SRPEN 2010

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7251
26.12.09 16:50

Pájunko,super zprávička. Věřím, že to čekání bylo děsné,ale vyplatilo se;-)…opravdu moc GRATULUJU!!!

Ometačko, vítej a moc GRatuluju!!!

Luci, jak je u Tebe špinění, doufám už nebylo a cítíš se dobře?

A jak proběhlo u všech překvápko k Vánocům???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
26.12.09 19:26

Zdravím nově příchozí maminku a gratuluji…

Holky já štědrý den :poblion: . Jediné co se udrželo tak bramb salát a ryba na másle. až večer a druhý den taky. Až dneska je mi docela fajn… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
28.12.09 13:15

-

Příspěvek upraven 28.12.15 v 22:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
28.12.09 14:25

Ahojte :mavam:
Hned po tom, co jsem se taky k vám přihlásila, jsem to zase vzdala, protože vás vůbec nestíhám :-( Chodím ještě za slečnama do předsnažilek a tak toho mám moc :lol:
Nakukuji tady za vámi a koukám, jak se vám daří a říkám si, že zase zkusím naskočit tady k vám. Přece jen je mi tato diskuze nejbližší :lol:
Tak se chci jen ve zkratce vyjádřit k vaším probraným věcem.
Miluji koupání ( i když mám atopický ekzém, ráda se vyhřeji ) ale v těhotenství se prý nesmí horká koupel a tak trpím v chladné sprše :-?
Nevolnosti mě začali trochu více trápit před dvěmi dny. Do toho se mi pekelně točí hlava :roll:
Jím vše, co mi přijde pod ruku, ale zvláštní je, že když má na něco chuť a dám si to, po pár soustech už na to chuť nemám. Živím se převážně polévkami. Na maso chuť nemám vůbec. Tatarák bych neriskovala, toxoplasmóza je svinstvo, ale to je asi jasné.
Listérie se také bojím :think:
Dvojčátka v rodině máme, ale já myslím, že na UTZ by to snad už poznal :nevim: Dvojčátka se mi strašně líbí. Kámoška má dvě úžasné holčičky.
V krému na strie to mám jasné, budu používat GS Mamastrie. U doktora jsem objevila leták a zalíbil se mi. Je i cenově dostupnější.
Co se týká zasnoubení, tak můj drahý mě požádal o ruku až teď 20.12 a bylo to nádherně romantické. Chceme se stihnou vzít než budu mít bříško, takže fofr.
Holky, můj chlap se taky pomalu vyrovnává s tím, že mimi přišlo na poprvé, protože já mu tvrdila, že budu mít problém otěhotnět…… :mrgreen:
Krásné fotečky z UTZ holky a gratuluji k srdíčkům :srdce:
Jinak my to oznámili už před vánoci a celá rodina byla štěstím bez sebe. Tleskali, pískali…no rachot jako blázen. Tak krásně přivítali fazolku, že mi z toho málem ukápla slza :lol:
Tak a teď už vás budu pěkně sledovat 8-o :lol:
Pokud je to možné, prosím o zařazení do tabulky.
Teď už zase nevím, co je potřeba za informace, ale děti nemám, je mi 24 let. Další informace jsou dole pod metříkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
28.12.09 14:27

To jsem ale napsala román :oops: Se omlouvám holky, že je to tak dlouhé :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
28.12.09 15:55

Ahoj všem :-)
14.12 jsem si udělala test, jen kvůli tomu, že jsem měla bronchitidu a měla brát atb, tak kdyby náhodou, snažíme se totiž už od léta a stále nic. No a ono se zadařilo, samozřejmě v nejnevhodnější chvíli, když jsem byla nemocná. Ale dle mých výpočtů bylo mimi úplně maličké, takže snad se nic nepokazilo, atb Dr. přizpůsobil těhu a bylo.
Na kontrolu jdu až 11.1.2010, nějak jsem pořád otálela s objednáním, až si musím takhle počkat. Ale počkám si moc ráda :srdce:
Mám už tříletého Damiánka, budoucí tatínek bude ale tatínkem poprvé a dost se tomu bránil :lol: Takže mě moc potěšilo, když po oznámení novinky měl velkou radost.
Těším se, že vás tu lépe poznám a že nás tu bude spousta :-D
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
28.12.09 19:24

Vítám nově příchozí a gratuluji k // a k srdíčkům.

U nás oznámení proběhlo 24. všichni byli moc nadšený jen skorotchýňka se skorotchánem si neodpustili poznámku, že už by jsme se tedy mohli i vzít. To zatím necháváme ve hvězdách, a nějak se mi teď nechce stresovat se svatbou no uvidíme jak to dopadne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
28.12.09 20:34

Nitetis, děkuju ;-)

Nějaké údaje ke mně ;-)
PM 14.11, // 14.12, první KO 11.1.2010,TP cca 26.8, první syn Damián 3roky. Pocházím z Brandýsa nad Labem, ale teď žijeme s přítelem v Benátkách nad Jizerou. 25.11 jsem po rodičovské nastoupila do práce, budou mít ze mě asi velkou radost :oops: :mrgreen:

LuciL, kickbox jako boj, nebo kickaerobic? Já chodila přes rok na kickaerobic, a moc mě to bavilo, ale s hopsáním mám teď utrum :lol: Stačí, že jezdím na koni. Minule jsem jezdila do 3. měsíce, to jsem krvácela (po honičce v práci) apak už jsem si na koně vylézt netroufla. Tohle těhu doufám bude bezproblémovější a koník si mě užije déle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
28.12.09 21:11

Ahoj tutinko :mavam:
Gratuluji ke // :palec:
Já taky myslím, že ATB v úplném začátku, děťátku neublíží.
Všimla jsem si, že píšeš, že jezdíš na koni. Tak to jsme dvě, akorát si teď dost dlouho nezajezdím, ale vůůůbec mi to nevadí :-)
Jezdíš závodně nebo jen tak rekreačně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
28.12.09 21:24

Ahoj holky, tak se taky hlásím k Vám! TP mám 2.8.2010, PM byla 25.10., jedno dítko 8-)
Jinak špatně je mi denně, je jedno, jestli ráno nebo večer, nemůžu myčku, lednici a nejhorší je špajzka, dr. mi vyhrožuje špitálem, tak se snažím. Ještěže mám tak skvělého manžela a hodné dítě a jsem na PN, jinak bych kolikrát ani do práce nedošla :poblion: , chudák, ještě bude muset malovat WC, jaksi jsem nedoběhla :poblion: , ale moje dr. hlásá KDO ZVRACÍ, NEPOTRÁCÍ… :pankac:
Přeju krásný a veselý Silvestr!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
28.12.09 22:03

myšánku, jezdím rekreačně, Winda mám už deset let, slavili jsme v listopadu :-), je to anglický plnokrevník, hřebec, ale je super, jezdí na něm už rok na lonži i Damík.
A proč si nezajezdíš? V chytrých knihách píšou, že jízda na koni se dá provozovat až do 6. měsíce těhotenství ;-)

liško, dobré heslo ;-) Mě bylo minule zle až od kontroly na gyndě, tak tentokrát mi není nejlíp už teď, ale to může být z vánočního přežírání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
28.12.09 22:22

Ještě sem šoupnu testík ze 14.12. Dělala jsem jen jeden :-) Minule jsem se taky pořád ujišťovala.
A přeji Vám šťastný nový rok 2010!!!
 http://photos-f.ak.fbcdn.net/…345773_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
29.12.09 09:23

SRPEN 2010

Příspěvek upraven 25.12.15 v 22:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
29.12.09 09:31

.

Příspěvek upraven 28.12.15 v 22:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
29.12.09 09:40

Ahoj holky, tak se hlásím mezi těmi náročnými svátky :mrgreen:
Moc zdravím nově příchozí a gratulujuk mimískům :kytka:

Pájunko super zprávička, konečně jsi klidnější, viď? Gratuluju.

Luci3 špinění už se neobjevilo, tak snad už bude vše v pořádku, na KO jdu příští úterý a už teď se těším :wink:
A co ty, jak ti je? Co nevolnosti? já pořád nic :nevim: :dance:

Tutinko chodila jsem na kickaerobick a hrozně mi chybíííí :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: Teď mám nařízen klidový režim, takže se kroutím leda tak na míči :roll:
Holky tak koníky jsem taky vždycky chtěla zkusit, ale když na to přišlo, tak jsem se vždycky lekla té výšky a hlavně raťafáků. :oops:

Nitetis takže vánoční dárek super? To je super :pankac: :potlesk: U nás to taky bylo pro všechny obr překvapení a následná radost. Budoucí prababička to 2× obrečela. A můj taťka byl taky dojatý.
Takže jediný, kdo to zatím neví je tchýně, ale přítel jí to zatím říkat nechce, tak je po jeho. :roll:

Holky tak si to těhulkovství krásně užívejte a ty nevolnosti ať jsou co nejmenší. :wink: Já pořád tak nějak nevím co to je a Liška mě větou KDO ZVRACÍ NEPOTRÁCÍ tím pádem dost vyděsila. Já chci taky blít :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí