Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím maminky…budoucí maminky
tak šup přidávat
![]()
Ty jo tak už je tu srpen 2010, tak moc gratuluju, mám taky srpňátko (2008), ale v tuhle dobu jsem ještě ani nebyla těhu.
My měli termín 1.8.2009 a touhle dobou jsem si teprve přiznala že má MS opravdu zpoždění (asi 4 dny)
… Tak držím pěsti všem co se ozvou ať to dobře dopadne
![]()
Ahoj holky, tak my máme doma také dvouleté srpnové zlatíčko Elišku a byli bychom nejšťastnější, kdyby k nám příští rok přibylo miminko, takže těd jsem napjatá, kdy nebo zda přijde MS popříadě ta lepší varianta, že se mi podaří narazit na dvě čárky
jenže právě ještě je celkem dost času
Ahojky, teď si zrovna hraju s metříkem pro naší Elišku, tak jsem zvědavá, jestli se mi ho podaří vložit ![]()
jinak MS ještě nedorazila, čekám netrpělivě, jestli zítra, po tom všem čtení na emiminu jsem už samozřejmě nemohla vydržet a zkusila si udělat TT, ale ukázala se jen jedna čárka, poslední MS jsem měla 29.10., ovulaci jsem měla až 15.11., tak nevím, jestli testovat ještě není brzo, nebo prostě test jenom mluví pravdu
, no, uvidím
od rána čekám, vlastně už od včerejška mám chvíle, kdy mě pobolívá břicho tolik, že už si myslím, že to mám, vydržím do 29.11
a jestli nepřijde, tak se něco opravdu děje
Ahojda zdravím srpňáčky 2010. To už je fakt i ten srpen, to je mazec. Já mám Srpňáka 2007 a teď čekáme další mimi v květnu. To jsem zvědavá kdo se přidá další. Já zjistila těhu až 5.12. a termín jsme měli 15.8.
Ahoj Petrucho, já si právě už nemůžu vzpomenout, kdy jsem přišla na první těhu, ale vím, že to bylo taky dost dlouho po dni oček. MS, termín jsem měla 14.8. a nakonec se Eliška narodila 12.srpna
tento měsíc jsme se začali snažit, protože bychom rádi, kdyby se nám podařilo, aby mezi sebou děti měli rozdíl kolem těch tří let, tak snad se brzy povede ![]()
Já sem taky nerpělivka
ale říkala sem si, že maminky, které by měly termín hned na začátku srpna, tak ty by tady už mohly být…ty už ví, že jsou těhu
já sem z Lednátek 2009 a skoro všechny tam nakonec rodili v prosinci a začátkem ledna
já 28.1.
takže máme skoro měsíc rozdíl
já čekám netrpělivě, ale teda jako petišek, na testu zatím jen jedna, ale za to příznaky mám jedna básen
MS jsem měla dostat dnes, ale oplodnění by teda asi bylo po OVU, takže na test je asi ještě čas, v podbřišku mě bolí šíleně…počkám též do neděle. Tak v pondělí snad budeme vědět ![]()
Ahoj holky, tak u mně už je situace objasněna, MS přišla v noci po šílených křečích, tak se musíme snažit dál ![]()
všem ostatním přeji brzké // čárky, pohodové těhotenství a příští rok malé srpňátko ![]()
Tak to vypadá, že se hlásím do klubu. MS stále nepřichází, prsa bolí šíleným způsobem a nastoupila maximální žravost ![]()
Ywett
Ahojík všem, já našla // 27.11., ale druhá slabá, další den opět a trochu silnější.
k dr jdu až za 14 dní, dřív to stejně nemá cenu.
tak jestli se mohu přidat? doufám, že tu zůstanu a nic hroznýho se nestane a že mi // tam vydrží ![]()
Ahoj, jsem ráda, že už tu některé jste
Hledala jsem diskuzi SRPEN 2010 a nenašla, tak jsem ho taky založila
…samozřejmě mě jedna dobrá duše upozornila, že už tu existujete
To je fajn a ráda bych se k vám přidala. Těhutest jsem si dělala 27.listopadu a byly tam //
Ještě jsem nebyla u dr. si těhotenství potvrdit, ale tak snad je to tam
Už mám doma dvouletou holčičku, tak že to bude druhé mimi. Kromě přítele to nikdo neví a ani to nikomu v brzké době nehodlám říct… kromě vás
je super s někým o takové báječné věci pokecat!!!