SRPEN 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4118
9.12.09 17:41

Holky, tak tady hltám info o školkách, taky pomalu rozhazuju sítě, souhlasím, že aspoň na těch pět dní v měsíci by to chtělo, ale ti naši drobci jsou prostě silnej ročník, což je výborná výmluva. Je zajímavý, že se to ví, ale stejně budou všichni překvapení :roll:
Jinak s tím zvedáním Matyho, do košíku v obchodě ho určitě zvedám a zvedat budu, je to menší zlo, než ho honit po kšeftě. Holt těhotenství není nemoc a nemůžu si dovolit sedět s nohama hore. Samozřejmě se plánuju šetřit, Maty je cepovanej, takže ho nenosím, ale v tomhle mokru řvoucí a zmítající se dítě na chodníku ležet prostě nenechám :-? Sama jsem zvědavá, jak to budu zvládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
9.12.09 17:46

ahojky, k tomu SINUPRETU - doporučila mi ho doktorka a už mockrát mi pomohl. Myslím, že se dělá jen roztok a tabletky. S tím sprejem nevím, ale třeba ano. Mělo by to být čistě přírodního charakteru a prý to mohou i těhule. Info např: http://www.levnalekarna.cz/…p-71334.html . Budu zkoušet ty inhalace. Manžel si vzal dva dny volno, abych mohla ležet. Je to moje zlatíčko. Nevím, co bych si bez něj počala :huban: :srdce: co se týče těch nevolností, tak ta cola po lžičkách hodně vychlazená fakt pomáhá. Prý existují dokonce nějaká lízátka, která pomáhají proti těhotenské nevolnosti, ale s těmi nemám zkušenost. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
9.12.09 17:52

Holky, dík zkusím tu colu…také jsem o tom slyšela. Mně je třeba 2hod dobře a pak to přijde z ničeho nic, pak se to zlepší a furt dokola:-(. Už to trvá týden a jsem z toho nějaká vyřízená.

Leni, manža je fakt úžasnej…a´t je brzy líp!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
9.12.09 18:20

Luci, doporučujou se zázvorový lízátka, zázvorovej čaj, prostě zázvor. A taky pořád jíst (třeba co hodinu). Po pidikouskách, třeba 3 kuličky hroznů.
Jinak holky, taky vás cokoliv rozbrečí? :roll: Včera kolem jeli po silnici 2 traktory za sebou a mě to maximálně dojalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
9.12.09 19:52

Děkuji všem za hezké přivítáni. :kytka:

Holky já jsem asi dinvá. Kromě toho že jsem nějaká nadmutá a mám citlivější prsa nějak nepocituju že v „tom“ ani ta únava ještě není nic výrazného, ale je fakt že počítač mě dost unavuje asi ho mám po celým dnu v práci až dost.

Jinak pracuju v kanceláři tak když se nic nezkomplikuje tak snad tam vydržím až do mateřský.

Co se týče blížících se vánoc tak snad se dostanu k cukroví o víkendu a úklid buď zvládne drahá polovička nebo se prostě uklízet nebude :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
10.12.09 08:44

Holky ahoj,
já jsem včera přišla pozdě domů a šla spát, jsem už asi fakt unavená.
byla jsem na gyndě. jinak moje dr nemá v ordinaci nic, takže mi vzala jen stěry a prohmatala a pak mě bolelo břicho, protože mě mačkala. jinak jsem se objednala po netu na sono na doporučení, tak mi asi budou volat na mobil nebo co a když ne, tak tam zavolám po obědě sama. třeba půjdu už zítra a nebo v pondělí. takže budu muset chodit do poradny k mé dr a na zbytek věcí o stanici busu dál, ale to ujde. co bych pro to moje mimi neudělala :)
ale dle dr těhotná jsem, když jsem řekla, kdy jsem testovala a co se objevilo, tak říkali, že je to jistý. spočítala mi dle poslední MS včera 6+6tt, takže dnes jsem asi 7tt
:lol:
ale víc asi poví pak to sono
jsem zapomněla, že mi řekla, že dle MS by byl termín porodu tak na konec července…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
10.12.09 08:53

Ahoj holky,

Ywett, díky za rady…je fakt, že nejhůř je mi, když mám prázdnej žaludek, jak se najím, tak to jde.
S traktorama jsi mě opravdu pobavila, ale jinak mě též rozbrečí skoro všechno.

