Poradna duly
Jana Čurdová
LucieL píše:Mishaczek píše:Ty jo to musel být šok, co? Musím říct, že tě obdivuju. Já včera na UTZ taky hledala, jestli nejsou dva, ne že bych po nich toužila, ale spíš z opatrnosti.Andrimka píše:Adrimko já jsem nějak tušila že budou dva. Ještě jsme si z toho s manžou dělali srandu.Na prvním UTZ se dr.manžela ptalka co vidí a on jí povídá,nemá to tam být jen jednou?Ale vzal to v pohodě. Celé jsem to musela proležet. měsíc jsem pakbyla v nemocnici, ale jiank dobrý. Nejhorší byl pak ten první půlrok než si člověk zvykne a zajede se…
Miško Tak to musel být mazec, to zjištění. Jak to probíhalo, jak se to v tobě pralo?![]()
![]()
Mě se taky moc líbí…u druhých
Luc i hlavně,že byli zdraví a narodili se v termínu.Ono se toho za ten první rok seběhlo trochu moc a možná i tím bylo dané, že mi to přišlo tak náročné.S Peťulkou jsme lítali kvůli podezření na epilepsii. Měli 4 měsíce když jsem musela vyřídit pohřeb, advokáty a právníky a pod. Takže toho bylo dost. Nakonec to dopadlo tak, že mám ATD, abych mohla fungovat. Teď už jen na to aby se mi ustálili hladiny v mozku. Takže obdivovat není co.
Mishaczek píše:LucieL píše:Luc i hlavně,že byli zdraví a narodili se v termínu.Ono se toho za ten první rok seběhlo trochu moc a možná i tím bylo dané, že mi to přišlo tak náročné.S Peťulkou jsme lítali kvůli podezření na epilepsii. Měli 4 měsíce když jsem musela vyřídit pohřeb, advokáty a právníky a pod. Takže toho bylo dost. Nakonec to dopadlo tak, že mám ATD, abych mohla fungovat. Teď už jen na to aby se mi ustálili hladiny v mozku. Takže obdivovat není co.Mishaczek píše:Ty jo to musel být šok, co? Musím říct, že tě obdivuju. Já včera na UTZ taky hledala, jestli nejsou dva, ne že bych po nich toužila, ale spíš z opatrnosti.Andrimka píše:Adrimko já jsem nějak tušila že budou dva. Ještě jsme si z toho s manžou dělali srandu.Na prvním UTZ se dr.manžela ptalka co vidí a on jí povídá,nemá to tam být jen jednou?Ale vzal to v pohodě. Celé jsem to musela proležet. měsíc jsem pakbyla v nemocnici, ale jiank dobrý. Nejhorší byl pak ten první půlrok než si člověk zvykne a zajede se…
Miško Tak to musel být mazec, to zjištění. Jak to probíhalo, jak se to v tobě pralo?![]()
![]()
Mě se taky moc líbí…u druhých
To mě mrzí, že jsi to měla takhle komplikovaný
Promiň. ![]()
Ale jak říkáš, hlavně že jsou broučci zdraví a dělají vám radost ![]()
Na mě padá nějakej splín, protože mě zlobí tatínek, tak budu dnes už končit ať to tady nešířím a zase zítra. Pěkný večer papa. ![]()
Jo ještě upravím tabulku. ![]()
SRPEN 2010
LucieL píše:
SRPEN 2010
- Andrimka – // 27.11, MS 2.11, KO 21.12, 1 dítě (Kuba 3roky)
- BoruvkaAS - // 5.12, MS 27.10. KO 22.12
- Ewulka - // 7.12., MS 7.11., KO 21.12
- Kachni - // 27.11., MS 23.10., KO 21.12
- LEM - // 11.12.,MS 8.11., KO 7.1. 1 dítě(Matěj 1 a 3/4 roku)
- Lenkaky - // 5.12. MS 3.11, KO 14.12, 1 dítě (Tomík 2roky)
- Lucie*3 - // 30.11, MS 20.10, KO 4.1, 1 dítě (Kačí 2 roky)
- LucieL - // 30.11, MS 5.11, KO 5.1
- Nitetis - // 13.11., MS 13.10. KO 8.12.2009-srdíčko, TP 5.8.2010
- Pájunka -//30.11.,MS 2.11,KO 23.12
- Ywett - // 8.12., MS 27.10., KO 22.12., 1 dítě (Matyáš 2roky)
proč tam teď nejsem? ![]()
Holky vy jste ale ukecany, chvilku se sem nepodívám a mám co dohánět.
Vítám všechny nově příchozí a blahopřeji k //
Také gratulace ke všem úspěšným kontrolám a ![]()
Já si fotku z UTZ nechám udělat až později až tam bude vidět něco víc než ten náš bílej flíček z posledně.
Jinak jsem pořád nafouklá, už nedopnu kalohoty a v práci se v klasických riflých sedět vážně nedá a tak jsem si musela pořídit už těhukalhoty (sou volnější a dostatečně elastický tak snad vydrží až dokonce když tedy nepřiberu 50kg
) a ještě mám doma dvoje norální co jsou volnější tak mi snad ještě nějakej pátek vydrží.
Jinak další příznaky kromě bolavejch prsou se mi zatím zdatně vyhýbají, chutě mě zatím nepřapadají a na vůně taky přehnaně nereaguju tak uvidíme jak se to bude vyvíjet dál.
Jinak na další KO jdeme 5.1.2010 a už se nemůžu dočkat až ten náš flíček zase uvidím.
Přeju dobré ráno,
holky kdyby jste věděli co jsem včera provedla
Měli jsme na náměstíčku takové ty předvánoční trhy s různejma svíčíčkama a mejdlíčkama apod. ale hlavně tam měli pečený - fuj ani vyslovit to teď nemůžu - klobásy. Když jsem je viděla dostala jsem na ně takovou chuť, že jsem neodolala
Snědla jsem jí s takovou chutí, ale tak za půl hodiny, blé zle zle a celej večer jsem z toho byla mimo.
ještě teď me z toho bolí břicho. brrr - jo chutě. ![]()
SRPEN 2010
Tak teď by to mělo být právně. Myshaczku promiň ![]()
Ahoj holky, koukám, že řešíte krémíky proti striím. Tak to mi teda poraďte, já se zatím mažu obyč. pleť. mlékem, ale už jsem na nějaké koukala a nevím do kterého jít
![]()
ahojky všem, odpovím tak nějak pro všechny.
takže špatně mi zatím nijak moc není. ale včera jsem jedla večer kuřecí kousky na pánvi a po chvilce mi prostě nechutnali. nechápu.
potom dnes ráno jsem vypila hrnek mlíka a snedla ždibec koláče a v tramce mi bylo trochu divně. ale zatím žiju ![]()
jinak holky s těma krémama na strie nevím. moje mamča neměla moc na výběr a kupovala si od Alpy Aviril, je to dětský olejíček. nevím, zda po něm člověk nebude moc mastný.
ale to Bonello se mi taky líbí, není drahé a je ho 200ml. stejně si myslím, že třeba Andrimka se mazala, ale prostě by strie neměla ani bez mazání (stává se to) a tak věří tomuto krému a u dalších podobně. a někdo se maže jak debil a bude je mít. tak teď taky přemýšlím, zda si mám koupit ten olejíček (mamča taky neměla strie, ale nemá ani jednu a já mám dvě na stehnech každé nohy jedna, když jsem rychle vyrostla, tak se bojím, že na strie prostě trpím.)
to je dilema, co?
Ahoj Kachni, že by začínaly nevolnosti?
Takže já tady zůstanu nejdivnější, jo ![]()
K tomu mazání, já teda už teď mám strie na zadku a na stehnech, jak jsem v pubertě rychle vyrostla.
Moje mamka má po mě potrhaný celý břicho až nad pupek a nejsou to neznatelný jizvičky ale pěkně hluboký rýhy a to mazala 2× denně.
Proto já mažu raději hned od začátku abych tu kůži pěkně zvláčnila a připravila, i když stejně počítám s tím, že bez jediné jizvičky se to prostě neobejde. Ale chci zkusit ty škody na těle minimalizovat
![]()
Jen teda jak říkáš, mám dilema z toho, jaký zkusit ten krémík. ![]()
Já mám strie na zadku od puberty docela dost. Po těhotenství se ještě zvýraznily a na břiše mám jen trochu okolo pupku, ale jsou bílé, takže nejsou skoro vidět. Právě jsem mazala tou Bonelou. Ale já byla dost vychrtlá než jsem otěhotněla.
moje mamča není žádný tintítko a stejně nemá ani celulitidu a ani strie.
já asi zkusím tu bonellu, ta není drahá a aspoň tam trvdí, že je na strie. já mám doma taky zbytek normoš tělovýho mlíka, tak se tím taky mažu už měsíc,ale raději si koupím něco dalšího.
hele, u mého metříku píšou, že by už mimi mohlo mít 5cm, tomu se nechce věřit. cha, v pondělí mi řeknou, že má 2cm a mě to bude bohatě stačit ![]()