Poradna duly
Jana Čurdová
Pajulinko nevím co napsat snad jen hodně síly a at se k nám zase brzo přidáš.
Jinak já jsem byly dnes na utz vše je v pořádku děti jsou zdravé
taky super pohyby taky doktor byl spokojený říkal že mám krásnou dělohu a tak.Dám fotečku.Jsem 8 + 0 tt takže ten srpen máme jen tak tak.Za 14dní jdu na KO a asi dostanu těhu.průkazku.¨
Je mi 24 a až se miminka narodí bude mi 25 ![]()
Ahoj, tak jsem to nevydržela a jukla z práce ![]()
pájunko, je mi to moc líto a držím palce, ať se brzy zadaří znovu ![]()
Luci3, jezdíme do Tanvaldu na chatu tchánů, my máme taky, ale v Lužických, tam jezdíme v létě s koníkem.
Dnešní KO proběhla dobře. Miminko je větší než jsem čekala, protože jsem měla delší cyklus, tak jsem počítala, že jsem 8tt a jsem už 9tt (8+2tt), odpovídá to poslednímu dni MS, takže Dr. byla spokojená.
tluče jak zvon
Mám fotečku, doma naskenuju
a šoupnu sem.
Další kontrolu mám 27.1.
Pro přídání věku jsem, ale dala bych tam rok narození, u dětí možná data narození
Aby se to nemuselo přepisovat ![]()
můj nový metřík
""http://lilypie.com/pic/2010/01/12/2V8N.jpg":http://lilypie.com/…/12/2V8N.jpghttp://lbdf.lilypie.com/hAg8p1.png
""http://lmtf.lilypie.com/1×5hp1.png:http://lmtf.lilypie.com/1x5hp1.png
z práce mi to nakonec nešlo odeslat, tak aspoň teď ![]()
michelle, mě je taky jen zle, ale nezvracím, měla jsem to tak i minule ![]()
Vsechny tehulky zdravim!!!!
Pajulinko, to je mi fakt lito, ale nevzdavej se!!! Preji Ti hodne zdaru, pevne zdravi a az to preboli, tak opet hodne hopsani v posteli, ale dej pozor at to nebude moc velky divoch!! Hodne stesti!!!
Andrimko, take bych souhlasila s konkretnim vekem nez rokem. Jo jinak mne je 24 ale v dubnu jiz 25.. Proti vymazani // nic nemam.. Bude vice mista na tabulku… Jinak TP bych mela mit 19.8.2010. Ale stale cekam na ten ultrazvuk, kde mi se melo urcit presne datum porodu…
PetulaV - gratuli k
. Vypadaji super!!! Preji prijemne prozivani tehu a pekny brisko:}}
Luci*3 - take gratuluji k 2.trimestru, sama bych tam jiz chtela byt…hold ja si musim jeste chvili pockat. Jinak v 18.ti jsem se nejspis zblaznila
Ale po sesti letech manzelstvi musim rict ze jsem se zblaznila dobre
, provdala jsem se za Inda. Je to moje zlaticko
No a spolu jsme se rozhodli, ze bychom mohli vycestovat do ciziny… No a tak jsme navstivili Skotsko a uz jme zde zustali:}} Je to tu jine… Po CR se mi styska jen trochu {nejvice po rodine a jidlu:}}}Ale dari se nam tu dobre a tak myslim, ze tu i zustaneme…
Jo jinak se mam dobre. Piji vsechno, jim vsechno, vubec jsem ani jednou
. 2× tydne si beru listovku + nejaky multivitaminy pro tehotne… Nechci to ale moc prehanet…Jim ovoce a zeleninu + piju dzusy. Jinak me trapi jen bolava zada. A v noci se nekdy nemuzu vyspat…a taky chodim porad na zachod. Dneska jsem si rikala, ze to snad zacnu i pocitat… Jinak si ale prvniho tehu uzivam super. Jelikoz jsem ve Skotsku, tak ani nevim, kdy mam jit na ultrazvuk, jelikoz cekam na dopis, kde by mel byt urcen termin… Tak na to se ted tesim nejvice
Uz aby to bylo
Doufam, ze miminko je fajn. Mne nic jineho hold nezbyva nez doufat…
Vsem preji prijemne tehotenstvi a hezke briska
Mate uz nejake briska???????? ![]()
Pajulko je mi moc lito co se stalo, drzim palce at se brzo zadari nove mimi.
Ahoj holky pridate me taky na seznam prosim
?
TP mam 13.8.2010. Jinak mi je 30 a je to nase prvni. Jak zvladate ty hromady snehu v Cechach? My jsme na Novem Zelandu, takze mame leto a v kvetnu chceme zpatky domu. Mam trochu strach z dlouheho letu, nedokazu si predstavit jak budu mit velky brisko, ale snad to nejak zvladnem…
Díky holky.On za to nejspíš mohl ten zánět,kvuli kterýmu jsem měla ten výtok.Pry to nemělo podmínky pro vývoj a je prý lepší těd než třeba dýl.Tak at hezky rostete.Ahoj
Ahoj holky,
nejprve Vám musím napsat, jak jsem zmatená…jsem Vám říkala, jak jsem ve 2trimestru a ono prd. Dr. mi napsala na žádanku 12+1 minulé pondělí a já si vsugerovala, že to bylo právě to minulé pondělí, ale ona napsala už tt na ten screnning v úterý
. No nic, takže jsem 12+1. Termíny mám dle MS 31.7. a dle UZ 26.7..
UZ dopadl dobře…ještě příští týden budou výsledky z krve. Jo malej vyrostl za týden o 1,5cm
.
Petulo,ty dva mimísci jsou tam úžasný
ať se jim stále tak dobře daří;-).
Tutinko,tak do Tanvaldu. Trochu to tam znám. Je tam krásně a hlavně kopce na dosah;-).
Andrimko,jsi hodná, že jsi se ujala seznámky. jsem taky pro léta. Já než bych si uvědomila kolik komu je. A poslední MS a // se můžou určo vymazat…vždyť ty dvě čárky jsou už pěkně veliký
.
Katuskawww,myslím, že Tvé pobláznění v 18ti stálo za to a to je super je to, jak z románu;-)
.
Wercuska, tak Nový Zéland a budete se vracet na furt???
Andrimko, malej má kazík a jak zvládá ošetření? Kačka ječí jen, co vejdem do ordinace…si vůbec neumím představit, že by jí tam něco měl dr. ještě dělat.
Pájunko,ach jo:-( doufám, že se brzy budete moc začít snažit o mimi. ![]()
Ahoj holky!
Andrimko, na kontrolu držím palce!
Někdo tady psal návrh na uzamčení diskuze, já jsem pro. A až pak bych uváděla věk a podrobnosti, co vy na to?
Já mám kontrolu příští středu, v úterý jdu na genetiku. Tak jsem zvědavá, trochu se i bojím.
Tak se ostatní ozvěte! ![]()