SRPEN 2010

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3861
17.12.09 10:01

Mishaczku, asi to komolím :)
já vychrtlá nejsem, tak třeba to nebude takový problém, ale tlustá taky nejsem.
nevím, asi zkusím bonellu, podle mě stačí, že se člověk nějak maže, aby to nebylo suché, ale pokud mu jsou strie dány, tak je mít bude. třeba ale to trochu zmírní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
17.12.09 10:26

-

Příspěvek upraven 28.12.15 v 23:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
17.12.09 10:32

Andrimko, asi máš pravdu. ale nevím, jaký krém, ten tvůj je děsně drahý. nevím, u nás v lékarně pracují docela slušný holky a nevnucují to nejdražší, tak se zkusím zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
17.12.09 10:32

-

Příspěvek upraven 28.12.15 v 23:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
17.12.09 11:00

Na tu Bonellu jsem koukala v lékárně,ještě jsem koukala, že i Avent dělá krémy:http://www.docsimon.cz/…striim-200ml

Sakra a obsahuje i bambucké máslo, s tím mám moc dobré zkušenosti. :oops: Ach jo, tak teda fakt nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
17.12.09 11:00

hele, to není špatný nápad, já mám taky narozky teď na konci prosince, sice už jsem si dárek vybrala, ale až jim povím, že jsem těhu, třeba se mi na ten krém složí rodinka.
hele a kolik jsi toho krému asi spotřebovala? jinak ten olejíček Aviril je fakt malý, asi 15ml, stojí asi 15,–, takže olej se i rychleji spotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
17.12.09 12:37

Když už jsme u toho já jsem si teď koupila ten Elasti-Q na prsa. Ne že bych měla nějaké obrovské ale v pubertě mi rychle vyrostla a mám tam znatelné strie a pár jich mám i na stehnech,ale ty jsou světné. ZAtím nemůžu posoudit jak ten krém bude fungovatm. S Avirilem mám dobré zkušenosti, pěkně promaže. Holky můžu se zeptat, jak to máte s protohováním nebo spíše se cvičením v těhu?? Cvičíte speciální cviky nego těhu jógu?? :oops: mám sedavé záměstnání a začínají mě bolet záda, ale bojím se cvičit jako předtím :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
17.12.09 13:14

Holky tak já to vyřešila, koupila jsem si právě tenhle krémík: http://www.gsklub.cz/…-50-ml-navic

Je to prý novinka a vzhledem k tomu, že // jsem objevila na Mamatestu, tak zkusím zůstat věrná :wink:

Boruvko já taky skoro celý den sedím. A nemáš doma ten skákací balon? Na tom já hopsám, když mě chytnou záda a teď teda zkouším i nějaké ty cviky, ale to je spíš na posílení pánve než na záda, na záda mi pomůže jen na něm sedět nebo trošku poskakovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
17.12.09 13:22

LucieL

****Jojo mám taky na něm občas hopsám :mrgreen: ale nějak to nepomáhá, jsem se přistihla že se u té práce začínám předkláněk :nevim: tak to mám z toho. a jaké cviky děláš na posílení pánve??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
17.12.09 13:47
boruvkaAS píše: ****Jojo mám taky na něm občas hopsám :mrgreen: ale nějak to nepomáhá, jsem se přistihla že se u té práce začínám předkláněk :nevim: tak to mám z toho. a jaké cviky děláš na posílení pánve??

Aha, no tak to je blbý, tak to nevím jak ti poradit. :nevim:
Na pánev si sedneš na ten míč a jakoby děláš kroužky. Nebo ještě co je dobrý tak zatahovat svaly tam dole, dobrý je to prý třeba při močení, zadržovat a zase pouštět, nekolikrát po sobě. :wink:

Hele našla jsem nějaké cviky na bolest zad v těhu. koukni sem:http://www.hanakova-gynekologie.wz.cz/9_04.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
17.12.09 14:30

Ahoooj holky!!!

Nějak nestíhám a to vlastně nic nedělám. Jen mi je furt zle a jsem fakt šíleně unavená.

Řešíte krémíky, tak já nechci strašit, ale já opravdu mazala poctivě…na značku si nemůžu vzpomenout. Stál okolo 250kč a celé těhu dobré a posledních 14dní mi stejně popraskalo:-(…sice jizvičky jsou bílé,ale jsou :-(. Takže doporučuji určitě mazat.

Víc nějak nevím. Všechny Vás moc zdravím!!!

A o nevolnostech raději pomlčím nejraději bych je někomu předala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
17.12.09 14:49
LucieL píše:
Aha, no tak to je blbý, tak to nevím jak ti poradit. :nevim:
Na pánev si sedneš na ten míč a jakoby děláš kroužky. Nebo ještě co je dobrý tak zatahovat svaly tam dole, dobrý je to prý třeba při močení, zadržovat a zase pouštět, nekolikrát po sobě. :wink:Hele našla jsem nějaké cviky na bolest zad v těhu. koukni sem:http://www.hanakova-gynekologie.wz.cz/9_04.html

LucieL. děkuju moc, kouknu na to a večer to zkusím:o) snad to pomůže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
17.12.09 14:57

už se zase začíná stmívat, ách jo
depku nemám, ale jak jsem unavená, tak mi to moc nepřidává a to dnes musím udělat vosí úly a nazdobit některý cukroví polevama a takovým tím barevným zdobením. se mi nechce. ale musím. chci něco dát mojí mamince a něco druhé mamince, takže ať to mají dřív jak po Vánocích :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
17.12.09 15:11

Ahoj Luci :mavam: nevolnosti pořád obtežujou? mrchy jedny :evil: Holky kdy vám vůbec začaly, já jsem dnes 6tt a pořád nic, kromě neřízených chutí :oops: Si říkám,jestli třeba ještě nedorazí :roll:
Boruvko, nemáš za co, teď jen aby to pomohlo :wink:
Kachni u nás už se taky šeří, už aby bylo zase léto a krásně slunečno o půl 9, co? :wink:
Já taky dnes chci matlat úly a tatrankové kuličky, už to chci mít hlavně z krku, letos mě ty Vánoce nějak neberou. :oops: ačkoliv jsou asi poslední ve 2 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
17.12.09 15:37

Luci, buď ráda…třeba ani nepřijdou nikomu fakt nic není. Mně začalo být nějak špatně okolo toho 6tt. Ale musím uznat, že mi alespoň nění blbě celý den, jako bylo ty první dny. Jen to vždy přijde nečekaně. Jo a doma už dobrý?…jsi psala, že taťka zlobí.

Kachni, přidávám se tady musím dnes zdobit alepit…odkládám to už strašně dlouho. Snad dnes něco udělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí