Červen 2010

• Fotoalbum (112)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10190
30.10.09 17:18

Marci ten text pod čarou stačí když napíšeš pod metřík
zkoušela jsem nějaký seznámek, ale nevím co tam psát :) tak zatím jen stručně a pokud to budete chtít dělat někdo jiný tak klidně :D
http://lh6.ggpht.com/…3%A1zvu1.jpg /> Pokud jsem na něco nebo někoho zapomněla tak se prosím hlaste :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
30.10.09 18:26

No teda Macku!!!! Tak krásnou tabulku tady nikdo nemá! :wink:
Tak jestli můžu poprosit o doplnění u kolonky // termín 17.9. (TP bych nechala, až po dalším utz, kdy se ho snad konečně dozvím…) Díky moc :wink:

A holky, jak to máte s těhu příznaky? Ranní nevolnost, bolest prsou, chutě, apod. Mě teda šíleně bolí prsa skoro od začátku a nevolnosti na mě přijdou většinou večer (když má přijít chudák manžel :lol: ), ale zatím jsem nezvracela… Jinak hodně spím a všechno mi stráááášně smrdí. :-( Dříve jsem i hodně jedla, teď už se to snad trošku spravilo, ale je pravda, že když dostanu hlad, musím se rychle najíst, jinak je mi zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
30.10.09 19:23

ou, spletla jsem si diskuzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
30.10.09 19:24

Macekk: No ty bláho, dobrá práce, to je paráda!!! Máš za svůj výtvor jedničku s hvězdičkou :D

Zuzlík: No já to měla tak, že do začátku šestého týdne mi bylo pořád zle a na zvracení (ale nezvracela jsem). Hlavně když jsem se nenajedla hned, jak jsem dostala na něco chuť nebo hlad a když už mi to trvalo, než jsem se dostala k jídlu, tak mi bylo po jídle zle ještě víc. Taky jsem cítila takové tlaky v břiše. A co mi odbyl začátek šestého týdne, tak tyhle celodenní nevolnosti úplně zmizeli a zase jsem začala chodit skoro každou půlhodinu na záchod. A od samého začátku mě bolí bradavky a ty tlaky v břiše co jsem měla taky skoro od začátku se mi teď změnili na takovou mírnou bolest, jako při menzes. Ale na zvracení mi už vůbec není, tak jsem ráda, to bylo hrozný, to jsem jedla každé dvě - tři hodiny. Teď už ne. No váhově jsem na tom pořád stejně. I přes to žrací období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
30.10.09 20:02

Taky prosím o doplnění údajů, // čárky už 22.9. , termín porodu 6.6.2010, srdíčko potvzeno 19.10 - ale to už asi není třeba.

jinak co se týče obtíží, tak u mne diamentrální rozdíl, jak u prvního těhotenství, tam jsem absolutně nevěděla že jsem v tom. až později. No a teď už před MS jsem měla bolesti v podbřišku, jako před MS, bylo mi pěkně blbě a to teda pořád trvá, naštěstí nezvracím, ale někdy je to o fous. Zbaštila bych na co přijdu, takže pracně zhubnutá kila po Kláře jsou už opět na svém místě. no a když se najím tak je mi ještě hůř. Bradavky mě taky docela dost bolí, to je pro mne taky novinka. no a poslední věc z dlouhého výčtu mých neduch je občasné pýchání v podbřišku, ale na to už jsem si zvykla, měla jsem to i u Klárky, ale později, prý jak se mi roztahuje děloha, tak se natahují i úpony a ty můžou být bolestivější - tak doufám, že to je ono. Je to jen někdy a jen chvilku tak tomu zatím nevěnuju pozornost, tím ,že mne to vyděsilo už u prvního tak snad už ty bolesti poznám.

Tak všem přeju ať nás to všechny brzo přejde, miminka ať si v bříšku spokojeně plavou a všem tlučou srdíčka .......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
30.10.09 20:52

Holky díky, jsem ráda, že se vám líbí (jinak vše doplněno)
ad příznaky - tak už před ms jsem cítila, že se něco děje (bradavky, pocity zvracení :roll: ) poslední dva dny je mi ale dost blbě, doufám že to brzo přejde, jinak celkem v pohodě.

