Poradna duly
Jana Čurdová
Andrimka píše:
Ahoj holky,vítám nově příchozí dvojčátkovou maminku
Luci: holky, máte pěkné fotečky UTZ
Já se taky už děsně těšín na UTZ, už jen z toho důvodu, že musím vyřešit ten nástup-nenástup do práce…a srdéčko zatím není potvrzené.
Dnes je mi tak zle, zubař mě tak zrasoval, že mě bolí jak zuby tak dásno a nejraději bych tu bolest zaspala.
Víc reagovat budu příště, dnes už vyhlížím tatínka, abych mu předala dítko a šla spát
Ahojky Andrimko, jejda zubař - ani nepřipomínej, já jdu koncem ledna a už teď se bojím ![]()
Tak si běž, až přijde taťka, lehnout a snad to zaspíš, přeju sladké sny - nejlépe o miminku ![]()
Ahoj holky ![]()
Můžu se přidat? Jestli všechno půjde jak má ( velice v to doufám) termín porodu mám v srpnu
![]()
Tak zdravím nově příchozí
a všem hodně štěstí
.
O zubaři ani nemluvte. Já byla a hrůza. Dělala mi přední zuby a ta injekce byla za trest. ještě že mi dělala oba najednou protože pak už bych nešla.
dnešní probuzení hrůza. Žaludek mám od rána na vodě, nejraději bych spala a ta prsa, asi mi bolestí upadnou
. V práci máme ukrutnou zimu, tak doufám, že to s mimíškem dnes vydržíme. Nejraději bych se někam zahrabala. ![]()
Ahoj holky, tak moje vstávání dneska taky děs běs - probudila jsem se snad víc unavená, než jsem šla spát ![]()
Ale jinak mi pořád nic není, pominu-li fakt, že pořád tak nějak cítím tu včerejší opečenou jitrnici, co jsem si dala k obídku
Fuj ![]()
u nás od rána sněží, tak jsem zvědavá, jak dlouho to vydrží, mohlo by na ty Vánoce něco připadnout, ať jsou konečně po kolika letech na sněhu ![]()
Vítám mězi náma Myšánka
a koukám, že jsme na tom skoro stejně, já jsem 5+6 a ty o dva míň, to si třeba pak můžem psát SMS z porodky
![]()
Jo holky prosím vás, nemohly byste mi poradit? Vymýšlíme dárek pro dvanáctiletou neteř a nic nás nenapadá, s hračkama si už vůbec nehraje, spíš se raději učí, taková uvědomnělá, tak nějak nemám tucha co jí nadělíme. ![]()
Děkuji za hezké přivítání, holky ![]()
LucieL - jsme na tom stejně, no
To je úžasné
A ne jen s těhotenstvím. V diskuzi o superstar jsem citovala tvůj příspěvek, že Chodur zpívá jako mladý Kraus a vůbec se mi to nelíbí ![]()
Jsem si říkala, kde jsem tě už viděla ![]()
S dárky mám taky dost velký problém, ale co jí takhle koupit nějakou společenskou hru. U některých potrápíš dobře i mozek ![]()
Za chvíli jdu na gyndu a jsem zvědavá, jestli už nám bude tlouct srdíčko ![]()
ahoj holky,
tak koukám že na utz už snad byla každá. jestli to takhle u mě bude pokaždé s tím objednáním až za 14 dní, tak dřív porodím ![]()
já nemám žádné příznaky. jsem jen nafouklá a strašně mi vadí výfukové plyny. normálně jsem to sice cítila, ale přežila, ale teď bych ![]()
to je ale vše, chuť k jídlu nemám jen ráno, ale pak jsem docela hladová ![]()
vítám nové budoucí maminky ![]()
Já jsem ještě nebyla na UTZ. Jdu až příští úterý.
O zubaři mi ani nemluvte. Měla jsem ty první 3 týdny tak citlivé zuby až to pěkné nebylo. Nateklé dásně kolem zadních stoliček. naštěstí už to dalo klid, ale budu tam muset, neb mám ulomenou stoličku a na té vedle mi vypadla plomba.
Holky jak to máte s chutěma?
Tak jsem si přidala metřík.
Holky zdravím Vás,jediná z vás tam chybím, tak mi to tam prosím napište.// 7.12.,MS 7.11.,KO 21.12.ju?Díky ![]()
myšánek píše:
Děkuji za hezké přivítání, holky
LucieL - jsme na tom stejně, noTo je úžasné
A ne jen s těhotenstvím. V diskuzi o superstar jsem citovala tvůj příspěvek, že Chodur zpívá jako mladý Kraus a vůbec se mi to nelíbí
Jsem si říkala, kde jsem tě už viděla
S dárky mám taky dost velký problém, ale co jí takhle koupit nějakou společenskou hru. U některých potrápíš dobře i mozek
Za chvíli jdu na gyndu a jsem zvědavá, jestli už nám bude tlouct srdíčko
Jj, já vím, hned jsi mi byla sympatická
![]()
TAk to já vám držím palečky, ať už tam je, já ho včera měla, bylo to krásný jak mi ukazoval jak pulzuje. Hezky si to užij ![]()
Mishaczek píše:
Já jsem ještě nebyla na UTZ. Jdu až příští úterý.O zubaři mi ani nemluvte. Měla jsem ty první 3 týdny tak citlivé zuby až to pěkné nebylo. Nateklé dásně kolem zadních stoliček. naštěstí už to dalo klid, ale budu tam muset, neb mám ulomenou stoličku a na té vedle mi vypadla plomba.
Holky jak to máte s chutěma?
Tak jsem si přidala metřík.
Mishaczku metřík krásný ![]()
Jo a ty citlivé oteklé dásně jsem měla taky, naštěstí už to splasko a mám klid.
Bylo to fakt nepříjemný,při každým čištění mi tokrvácelo, fuj. ![]()
Kachni určitě je všechno v pořádku, ale ta jistota po vyštření tam prostě chybí, viď? Přeju ti ať ti to čekání rychole uteče a už se fakt moc těším na fotečku z UTZ, to bude už krásně vidět. ![]()
A s tou hladovostí mi ani nemluvte, já byla teď nakoupit a zase bych nejraději zkoupila všechno ![]()
Ještě holky můžu se zeptat, jak to máte s večerní hygienou? Koupete se nebo se sprchujete? Já si tu vanu nedokážu odpustit a měla jsem za to, že když neležím ve vařící vodě, ale je tak akorát na žádné dlouhé vyvalování, že můžu, ale dnes mi kámoška říkala, že nesmím. Tak teda nevím.
![]()
Luci, to čekání je děsný, to je fakt, furt se na něco čeká. před tím jsem zase čekala, zda přijde MS a když jo, tak jsem pak čekala na další testovací den atd…
já se celý život jen sprchuju, krom když jsem byla malá, mě koupání nebaví a šetřím vodu ![]()
Kachni píše:
Luci, to čekání je děsný, to je fakt, furt se na něco čeká. před tím jsem zase čekala, zda přijde MS a když jo, tak jsem pak čekala na další testovací den atd…
já se celý život jen sprchuju, krom když jsem byla malá, mě koupání nebaví a šetřím vodu
Jo tak to mi ani nemluv, já taky pořád jen počítala dny, když jsem měřila BT, tak hlavně nepropásnout ten hlavní plodný den, potom to čekání jestli mrcha dorazí, když dorazila tak zase čekat než přijde ovu.
Hnus.
A teď je to zase čekání, ale už je to mnohem příjemnější čekání a až ti to potvrdí a uvidíš prďolku na UTZ tak to bude úplně nejlepší ![]()