Nitetis, já Ti normálka závidím, že je Ti dobře. U prvního mi to bylo celkem fuk, ale teď to odnáší i malá a to je mi pak zas líto:-(. Ale musím věřit, že bude zase dobře.

Kachni, Gratuluji k první kontrole…je škoda, že nemá dr. UZ v ordinaci, ale jedna stanice to se zvládne;-). A dej pak vědět, kdy jdeš na UZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
10.12.09 09:03

Luci, u nás to taky odnáší Maty. Nejsem ničeho schopná, i když už je to malinko lepší. A největší krizovku jsem si odbyla minulou sobotu, kdy byl chlap naštěstí doma.
Tak ať nás to co nejdřív přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
10.12.09 09:21

Ahoj holky :mavam:

Nitetis tak to jsem asi divňule dvě, protože já to mám úplně stejně jako ty. Jen ty prsa jinak mi vůbec nic není, akorát večer jsem možná unavenější,a le možná je to i tím, že podvědomě se chci šetřit a večer dřív odpočívat.😉
Možná se trošku víc dojímám, ale jedoucí traktory to zatím nejsou a co bych za to dala :oops:

Kachni držím palečky, aby tě vzali co nejdříve a mohla jsi si svého drobka prohlédnout :wink:

Holky já podle poslední MS dnes začala 5tt :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
10.12.09 09:26

holky, já na sobě taky nic necítím, trochu prsa a únava. je mi sem tam trochu špatně, ale jako bych spíš snědla hnusný jídlo. jinak nic. jsem ale nafouklá. já snad budu muset už nosit kalhoty s gumou :)
nebojte, až bude UTZ, tak sem hodím foto. a pak si už konečně změním metřík, ale to až po sonu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
10.12.09 09:27

posílám na rozbrečení naše koťátko :)
sice to nejsou traktory, ale .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
10.12.09 09:31
Ywett píše:
Luci, u nás to taky odnáší Maty. Nejsem ničeho schopná, i když už je to malinko lepší. A největší krizovku jsem si odbyla minulou sobotu, kdy byl chlap naštěstí doma.
Tak ať nás to co nejdřív přejde.

Taky jsem to měla nejhorší o víkendu…a manža se fakt staral. TeĎ to jde, ale jak píšeš též nejsem ničeho schopná, jsem strašně líná a všechno mě obtěžuje. :roll: :oops: …hroznej stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
10.12.09 09:34

Kachni, Luci,tak to závidím i Vám :lol:

Kachni, je nádhernej :srdce: :srdce: :srdce: !!! Jak dlouho ho máte? A je s Vámi doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
10.12.09 09:40

Luci neboj, já myslím, že ono to ještě přijde. :wink: A pak vás při své smůle přebliju všechny :poblion: :oops: :lol:

Kachni to je teda fakt fešák, nebo fešanda?Mě se miciny moc líbí, ale doma bychom jí mít nemohli,protože máme dost rozmazlenýho a agresivního jorkšíráka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
10.12.09 09:43

se teď na chvíli odmlčím :)
je to kočička, mají ji rodiče. ale já jsem s kočkama ve styku celý život, tak snad ta toxoplazmoza se mi vyhne nebo nevím. musím to říct své dr, na to jsem totiž zapomněla.
jinak naši mají ještě kočku, tohle je její mimi. ostatní tři koťátka prodali. teď je už větší. a holky, už nebrečte :)
já jdu pryč :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital