SRPEN 2010

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7592
10.12.09 09:43

Dobré ránko holky,
teprve snídáme :oops: jako vstávali jsme v 9.17h a to byl pak fofr, manžel zaspal :mrgreen: a Kubík by klidně ještě taky spal :-D to jsme ale rodinka
Jdu Vás dočíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
10.12.09 09:54

Lucie*3 Na spinning jsem byla hodně zažraná, vždy jsem si tam vyčistila hlavičku :huban:
Babičky máme 4 (z toho 2prababičky) a hlídací 1. Všechny máme v jednom městě, takže supr.

Na nevolnosti taky znám jen zázvorová lízátka, coca cola (pozor né light!), jíst po troškách a každou chvilku nebo pak vydržet do konce 1.trimestru :-?

Kachni krásné koťátko
LuciL prosím hoď sem seznámek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
10.12.09 10:01

Andrimko, tak Vám přeji také dobré ráno!!! A to vstávání je teda super…to by mi taky šlo, ale slečna od 7hod už lítá po bytě. Ty jo, tak 4 babička…to je fakt parádička. :palec:

Jdem na chvilku ve, tak zatím ahoooj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
10.12.09 10:45

Tak seznámek:

SRPEN 2010

• Andrimka – // 27.11, MS 2.11, KO 21.12, 1 dítě (Kuba 3roky)
  • Kachni - // 27.11., MS 23.10., KO 14.12
  • Lenkaky - // 5.12. MS 3.11, KO 21.12, 1 dítě (Tomík 2roky)
  • Lucie*3 - // 30.11, MS 20.10, KO 14.12, 1 dítě (Kačí 2 roky)
  • LucieL - // 30.11, MS 5.11, KO 15.12
  • Nitetis - // 13.11., MS 13.10. KO 8.12.2009-srdíčko, TP 5.8.2010
  • Ywett - // 8.12., MS 27.10., KO 22.12., 1 dítě (Matyáš 2roky)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
10.12.09 10:49

Andrimko, teda to jste si pospali :-D Není nad to jednou za čas pořádně zaříznout a chrnět. Závidím, mě už se to druhý týden moc nedaří a takový jsem byla spáč. :cry:

Luci není nad to, když je dostatečný počet babiček, že? My budeme mít jednu u nás ve městě, 2 prababičky do 15km od nás a přitelova maminka je teda 50km, ale ta si babičkovství už užila dost a dosti, takže jí občasná návštěva určitě bude vhod víc, než kdybychom tam byli nalezlí každý den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
10.12.09 12:13

Kachni to koťátko je fakt úžasný

Jinak jsem taky docela nafouklá hlavně ve chvíli kdy se najím, ráno je to ještě dobrý :lol: ale v prácí už sedím s rozepnutým knoflíkem a povoleným zipem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
10.12.09 12:46

Holky tak jsem si právě koupila těhu čaj, protože už nevím co mám pít.
Není to ale brzo? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
10.12.09 13:00

Luci: není brzo, já si ho za chvíli asi taky koupím. Blbě mě není, ale nemám co pít, po pití je mi divně, jedině ředěný jablečný džusík jinak vše :poblion:

Dnes nic nestíhám, jak jsme pozdě vstávli, je to znát. Nevím co se děje, ale mladej pán nás teď budí až po 8.45h a den je pak krátký :lol: ale aspoň se vyspím. Chodí spát ve 20.hod a v kuse spí, takže lahoda. Mě vlastně v kuse spí už od 4měsíců :srdce: zlatíčko.

Dnes jsem skočila do Kiku neb kalhoty dřou, já přibrala už po těch hormonech, takže jsem tam koupila nějaké rifle neb těhu ještě nosit nechci :mrgreen:.

Teď tu funím, naprala jsem se obídku a je mi těžko. Dnes razíme na cvíčo.

Mějte se tu a opatrujte bříška :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
10.12.09 13:18

Andrimko no tak to je nádherný, prosím tě pak mi musíš dát recept na to jak si to miminko naučit takhle krásně spinkat :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Já se právě snažím fakt pít a ten pitný režim dodržovat, protože jinak piju hodně málo.
Copak bylo dobrého k obídku? Já čera vařila kuře na paprice, tak jsem si ho vzala dnes k obědu. Večer se chystám na špenát, mňam :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
10.12.09 13:56

Luci,já si koupila čaj pro těhotné v pondělí, ale moc mi nejede. Myslela jsem, že by mi mohl pomoc od nevolností.

Andrimka, Kubík spí od 4 měsíců celou noc 8-o , jak se to dělá??? Kačka začala spát celou noc až po roce a půl. Užijte si cvíčo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
10.12.09 14:12

Luci mě docela chutná, kontryhelový mi přijde daleko horší. :wink:
A máš v sáčcích, nebo granulovaný?

TAky se musím přiznat, že jsem dneska slídila na netu po kočárcích :oops: Jsem hrozná,ještě to nemám ani potvrzené a už takhle slídím co kde mají :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
10.12.09 14:36

ahojík holky, tak jsem se objednala na sono a jdu až 21.12., do té doby musím vydržet. půjdu tam zatím aspoň na krev, si zjistím, jak to tam vypadá v té budově. když jsem tam volala, zvedla to protivná osoba, tak snad to bude dobrý.
hlavně, když to bude do Vánoc, ať mám co dát našim pod stromeček :)
holky, jsem taky pěkně nafouklá. to je brzy být tlustá ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
10.12.09 14:43

Luci, mám klasický v sáčcích… já mám jinak bylinkové čaje ráda, ale te´d jsem vážně divná :nevim: . A ty máš jaký? Jééé, a jen jukej po kočárcích…já vybírála od 20tt a ve 33tt jsem furt nevěděla. Nakonec vyhrál Jané Nomad a je super a bude i na druhé.

Kachni, i já jsem šíleně nafouklá to snad taky odezní ne :lol:, takto jsem, jak v 5měsíci. A s UZ si dali teda na čas, ale ono to uteče, neboj;-). A ozvali se sami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
10.12.09 14:54

Luci3, musela jsem se tam objednat. si představ, volám tam a prý prosím. tak jsem řekla, že volám ohledně sono a ona mi řekne, že se musím objednat. tak jí říkám, že právě proto asi volám ne?
no nic. dali si na čas, ale mám aspoň jistotu, že bude už vidět víc než třeba zítra :)
jsem taky jak v pátém měsíci, fakt nafouklá. ůůůůůůůůů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
10.12.09 14:59

Luci já mám přesně tento čajík: http://www.drmax-lekarna.cz/…y-20x2g.html

Co se kočárku týká, tak toužím po Slalom Jané. 2 známé si jej celkem chválí, tak nevím. Zatím jsem ale nenarazila na jiný co by se mi líbil víc. :wink:

Kachni až 21.12? To je sice docela doba, ale zase to ber tak, že to už bude krásná fotečka jako vánoční dárek. Koukám, taky budete nadělovat. Já koupím dětské albumy, na první místo chci dát fotečku testíků a na druhé fotku z UTZ, tak doufám, že příští úterý už tam bude prďolka trošku vidět. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí