SRPEN 2010

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7592
9.12.09 10:22

.

Příspěvek upraven 25.12.15 v 21:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
9.12.09 10:25

A holky, co čekáte první…tak píšete z práce nebo jste doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
9.12.09 10:27

Andrimko, i to že byl s otěhotněním problém nechceš jít teď na neschopenku a do práce prostě nenastoupit. Úklid asi není zrovna to nejlepší a o stěhování ani nemluvím. Já šla při prvním těhu taky hned na rizikové. Dr. mi to sama nabídla. A školku fakt závidím…Kačka by měla jít v září, ale te´d nevím, jak to pořeším. A hlavní otázka jestli jí vůbec vemou…a pak jich mám ještě tisíc okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
9.12.09 10:38

.

Příspěvek upraven 25.12.15 v 21:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
9.12.09 10:43

Lucie 3, díky, škoda jen, že já ten metřík vůbec nevidím. U nikoho. No, ale to bude muset vyřešit manžel:-) na to já jsem krátká. Jinak po Andrimku: Nic si z toho popletení nedělej. Hlavně,že se nestalo nic horšího. A s tou prací, bys to možná opravdu měla lepší hned na rizikové. a když né, tak bych jim to určitě řekla a hlavně nic netahala a tak. Holky a jak je to se školkou? Tomíkovi budou 11.01. dva roky a tak, jestli se nepletu, měli bychom jít k zápisu už tuto zimu nebo jaro. Andrimko, vy jste to udělali jak se zápisem? Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
9.12.09 10:45

Kočko, tak jim zatím nic neříkej a pak si domluv schůzku nebo jim jen zavolej, že nastala změna a že jsi zjistila, že jsi těhotná a že vzhledem k té situaci, která ve firmě je, že nemůžeš prostě nastoupit. Myslím si, že by to měli pochopit, protože ty jsi si stěhování nevymyslela. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
9.12.09 10:47

Leni zapni si zobrazování podpisů, je to takový malý nápis pod tou větší lištou :wink: Na to klikni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
9.12.09 10:51

Andrimko, no tak to stěhování a úklid je teda pech. :-x
To bys jim určitě říct měla, ale chápu že máš obavy z reakcí. :nevim:
Já se teda budu snažit být v práci co nejdéle už proto, že podnikáme a pracuju ve „svém“. Už teď mám hrůzu jak to bude potom. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
9.12.09 10:53

Jé skvělééééé, už to vidím. No bezva, a ty máš taky krásnýýýýý metřík. To je úžasný, že můžeš psát po víc jak 7letech, že se milujete. My budeme mít s manželem teď v neděli výročí 6let od seznámení. V sobotu jdeme na koncert, tak to pěkně romanticky oslavíme. Už se moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
9.12.09 11:02

Leni děkuju :oops: :oops: :oops:
Jsem ráda, že už vidíš metříky a hlavně ten vlastní. :wink:
A na jaký koncert to jdete? Jsem zvědavka :oops: já budu o víkendu sama doma, tak se docela těším,jak něco napeču a poklidím. Naštěstí okna už mám hotová, tak teď už to bude jen takový šudlání. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
9.12.09 11:09

Vidím a to jen díky Tobě. No my máme rádi folk, takže jdeme na vánoční koncert Žalmana a spol. Je to vždy takové zastavení se v tom vánočním shonu. Moc se těším. Ty šílenče, nebylo by lepší odpočívat???? Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
9.12.09 11:13

.

Příspěvek upraven 25.12.15 v 21:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
9.12.09 11:18

Já mám dnes také v plánu okna, včera jsem dělala perníčky…jdu dělat oběd…Kubík hlásí, že je prázdné bříško :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
9.12.09 11:18

Aha, tak to si to pěkně užijte. :wink: Na to my moc nejsme. :oops:
Můj drahouš jede v sobotu na box a mě trošku mrzí, že nemůžu jet s ním, ale bude to pánská jízda :evil:
Jinak já odpočívám, ale moc to nejde, když nemám žádné těhu příznaky a ani únava se mě nijak nedotkla, to spíš naopak. Mám nějak moc energie :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
9.12.09 11:30
Andrimka píše:
Já mám dnes také v plánu okna, včera jsem dělala perníčky…jdu dělat oběd…Kubík hlásí, že je prázdné bříško :lol:

Perníčky já užtaké mám hotové, ale to zdobení mě nějak neláká. Zkoušela jsem to v neděli a moc dobře to nešlo :evil: :cry: :cry: :cry:
Kubík je šikulka, moje bříško se taky už začíná hláit,jdu něco slupnout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital