Poradna duly
Jana Čurdová
Lucie*3 píše:
Luci, buď ráda…třeba ani nepřijdou nikomu fakt nic není. Mně začalo být nějak špatně okolo toho 6tt. Ale musím uznat, že mi alespoň nění blbě celý den, jako bylo ty první dny. Jen to vždy přijde nečekaně. Jo a doma už dobrý?…jsi psala, že taťka zlobí.Kachni, přidávám se tady musím dnes zdobit alepit…odkládám to už strašně dlouho. Snad dnes něco udělám.
No kdyby nedorazily vůbec ani trochu bych se nezlobila
Zrovna jsem zbouchla chipsy......
já vím, zdravý to moc není, zajídala je Kofilou a zapila těhu čajem, no fakt boží kombinace ![]()
Ale jo, doma už dobrý, hodili jsem řeč a celkem v pohodě - zázraky čekat nemůžu
![]()
Luci, dobrá kombinace…já taky ráda nezdravé
, ale ten čaj je tam fakt úžasnej
. A zázraky to je fakt po 8 letech. my jsme spolu 10…, takže chápu
.
Luci
zrovna dneska jsem si tak stěžovala kámošce, kde je ten romantik co žádal o ruku po Eifelovkou, já ho tam asi zapomněla....... ![]()
A nejhorší je, že mě samotné ta kombinace nepřijde nijak extra hrozná, ale říct mi to někdo jiný, tak na něj asi zírám
![]()
Docela se těším, co ještě postupem času dokážu zkombinovat ![]()
Luci, tak to je teda romantika
. čekala jsi to nebo to bylo překvápko? Je fakt, že ta romantika se úplně vytrácí
. Ale zase, když ho vidím s Kačkou…můžu říct, že je úžasnej táta a tak tu romantiku oželím. Počkej až přijde ten drobek
.
Luci no čekala, já jsem o prstýnku pořád mluvila, dokonce jsem si ho přála k Vánocům a nic. Pak přišel, že na Silvestra budeme v Paříži, tak i moje mamka říkala, že mi ho určitě dá, když ale pořád nic, ani nahoře na Eiffelovce ho nevytáhl, tak jsem se smířila s tím, že žádost o ruku v Paříži prostě nebude ![]()
No a on ho vyndal den nato pár minut po půlnocu na Nový rok.
![]()
Je to ale už dva roky a se svatbou nijak nespěchá
Ale tak zase já už se na to taky dívám jinak než ve 20, kdy to pro mě bylo hrozně důležité. Budu šťastnější, když budu mít zdravé dítko co bude mít milujícího tatínka a klidně svobodná. ![]()
Luci, to musela být nádhera hlavně, když už jsi se smířila s tím, že nic nebude…To je fakt kráááása
. Oni ty chlapi umí občas krásně překvapit;-). A svatba ani nebude? A už je smířenej s mimískem?
Jo tak někdy snad jo, ale těhotná určitě ne a hned po porodu taky ne. A to jsem si kdysi plánovala jak bude pěkná mladá nevěsta v princeznovských šatečkách.......no vypadá to spíš na maminu od několika dětí v kostýmku
![]()
S mým těhotenstvím se smiřuje jen velice pomalu a pozvolna ![]()
No tedy tak jsem tady nebyla asi dva dny a měla jsem co dohánět. Já se jen přidám k těm krémům. Já jsem mazala celou dobu a po sedmým měsíci to nevydrželo a mám (no tomu se nedá říct ani strie ale jizvy) je až přes boky a stále červený. Na břichu už jsou světlí ale ty na bokách jsou horší jak po císaři. Tu mám krásnou.
Jo a co se týče chutí tak ty vám závidím. Já jsem při prvním měla strašný ale jen na ovoce, toho jsem snědla tuny
ale teď jsem hladová a nevím co si dát, protože je mi ze všeho divně jen si představím že bych to měla sníst.
LucieL a vy jste tedy mimíska neplánovali. Je pravda že my oba jo ale teď je z toho nějakej vyplašenej. A to je to skvělej táta. Lepší ani být nemůže. Ale asi to bude proto že jsme čekali že to bude taky trvat déle jak ten první.
No neplánovali to se říct nedá.
On se pořád bránil a já plánovala až se to prostě stalo.
![]()
Takže to nebylo až zase tak jeho rozhodnutí, nicméně to že neberu od března prášky věděl. Já po mimču toužila už 3 roky, on jenom sliboval a letos jsem se prostě rozhodla, oznámila mu, že končím s HA a modlila se. A ono to vyšlo ![]()
Ahojky holky, tak jsem se ráno probudila s pořádnou rýmou
hlava mě bolí ale bojím se cokoliv si vzít, piju heřmánkový a mátový čaj, tak to snad pomůže. Chlěla jsem se zeptat, kde si můžu vytvořit svůj metřík
Jinak je tu u nás pořádná kupa sněhu (na Šumavě)
Teda holky, sem tam nakouknu, mám sice pročteno, ale fakt nestíhám reagovat. Jak to zvládáte? ![]()
Zrovna včera jsem si kontrolovala strie na břiše, abych zaujala nějakej obranej postoj. Jsem flákač, takže jsem se minulý těhu patlala minimálně. Boky mám trochu porvaný, bříško minimálně - tam jsem strie musela hledat. Asi mám štěstí nebo mýdlo Dove obsahuje opravdu 1/4 hydratačního krému, jak se tvrdí v reklamě
Takže jsem rozhodla, že na to opět prdím.
Boruvko, čaje pij, do nosu si kup Vincentku spray a když bude nejhůř, Paralen můžeš, ale jen 3 za den! To by bříšku ublížit nemělo.
U nás je taky sněhu šíleně (Třebíč, Vysočina). Maty se bohužel sněhu bojí, tak malinko bojujem. Včera k zubařce jsem ho kupodivu nějak dostala, zpátky jsem jeli autobusem přes celý město, takže to byl obrovskej zážitek
Na jednu stranu si přeju, aby to sněhový cosi co nejdřív slezlo, na druhou stranu je to nádherný a přemýšlím, jak z tý fobie Matyho dostat ![]()
Ahojík holky,
tak dnes ráno mi bylo poprvé docela špatně, ale na
to tolik ne. ale za pět minut se to zlepšilo, musela jsem do sebe něco natlačit k jídlu, jinak bych asi nedošla do práce. už je to lepší. mám tu pomeranč, tak se na něj těším ![]()
ten můj mě požádal o ruku v posteli, když jsem už skoro spala
a byl strašně nervozní, což tomu dodalo příjemný pocit, že to prostě myslí vážně ![]()
jinak to, že jsem těhu taky zpracovává pomalu, ale jistě, protože si taky nemyslel, že do toho vlítnu už po třetím měsíci snažení ![]()
děkuji Vincentku zkusím:o) jé Třebíč, to bylo moje oblíbený město v dětství, měla jsem tam strejdu a jezdlili jsme k němu na prázdniny v zimě i v létě. V zimě nás brával do kr. bazénu a v létě na chalupu do Mohelna, tam je překrásný výhled do rokle, na přehradu a elektrárnu,úplně jsem se zasnila
Jakto že má fobii??
Ahoj holky,
Boruvko zkoušela jsi vcera to cvíčo? Sakra ty rýmy a bolesti v krku se tady nějak rozlézají, mě taky začíná pobolívat ![]()
Ywett ty jsi z Třebíče? To máme od sebe kousek, já hlásím Jihlavu
![]()
Jinak fobie na sníh? To slyším poprvé
Chudinka. ![]()