SRPEN 2010

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3861
7.1.10 11:24

ahojík holky!
SEX, tak jsme na tom jako vy, já teď taky nějak nemám chuť, ten můj ještě neviděl žádný UTZ, ale slíbil, že když bude mít čas, tak se mnou půjde v tom únoru, kdy budu ve 13tt, takže pak už to bude snad jiný. teď mě nějak ani jako těhu nebere, což mi docela vadí. taková ta starostlivost tam fakt není. to moje mamča jo, ta fut, sedni si, nechceš něco k pití, nic netahej…
můj chlap prd!
ale snad mu to dojde. prostě ještě nemám takový bříško, aby mu to došlo. asi. ale ani mě. teď jsem přišla z nákupu a tašku docela těžkou, jsem koza. až u pokladny zjistím, kolik jsem si toho do košíku dala.
jinak jsem teď mluvila s kámoškou, co má skoro tříletýho kluka a je ve 20tt, tak jí doktor řekl, že má nějak sníženou pánev či co a že musí jen ležet, nesmí vytírat, žehlit, vařit, nic. jen ležet. tedy rizikáč. jinak hrozil i nemocnicí. jak to má sakra asi dělat, když má malýho kluka? chudinka.
jdu vařit oběd, asi svíčkovou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
7.1.10 12:09

Ahoj holky když jste narazili na téma sexu tak u mne je to střídavě chvilkama mám chuť a pak vůbec manžel je ale hrozně tolerantní.chci se zeptat slyšela jsem že prý v těhu by se při sexu měl používat kondom že prý spermiie mohou vyvolat předčasný porod máte s tím nějaké zkušenosti.Manželovi jsem včera říkala jestli semnou púůjde na utz jak se domluvím z doktorem a hrozně chce měl radost když jsem se ho zeptala.Je fakt že je ke mne teď hodně pozorný(né že by normálně nebyl),aby vše dobře dopadlo.Tak si tu péči užívám.
Jinak jste tu psali o dom.mazlíčcích mi máme 9 měsíční štěně samojeda a je to hrozný střevo když sed mi to povede tak sem dám fotečku. :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
7.1.10 16:47

Ahoj holky :-)
Toto je muj prvni prispevek na emiminu. Test jsem si delala 22.12 (posledni MS 7.11), byly // Neverila jsem, ze jsme tehotna, myslela jsem, ze jsem MS nedostala kvuli stresu…Pak jeste jeden kontrolni test a darecek pos stromecek byl hotovy :-D
U doktora jsem byla 5.1., zarodek miminka s pulsujicim „srdickem“ jsem videla na UZ. TP 14.8.2010.
4.2. mam termin na geneticky screening v I.trimestru…

Preji vsem poho-tehu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.10 16:55

kuk

Nazdarek mam taky srpen!!! Jenze jsou tam dve, takze se obavam, ze do srpna nevydrzime!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
7.1.10 17:52

Ahojky dlouhatánko já také čekám dvě,ale věřím že je do srpna donosím. :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
7.1.10 18:17

Ahoj,
zdravím nově příchozí michelle a dlouhatánku - další dvojčátka ;-)

LuciL, jj Lara už je ve školce dýl, nevím, jestli mají další mimi, ale myslím, že ne, můžu se zeptat.
Rotvíci se mi moc líbí, ale říká se, že mají špatnou mimiku, že prostě nedají najevo změnu nálady, toho bych se trochu bála. Ale jsou to krásný medvídci.

borůvko, tak já asi budu výjimka, mě sex baví pořád i minulé těhu, ale jak píše Lucka, tak po tom krvácení jsem se hrozně bála, že jsem byla střídmá a ž do třetího trimestru, to už jsem se tolik nebála, ale zas jsou dost prokrvené sliznice a tak jsem občas špinila, takže už to nebylo ono, strach tam furt byl, ikdyž jsem věděla, že to není miminku nebezpečné.
Petulo, samojeda jsem naživo nikdy neviděla, šup sem s fotkou ;-)
kondom tedy netuším, to jsme neřešili. Možná myslíš indiánskou metodu vyvolání porodu sexem, že ejakulát spouští porod, ale myslím, že to funguje až v pozdější fázi, nebo tam, kde je něajký problém, no nevím. Pokud se bude někdo ptát, ráda se poučím ;-)

