Červen 2010

• Fotoalbum (112)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
23.10.09 09:28

Ahoj holky,
přidávám se jsem 6+5, třetí dítko a je mi dost nevolno a to je hezký výraz, srdíčko ok a to je hlavní,
prosím taky potřebuji poradit jak na metříky, už jsem to několikrát zkoušela, v podpisu mi píše tam mám toho moc (mám 3). díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
23.10.09 10:12

Ahoj holky, chvíli jsem tady nebyla… v úterý jsem začala špinit (hnědý výtok), tak jsem volala na gyndu, ve středu mě vyšetřili a nechali si mě zrovna v nemocnici :cry: 3× denně jsem užívala 2 tbl. Ascorutinu, špinění víceméně přestalo, tak mě dnes pustili domů, ale dnes tam hnědý výtok malinkato zase byl… tak nám držte pěsti. Domů jsme dostali Utrogestan… a klidový režim… bez sexu, bez cvičení, jen polehávat
Snad to k něčemu bude…

IvaLe: Tuším děláš stejnou chybu jako já. V osobním nastavení si podpis smaž a vlož ho do Nastavení, které je tady nad diskuzním fórem.

Helca: gratuluji k srdíčku!

Moni: Na ten screening se musím sama iniciativně někam objednávat, nebo mi gynekolog o tom něco řekne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
23.10.09 10:55

Ahoj kočičky!!!

IvaLe: Vítám tě mezi náma a gratuluji!!!! :srdce:

Leontynka: Ježiši, to mě strašně mrzí, že máš takové komplikace :( Hrozně moc ti držím palečky, aby bylo všechno v pořádku!!!!! Vím jak ti musí být, sama bych byla si pološílená strachy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
23.10.09 16:38

Ahoj, můžu se přidat do debaty? :) 5.10. jsem našla na testíku dvě //, 14.10. jsem zašla a gyndu, doktorka mě prohmátla a těhu potvrdila. Na odběr krve mám jít 6.11. a do poradny 18.11. tedy v 10tt a to by mi měla dělat první sono. Není to nějak dlouho? Všude jsem četla, že sono dělají už v 6tt. Dneska jsem našla na toaleťáku trochu krvavého hlenu a už z toho mám horor. Mám být v klidu a počkat s návštěvou mudry do pondělka nebo mám radši někam zajet hned? Bojim bojim… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
23.10.09 19:36

Resarana: tak te tu vitam, jsem rada, ze nas pribyva :) …ale jak to tak ctu, tak taky problem hned na zacatku… no chtela jsem napsat - resit co nejdriv, aspon telefonicky - jenze je patek… tak to ti neporadim… no rozhodne aspon lezet, nic nedelat… a vzdycky se da jet na pohotovost, kdyz to bude blbe… tak drzim pesti…

s ultrazvukama to ma holt asi kazdy gynekolog jinak, zalezi taky, jestli ma ultrazvuk u sebe, nebo te musi posilat nekam jinam… ja jsem byla na ultrazvuku taky hned na zacatku, cimz mi vlastne to tehotenstvi potvrdil… ale asi to neni jeho povinnost no, povinne jsou behem tehotenstvi snad jen tri ultrazvuky… aspon podle tady tech vypoctu to tak chapu :) http://www.babyonline.cz/…tenstvi.html

ja uz mam za sebou tri ultrazvuky :oops: ale kez by nemusely byt a bylo vse ok :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
23.10.09 21:33

leontynka: Díky za přivítání :) Já jsem napřed do tý nemocnice volala, ale nikdo mi to nebral. Pak jsem napsala kamarádce, která je o 4 týdny těhotnější a ta mi řekla, ať okamžitě jedu na pohotovost. Jsem si říkala, že přehání a zavolala jsem jiné kamarádce, která je doktorka a ta mi řekla to samé. To jsem to nevydržela, rozbulela jsem se a zavolala třetí kamarádce, jestli by mě tam neodvezla. Tak jsme tam přijeli, sestřička se vykecávala po telefonu (hned mi bylo jasný,proč jsem se nemohla dovolat), přešla jsem přejímkou a čekala, až se dostaví doktor. Po půl hodině přišel, udělal nějaké testy, které vyšli v pořádku a ultrazvuk, který taky nic nenašel, jen gestační váček s pidi plodem, kterému bilo srdíčko :D Neví co to způsobilo, ale vše je naštěstí OK! Spadnul mi kámen ze srdce. Mam i první fotku mimíska! Doktor mi nařídil klidový režim a kdybych už nebyla na nemocenské kvůli práci se zvířaty, tak by mě na ní poslal tak jako tak. Ale ty nervy, to bylo něco! Tak ať jsi i ty v pořádku a už jenom samé hezké chvilky s rostoucím bříškem, jasný? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
24.10.09 10:48

resarana: tak to je dobre, ze jste v poradku, a vidis aspon jsi byla na ultrazvuku! :) gratuluji k srdicku! clovek je hned klidnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
24.10.09 21:21

ahojky taky se přidávám, sice jsem ještě u dr. nebyla, chystám se příští týden, ale tp vychází na konec června tak uvidíme :)
vidím, že už tu máte od začátku problémy, moc všem přeju at to brzo přejde a je vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
25.10.09 00:49

Leontýko:

moc držím palečky,aby vše bylo ok. Věřím, že bude. Kamarádka taky v 7 týdnu spinila a docela dost. Jela na pohotovost, taky jí na:,–(ili nějaké prášky a klidový režim. Pak to ustalo a zbytek těhu už měla naprosto v poho.
Jinak co se týče toho NT screeningu. Já jsem z Prahy a tady je asi největší kapacit v prenatální diagnostice Mudr. Břešťák, tak jsem se k němu objednala osobně. Pak jsem to říkala svému dr. na kontrole a on říkal, že super, že mi naberou krev a s výsledky té krve pak půjdu na Screening. Pokud o nikom nevíš, tak ti určo tvůj dr. někoho doporučí, ale asi bych být tebou byla iniciativní a poptala se ho na to, ať se tam můžeš objednat. Ono totiž stále platí, že povinný ze zákona je až tripple test v cca 17tt. Ale ten prvotrimestrální screening je podle všeho o dost přesnější. A navíc se platí – cca 1200 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
25.10.09 00:51

Vítám nové těhulky Ivale, Reserana a Macekka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
25.10.09 10:16

moni diky, na ten screening se teda poptam, placeni mi nevadi kdyz jde o tohle… nejsem z prahy, skoda, hned bych vedela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
25.10.09 10:28

leontýnko já byla na prediku na screenu za 1500,– a veliká spokojenost :wink: http://www.prediko.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
25.10.09 12:29

macekk: moc dekuju, tak tam se urcite objednam, super! diky. jesteze tu mame i zkusene maminky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
25.10.09 20:47

kdykoli k dispozici :D :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
26.10.09 10:17

Ahoj, tak jsem to od manžela přece jenom chytla. Teď jsem se vrátila od doktora a pěkně si poležim. Prý mam náběh na angínu a v krku to prej mam hnusný. Takhle to doslova řekl. Dal mi Bioparox a kdyby to prej nezabralo, tak mam zavolat gyndařce. Včera jsem měla horečky 38,5 °C, dneska už je to o něco lepší, ale ten krk :evil: To to hezky začíná.
Já též vítám všechny nové těhulky a ať se všem jen a jen daří :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital