Poradna duly
Jana Čurdová
Andrimko, i to že byl s otěhotněním problém nechceš jít teď na neschopenku a do práce prostě nenastoupit. Úklid asi není zrovna to nejlepší a o stěhování ani nemluvím. Já šla při prvním těhu taky hned na rizikové. Dr. mi to sama nabídla. A školku fakt závidím…Kačka by měla jít v září, ale te´d nevím, jak to pořeším. A hlavní otázka jestli jí vůbec vemou…a pak jich mám ještě tisíc okolo.
Lucie 3, díky, škoda jen, že já ten metřík vůbec nevidím. U nikoho. No, ale to bude muset vyřešit manžel:-) na to já jsem krátká. Jinak po Andrimku: Nic si z toho popletení nedělej. Hlavně,že se nestalo nic horšího. A s tou prací, bys to možná opravdu měla lepší hned na rizikové. a když né, tak bych jim to určitě řekla a hlavně nic netahala a tak. Holky a jak je to se školkou? Tomíkovi budou 11.01. dva roky a tak, jestli se nepletu, měli bychom jít k zápisu už tuto zimu nebo jaro. Andrimko, vy jste to udělali jak se zápisem? Lenka
Kočko, tak jim zatím nic neříkej a pak si domluv schůzku nebo jim jen zavolej, že nastala změna a že jsi zjistila, že jsi těhotná a že vzhledem k té situaci, která ve firmě je, že nemůžeš prostě nastoupit. Myslím si, že by to měli pochopit, protože ty jsi si stěhování nevymyslela. L.
Leni zapni si zobrazování podpisů, je to takový malý nápis pod tou větší lištou
Na to klikni
Andrimko, no tak to stěhování a úklid je teda pech. ![]()
To bys jim určitě říct měla, ale chápu že máš obavy z reakcí. ![]()
Já se teda budu snažit být v práci co nejdéle už proto, že podnikáme a pracuju ve „svém“. Už teď mám hrůzu jak to bude potom. ![]()
Jé skvělééééé, už to vidím. No bezva, a ty máš taky krásnýýýýý metřík. To je úžasný, že můžeš psát po víc jak 7letech, že se milujete. My budeme mít s manželem teď v neděli výročí 6let od seznámení. V sobotu jdeme na koncert, tak to pěkně romanticky oslavíme. Už se moc těším.
Leni děkuju
![]()
Jsem ráda, že už vidíš metříky a hlavně ten vlastní. ![]()
A na jaký koncert to jdete? Jsem zvědavka
já budu o víkendu sama doma, tak se docela těším,jak něco napeču a poklidím. Naštěstí okna už mám hotová, tak teď už to bude jen takový šudlání. ![]()
Vidím a to jen díky Tobě. No my máme rádi folk, takže jdeme na vánoční koncert Žalmana a spol. Je to vždy takové zastavení se v tom vánočním shonu. Moc se těším. Ty šílenče, nebylo by lepší odpočívat???? Lenka
Já mám dnes také v plánu okna, včera jsem dělala perníčky…jdu dělat oběd…Kubík hlásí, že je prázdné bříško ![]()
Aha, tak to si to pěkně užijte.
Na to my moc nejsme. ![]()
Můj drahouš jede v sobotu na box a mě trošku mrzí, že nemůžu jet s ním, ale bude to pánská jízda ![]()
Jinak já odpočívám, ale moc to nejde, když nemám žádné těhu příznaky a ani únava se mě nijak nedotkla, to spíš naopak. Mám nějak moc energie ![]()
Andrimka píše:
Já mám dnes také v plánu okna, včera jsem dělala perníčky…jdu dělat oběd…Kubík hlásí, že je prázdné bříško
Perníčky já užtaké mám hotové, ale to zdobení mě nějak neláká. Zkoušela jsem to v neděli a moc dobře to nešlo
![]()
Kubík je šikulka, moje bříško se taky už začíná hláit,jdu něco slupnout ![]()