Poradna duly
Jana Čurdová
Andrimko ta fotečka z UTZ je fakt úžasná, už se těším na vlastni
Boruvko vítej a gratulace ať je brzy vidět ![]()
Jinak my budeme oznamovat pod stromeček, ještě vymýšlíme vhodný způsob. Skorotchýňka si asi bude myslet že si děláme srandu, jelikož když jsme minulý týden sondovali co si kdo přeje k ježíškovi tak po jistém ostychu oznámíla, že tedy to vnouče
(bude to jejich první tak se děsně těší). A pak tak omluvně dodala, že to asi nestihneme. A já měla co dělat abych udržela kamenou tvář.
Andrimko, úplně jsem zapoměla pochválit fotečku…je to nádhera…fakt zázrak
!!!
Nitetis, tak to skorotchýňka bude koukat…bude to pro ni fakt super překvápko;-). To se Vám povedlo!!!
Ahojky holky, kde začít? Boruvko, vítám Tě a gratuluji k potvrzení těhu. Je bezva, jak se tu den po dni rozrůstáme:-) Andrimko, ta fotečka z ultrazvuku je opravdu náááádherná. My takovou žádnou neměli:-( Tak třeba budeme mít větší štěstíčko při tomhle těhu. Jinak u nás je to s tím vyzrazováním tak, že jsem to řekla asi dvou kamarádkám, ale rodině to hodlám říct až tak kolem 20tt. Ale jsem dost ukecaná, takže budu ráda, když to vydržím do 13tt. No jsem zvědavá. Nitetis, skorotchýňka Vám to asi fakt věřit nebude
rozhodně to pro ní bude ten nejkrásnější dárek pod stromeček jako pro všechny ostatní, co se to letos dozvědí. Co se týče mých příznaků, tak nafouknuté bříško nepoznám, mám ho značně nafouknuté už léta, ale prsa jsou každý den snad o kilo těžší a je mi celý den blivno,naštěstí bez zvracení, ale co je asi nejhorší je ten čich
i přes rýmu vše cítím tak desetinásobně. Jak jste na tom vy? Pěkný večer všem. Lenka
Holky, včéra večer jsem začala trochu krvácet přes noc to bylo o.k. a ráno zase. Nakonec jsem se dopoledne vydala na pohotovost. Máme potvrzené těhu tam kde má být a už bylo vidět i srdíčko
.Těhu odpovídá 7+1tt. Dostala jsem Utrogestan a mám se šetřit. Mám strašný strach
.
Opatrujte se !!!
Vítám Borůvku
Lucie*3 šetřit se, i když v tvém případě a pobíhající Kačky to bude obtížné. Hlavně, že je vše v pořádku a to
jistě udělalo aspoň trošku radost v takový blbý moment. A co řekli ke krvácení?
Nitetis tak to bude trefný dárek - vnouček/čátko pod stromeček, panečku !!!
Jinak díky za pochvalu fotky UTZ, vyřídím Kubíkovi, že se pěkně nastavil.
Lenkaky pachy, taky hrůza
otevřít ledničku a nedýchat jinak
a občas mi ty jídla absolutně nevoněj.
Tak a co já perlila? V pátek na dětkém cvičeníčku jsem si ukopla prsteníček na noze
ale stylem, že to v kuse bolelo, i když Kuba mohutně foukal a tvrdil „že je to dobrý“ a já „neee není to dobrý“. Celý den stejná bolest ať jsem chodila nebo ležela.Zvažovala jsem pohotovst jenže mezi chřípajzny se mi nechtělo… Manžel se hned nabízel, že mi ho narovná, že ho mám určitě mimo kloubek, vyhozenej, že mu to doktor taky rovnal…
jenže on doktor není
a že to bude hodně bolet. No co by jste řekli? Jasně že NE !! Prst mám ohnutý jak banán, od prostředního kloubku až po nehet celý fialový…jenže když s ním rukou ohýbám v kloubku tak to nebolí…tak snad je fakt jen naražený a vymknutý, uaaaa…co myslíte?
Napadnul nám tu sníh, nic moc, ale fik a celý den nešel internet
a sousedi dokonce mají sněhuláka ![]()
Kubík je na noc u babičky a my razíme na večeři. Není nad babičky ![]()
Opatrujte bříška a napiště co je nového
Ahoj všem ![]()
tak mě zatím sem tam něco a nebo někdo nevoní, ale jinak nic velkýho.
mám udělaný tři těsta na cukroví, takže jsem unavená jak blázen a zítra to musím upéct. uf
Luci3, snad to bude vše v pořádku ![]()
Lucie*3 moc, moc, moc Ti držím palce, aby bylo vše v pořádku. Zkus se opravdu šetřit, i když to bude fakt těžké
, ale určitě to dobře dopadne
Skvělé, že už jste viděli
.Jak píše Andrimka, to Vás jistě potěšilo. Držím palce a přeji pěkný den všem.
Lenka
Ahoj Holky.Mužu se k Vám přidat?
Já jsem v 6.týdnu.Rodit bych měla 9.srpna-taková dlouhá doba
Pořád mě to připadá jak zázrak,nešlo nám to rok a těd najednou
Ale taky se bojím.Před rokem a pul jsem potratila v 11.týdnu,pak jsem měla 2 revize a zánět takže po tom všem jsem ani nedoufala že se to povede.A jak se jinak cítíte?Mě těd bývá malinko špatně spíš dopoledne,v podbřišku mě pobolívá taky chvilkama.B
udu se těšit na odpovědi.Pája
Ahojky holky. Můžu k vám? Ve čtvrtek jsem měla dvě čárky a pak zase, k doktorovi jdu ale v úterý tak snad to klapne. Co jsem koukala tak by to mělo být na 14. srpna.
Ahoj holky, nostalgicky vzpomínám.. touhle dobou jsem právě objevila dvě čárky… A teď mi v postýlce spinká malý Kubíček.
Držím všem palečky, ať jste Vy i miminka OK
Užívejte si to, ono to opravdu rychle uteče!!!
Zdravím všechny,taky se přidávám jestli mohu k Vám.Můj test dopadl s dvěma čárkami, u doktora jsem už byla,ale kartu mi vystaví až před vánocemi.Taky je to pro Vás tak strašny nikomu to neříci a nechat to jako překvapení pod stromeček?Moje netěř čeká mimi začátkem května,takže se debatí a já zaritě mlčím.No,úžasný!Myslím,že TP by měl vyjít na srpen,což je skvělý,jelikož jsme se letos v srpnu brali. ![]()
Pajunko, Lem a Ewulko vítejte a ať všechno probíhá tak jak má.
Hezky se nám to tady množí ![]()
Je to docela těžky to pod ten stromeček vydržet, ale už to je jen chvilička tak snad to klapne a neprovalí se to dřív.
Příspěvek upraven 14.12.09 v 17:53
U nás to tatínek ví ale zbytku rodiny to chceme říct na Vánoce. Jenže moje máma je jako radar a určitě to tuší. Pořád se mě na něco ptá a je hrozný to vydržet. I když jim to řekneme už 23 protože o Štědrý den se nevidíme a 25 je už táta v práci a já chci aby byl u toho. Nebo nevím jestli to říct už 20 kdy jedeme k babičce na zabijačku a budou tam i tety a sestřenky.
Ahojte,
vítám nově příchozí. Hoďte údaje ať se může doplnit seznámek.
Hlásím, že prst už je jen fialový a nebolí,uff ![]()
Moje mamka je taky takový radar, taky už asi tuší
stejně jako minule ![]()
ahojík holky a vítám nové ![]()
tak jsem ráno byla na krvi, takže ještě utz za týden a bude mi hned líp.
jinak já to taky tajím na 25.12., kdy se sejdeme celá rodinka ![]()
musím to vydržet.jsem tajemná. nevím, zda mamča něco tuší, ale to se dozvím, až jim to povím, zda něco řekn, že už to dávno ví ![]()
ale zatím mi nic není, sem tam mě píchne bříško, ale jinak nic. jsem za to ráda, kdoví, jak dlouho to ještě vydrží ![]()