A jak jste psali o chutích, já mám teď úplně děsnou chuť na sladký, ale fakt hroznou. Honí mě mlsná, dnes jsem při polední přestávce dostala chuť na čokoládu a mít ji po ruce, zmizela by ve mě :oops: :lol:
Zato mi vadí pachy, smrdí mi všechny omáčky, česnek, po kterém se normálně můžu užrat, nemůžu ani cítit, max. mám chuť na salát s opečeným masem, ale opravdu třeba svíčková by mě zabila (také ji normálně ráda mám a občas si ji dám). Přítel teď uvařil gulášovku a asi ho nepotěším, neb jsem se jí ani nedotkla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
7.1.10 20:53

tady fotečka naší NEllinky předtím jsme měli chodáka Anetku ale v březnu jsme o ni přišli vlastně si jsou holky podobné akorát nella je bíla a Anetka byla černá.Nějak nedokážeme žít bez domácího mazlíčka máme ji doma.Je to mazell a mimino naší rodiny :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
7.1.10 21:04

Moje dvě zlatíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
7.1.10 21:17

peti, pohodička ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
7.1.10 22:54

Srpňátka

Příspěvek upraven 25.12.15 v 22:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
7.1.10 22:55

.

Příspěvek upraven 28.12.15 v 22:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
8.1.10 08:59

Srpňátka

• Alihna  – // 8.12, MS 5.11, KO 7.1, TP 12.8.2010, (Petřík 2roky)
  • Andrimka  – // 27.11, MS 2.11, KO 13.1, TP 3.8.2010, (Kubík 3roky)
  • BoruvkaAS - // 5.12, MS 27.10, KO 11. 1,
  • Dlouhatanka - dvojčátka
  • Ewulka - // 7.12., MS 7.11., KO 21.12
  • Kachni - // 27.11., MS 23.10., KO 12.1, TP 9.8.2010
  • LEM - // 11.12.,MS 8.11., KO 7.1. (Matěj 1 a 3/4 roku)
  • Lenkaky - // 5.12. MS 3.11, (Tomík 2roky)
  • Lucie*3 - // 30.11, MS 20.10, KO 2.2, (Kačí 2 roky)
  • LucieL - // 30.11, MS 5.11
  • Liška - MS 25.10, KO 20.1.2010, TP 2.8. (Petra 3,5roku)
  • Mishaczek – // 6.12., MS 13.11.,( kluci dvojčátka 2roky)
  • Michelle - // 22.11.,MS 7.11., TP 14.8.2010
  • Myšánek - // 3.12., KO 14.1.2010,
  • Ometačka - (1dítě)
  • Pájunka -//30.11.,MS 2.11,
  • PetulaV -//13.12., dvojčátka
  • tutinka -//14.12.,MS 14.11., KO 11.1.(Damiánek 3roky)
  • Ywett - // 8.12., MS 27.10., KO 27.1., (Matyáš 2roky)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
8.1.10 09:31

Ja bych prosila pridat taky :-)
TP jeste teda jasny neni,PM 30.10.

Děkujiii :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
8.1.10 10:41

Ahoj holky, mužu se k vam pridat? Dlouho jsem čekala protože jsem otehotnels po umelem oplodneni a se začatku mela nejake problemy a nevedela jsem jak se bude moje tehu vyvijet, mam za sebou par neuspechu. // jsem zjistila 14.12, TP 20.8., zatim deti nemame,jen pejska.
Tehu problemy nemam,nezvracim,jen me nonstop boli hlava a jsem unavena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
8.1.10 11:22

Ahoj holky,
moc zdravím a vítám nové těhulky Michellle, Dlouhatanku a Renatiku a přeju pohodové a hlavně úspěšné těhotenství a zdravá miminka. :wink:

Tutinko s tou miminkou máš asi pravdu, ale myslím, že to, že se tomu psovi něco nelíbí, nebo naopak mu poznáš na očích. Nebo aspoň ten náš takový byl.
Hlavně on i když by se mu nelíbilo cokoliv, tak by jen tak nezaútočil, raději zavrčel a odešel. A ke konci jsem mu píchali několik injekcí denně i do svalů a on se ani nepohnul. Byl velikej hrdina a bojovníček a moc nám chybí :cry: :cry: :cry: je to ještě hodně čerstvé. Tak se omlouvám, že jsem se tady tak rozesmutnila :oops:

S tou malou Izerovou, ono už to asi fakt pár let bude co jsme je viděli, ani jsem si neuvědomila,jak ten čas letí. :mrgreen:

Petullo máte taky krásného pejsáčka, já mám chlupaťáky moc ráda :mrgreen:
Chodákem myslíš chodského psa? Toho měl můj strejda, zlatý psisko. :palec:

Kachni ty se šetři a s nákupy opatrně. :wink: I když já to dělám obdobně, až když všechno naskládám do tašky si uvědomím, že jsem to přepískla :oops:

Jinak u nás sněhu, pěkně to klouže, raději jsem do práce dnes šla pěšky, autem jsem měla bobany. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí