někoho doporučit?
Ahojky
Resarano bohužel plzeň neznám tak neporadím
jinak jsem taky marod mám penicilin
doufám, že to brzo přejde
Ach jo, co jsme to za problémovou diskuzi???!!! Doufám, že bude brzy vše u všech v pořádku!!! ![]()
Téédy, to je nemocí. Já už tu svojí mám taky za sebou ![]()
Každopádně přeji brzká uzdravení.
Snad už nám to všem pošlepe jak na drátku..
Resarana píše:
Ještě jsem se chtěla zeptat, nevíte někdo kdo dělá ten screening v Plzni? Někoho doporučit?
Genetika Plzen,MUDr.Petr Losan ![]()
Ahoj holčinky!
Koukám, že se tu hezky rozrůstáme ![]()
Gratuluji všem novým maminkám a přeju hlavně co nejméně komplikací a brzká uzdravení!!!!!!!
Moni, prosímtě, jak dlouho zhruba tvá než mě objednají na ten NT screening? Dnes jsem to na kontrole zapomněla zmínit a jsem objednaná znovu na kontrolu (i nějaký krevní odběr - nevím ale jaký) až za 14 dní, kdy budu skoro v 10. týdnu (bez asi dvou dní). Tak jestli to teda telefonicky zamluvit v tom Prediku už teď, nebo je čas a zamluvím to až po té kontrole, s tím, že je to od 10. do 13. týdne, tak i kdyby bylo objednání trvalo 14 dní, tak by se to ještě stihlo. No jsem zmatkař. Nemám přestavu jak moc dlouhé jsou ty objednací doby… nevíš přibližně? A ty už jsi objednaná?
macekk: Teďka to nějak řádí, tak ať jsi brzy fit! Mně už je líp, nemam horečky, ale v krku mě bolí pořád.
leontynka: Souhlasím s macekk, nejlepší přijde nakonec ![]()
kačenka1: Díky za tip! Teď už jenom zjistit, kdy se objednat. Já jdu na gyndu příští pátek, tak se na to zeptám. Nebo jestli to někdo víte… ![]()
Leontýnko,
já jsem se objednávala už před 2 týdny. Taky jsem nevěděla objednací lhůty, tak jsem nic nechtěla zanedbat. Být tebou tak se tam taky hned objednám. Mušíš přes email, telefon ti asi nevezmou. Já jsem tam psala termím poslendí MS a sestřička mi pak poslala termín a prosila o jeho potvrzení. Jinak odpověd emailem mi přišla snad do půl hoďky, takže v poho.
Krev mi taky nabere můj dr. a s výsledky té krve pujdu na ten screening.
Děkuji Moni, už jsem jim tam teda taky napsala, snad se brzy ozvou ![]()
Tak abych nebyla pozadu, tak jsem tam také napsala
Uvidíme co napíšou.
Ach jo holky, nevíte co na bolavé mandle? To co mi dal doktor nezabírá a připadá mi to horší než lepší. Se mi na nich udělaly bílý fleky a bolí to, au au. Alespoň, že už nemám horečky a teploty ![]()
Ahojky
tak jsem byla na ko u dr. a ještě nic neviděl, ale těhu mi dle jeho testu potvrdil. Mám dojít za dva týdny
Res nechceš zkusti nějaké homeo?
macekk: Zkusila bych všechno, hlavně když by to pomohlo a mimi neohrozilo. A kdyby to bylo třeba i na chuť lepší, tak by mi to taky nevadilo, ten Bioparox je docela žblebajs a ee ![]()
leontynka: Jak víš že jsou ze Zlína? Já to nikde nevidím, asi jsem slepoň. Není někdo ze z Plzně? ![]()