Příspěvek upraven 31.10.09 v 22:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
30.10.09 22:02

Marci: Vincentka sprej je taky dobrá. Jak do nosu tak do krku. Do nosu je to vlastně jediné co můžeš v těhu použít, ostaní nosní kapky by se neměly.

Vítám u nás Zuzlíka a gratuluji :srdce: :srdce:

Tabulka super – ještě bych tam třeba přidala termín další kontroly, ať máme o sobě přehled:-)
(kde vlastně tu tabulku budeme moct vidět)

Jinak já mam TP 17/06/2010 a termín KO 11.11, a termín NT screeningu 4.12

Co se týče těhu příznaků, tak je to peklo. U Viktorky jsem do prvních pohybu vlastně vůůůbec nevěděla,že jsem těhule. A teď. Hrůůůza. Špatně na zvracení je mi celý den – když mám hlad, když se najím, když jím, když nejím… občas to i hodím, když mě překvapí nějaký pach. Jinak jak všechno smrdí na to jsem taky nebyla zvyklá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
30.10.09 22:03

joo a taky by se do tabulky mohli dát sourozenci … nebo co si o tom myslíte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
31.10.09 09:00

Super tabulka, no klidně dejte do tabulky i sourozence, ať víme, kdo už má děti, kdo čeká první… :-)

A k příznakům - už jsem to tu myslím psala, já teda žádné nevolnosti nemám. Jediné, co sleduji, je abnormální únava (ale já jsem spáč i normálně, jen teď se to nějak dohnalo do extrému :-)), ale to může být i z toho jak pořád nervuju a jak mi to v hlavě šrotuje :-)) jinak sem tam cítím prsa, ale nic hrozného, no a nejvíc cítím bříško - to mě tak nějak od začátku pobolívá… různým způsobem, nejdřív jen nalevo, teď tak nějak všude… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
31.10.09 09:34

Ahojky
tabulku jsem doplnila, pokud cokoliv budete mít tak sem s tím :D
Moni kde můžeš vidět tabulku - tak bud si budem pamatovat že to bude na 8 stránce a budu to aktualizovat vždy jen tady nebo jsem si ho dám do podpisu (tam si to může dát každý třeba at to máte na očích) jinak mě nic nenapadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
31.10.09 10:24

Macku, super, tak já jen doplním - další kontrola 10. 11, screening - 27. 11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
31.10.09 10:46

Ahoj holky!!!
Tedy macku, tabulka je úplně dokonalá … zasloužíš si 1*
Já jen doplním TP 3.6.

Teď nevím holky jestli nejsem až moc zvědavá, ale docela by mě zajímalo i kolik vám je nebo odkud jste (tedy pokud se to nepíše někde jinde a já jsem slepá jako patrona :?:)

A k těm těhu příznakům se přidávám k vám všem co trpíte nevolností. Je mi zle skoro každý den, občas i zvracím (hlavně v práci trochu nepříjemný) a doufám, že to už brzy přestane a já si to těhu začnu pěkně užívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
31.10.09 10:49

Tak já taky pro doplnění, čekám svoje první dítě, takže jsme zatím bez sourozenců a na screening se objednám příští týden, tak ještě nevím.
Už se těším, až se doplní pohlaví a datum porodu a až budeme všechny psát o tom, jaké to bylo :D Ale to už hodně předbíhám do budoucnosti 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
31.10.09 10:54

Resarana: naprosto souhlasím s tím předbíháním událostí, kdyby to jen trošku šlo tak bych čas popohnala měla už mimíska v náručí … ale to je před náma ještě hodně dlouhá cesta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
31.10.09 22:36

Tabulka super – máš jedničku.
Vešlo by se tam ještě kdo odkud je?? Abychom měly lepší přehled?

Jinak já jsem z Prahy a je mi 34. Viktorka se povedla hned na první „výstřel“ a teď jsme se o mimi pokoušeli rok. No hlavně, že se to nakonec povedlo :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí