SRPEN 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7251
5.1.10 12:38

Nitetis, to je mi tak strašně líto…vím je to blbá fráze, ale fakt mě to mrzí:-(. Moc Ti přeji ať se Vám brzy zadaří další mimi!!! Drž se!!! A klíďo se přijď vypovídat.

Luci,kde jsi ty??? Stále žádné zprávy:-(…napiš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
5.1.10 13:04

.

Příspěvek upraven 28.12.15 v 22:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
5.1.10 13:47

Nitetis

také mě to moc mrzí :-( Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
5.1.10 14:48

Ahoj holky, teda vy jste kecalky. 8-o
Z toho dočítání mi utkvěla na mysli jen smutná zpráva od Nitetis :cry:: holka nevím co napsat, protože vím, že nic nevystihne tu ztrátu. Snad jen abyste se drželi, byli silní a brzo se zadařilo znovu :huban:

Budu ráda, když nám sem, až to trošku přebolí napíšeš a informuješ jak se máš a hlavně oznámíš radostnou novinu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
5.1.10 14:52

Jinak my na KO jsme dneska pana doktora potěšili, jak nám řekl. Protože hematom se vstřebal,není po něm ani památky, naše zlatíčko nám o celý centimetr vyrostlo a už mamince zamávalo ručičkou. :srdce:
A tady je. :wink:

Musím říct, že mi spadl kámen ze srdce. :oops: Termín porodu už mám stanovený podle MS na 11.8. a podle UTZ stáří miminka odpovídá přesně 8+5.
Jo a tatínek? Ten už začíná taky pěkně měknout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
5.1.10 14:57

Luci, no paráda…já už si říkala, co je s tebou…jsem ráda, že je vše o.k. A kontrolu máme stejně…jsem spletla datum též jdu 1.2..A je parádní, že taťka si to začíná taky kladně připouštět. počkej až půjde na nějaký UZ s Tebou. To bude jasnej úplně;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
5.1.10 15:14

Luci děkuju :-D
Já teď jdu ještě příští čtvrtek na krev, kvůli VV a zítra se musím objednat na UTZ do nemocnice.
Takže další kontrolu si dáme spolu, to je super, můžem na sebe navzájem myslet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
5.1.10 15:23

Luci,no vidíš jsem úplně zapoměla…já jdu v pondělí na krev ke své dr. a pak v úterý na ten screening(budou mi brát krev a dělat i UZ). Nejdeš na tu krev nějak brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
5.1.10 15:25

A ještě přidávám našeho „juniora“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
5.1.10 15:58
Lucie*3 píše:
Luci,no vidíš jsem úplně zapoměla…já jdu v pondělí na krev ke své dr. a pak v úterý na ten screening(budou mi brát krev a dělat i UZ). Nejdeš na tu krev nějak brzy?

Já jdu přesně v 10tt. na UTZ pak mezi 12-13.tt, myslíš že je to moc brzo? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
5.1.10 16:00
Lucie*3 píše:
A ještě přidávám našeho „juniora“.

Tý jo, vy už máte oproti našemu miláčkovi pěkně velkého drobečka. Ale ty jsi vlastně podle UTZ už 11.tt, že?
Krásná fotečka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
5.1.10 16:31

Luci,co jsem četla, tak ten screening se má dělat mezi 11-13tt…a odběry a UZ Ti nebudou dělat v jeden den. Mně spíš přijde, že Ti budou brzy dělat odběry? Ale oni dr. vědí, kdy Tě kam poslat, tak se nenech odemě plašit;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
5.1.10 16:33

A díky za pochvalu „juniora“…má 4cm :mrgreen: a jsme v 11+3tt. Nějak se nám to posunulo dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
5.1.10 17:52
Lucie*3 píše:
Luci,co jsem četla, tak ten screening se má dělat mezi 11-13tt…a odběry a UZ Ti nebudou dělat v jeden den. Mně spíš přijde, že Ti budou brzy dělat odběry? Ale oni dr. vědí, kdy Tě kam poslat, tak se nenech odemě plašit;-).

Aha :think:
No já mám výborného gynekologa, takže mu věřím, že víc, co dělá. Před vánocema mi slíbil, že budu skrz ten hematom dobrá a je to pryč. Takže se nenechám plašit, neboj :wink: :palec:
To je stejně strašný jak to letí, že? Myslím že se ani nenadějem a budem chovat broučky.
My jsme 8+5 a odpovídáme přesně na den i podle UTZ. Může se to ještě změnit? Jako že by vyrostl rychleji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
5.1.10 18:57

Děkuji Vám všem za podporu.

Doufám, že bude vše ostatní v pořádku a že se nám pak co nejdřív zase zadaří.

Jinak máte všechny krástné fotečky, tak ať mimísci i nadále tak hezky prospívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí